Gata si cu Atheon pe Hard post-patch:
Am reusit sa-l facem chiar daca am intampinat ceva dificultati: Snowman a murit pe parcurs iar la a doua teleportare s-a buguit si a trimis doar 2 persoane, a trebuit sa ma duc si eu prin portal sa ajut.
Mie unul mi-a placut mai mult asa boss fightul, cu teleportari random. A adus un plus de varietate ce a facut lupta mai distractiva, din punctul meu de vedere. Nu a fost asa mult haos in chat cum ma asteptam. Am reusit sa ne intelegem si sa ne adaptam situatiei din mers.
Mult succes si celorlalte echipe care mai incerca! Nu va dati batuti ca nu este chiar asa greu de facut.
(cu ocazia asta am testat si uploadul direct de pe PS4 pe YouTube.)
E mai grea faza intermediara de dinainte decat Atheon.La fel si la Templar. Mie sincer mi s-a cam luat,astept de 4 saptamani cu doua caractere warlock sa-mi pice picioarele,no luck.Si cum fara 2-3 lvl 30 nu prea merge pe hard,facem raidul pe normal ca poolele saptamana dupa saptamna,se strang sharduri si energy cu zecile,de farmat farmezi ca o omida,cresti arme,same old boring ****e sincer . Eu nu dau quit,mi-am luat si season pass,dar parca prea ne foote RNGESUS asta
Pe mine m-a deconectat jocul aseara de cel putin 10 ori in timpul raidului, ceva eroare ciudata cum ca n-as avea PS Plus sau ca altcineva imi foloseste contul. A fost minunat.Una dintre deconectari a fost EXACT in timp ce deschideam unul din chesturi. Ain't that just dandy?
stie cineva daca expansionul va fi si pe Retail sau numa digital? Si pe langa asta imi place foarte mult ideea asta cu random teleport la Atheon e mult mai "challenging" si fun. Trebuie numa putina comunicare si il faci la fel de usor.
expansionul vine sub forma de DLC, ma indoiesc sa scoata disc pentru 2 planete, 5 arme si un raid![]()
Dlc-ul poate fi dat si la alte persoane? Am cumparat pass-ul si as vrea sa-l mai dau si unui amic.
Nu, va fi downloadat si instalat pe contul tau. Atentie ca daca ai CD de EU si cont de US, daca iti ie DLC-ul din PS Store de US, nu va functiona. DLC-urile nu sunt region free.
In alta ordine de idei, eu de 2 saptamani nu ma pot loga in joc pentru ca marionberryBungie n-are nicio solutie, si nici ISP-ul meu. Inca 3 zile si CoD, pfew!
Iti dai seama ca a fost primul lucru pe care l-am facutNimic. Port forwarding, DMZ, wireless, wired, nimic nimic nimic. Nici cu ISP-ul in telefon n-am rezolvat nimic. Si Bungie tace, zice ca de vina sunt routerele (faulty hardware sau faulty firmware).
L-am gasit la un pret bun! Ma gandesc sa-l iau dar am avut o problema cu castile si le-am rupt ( sony gold) ,am calcat pe ele din greseala si acum am ramas cu cele venite in pachetul ps4
! Il iau si joc singur ori ma abtin..multumesc baieti!
am niste colegi care folosesc castile alea mici ptr chat si eu ii aud foarte bine, deci ia-ti cu incredere jocul ca o sa il poti juca ok
Hard mode este ”useless” ... am crapat ca un noob deoarece facea splash damage prin bula. insa in partea finala puteti admira cum primesc ascendant shard ascendat energy si XVO TIMEBRAKER iar pretenasul meu primeste VEX MITHOCLAST ... i love the RNG dropping sistem in this game,,, its so damn fair i can”t stand it
Bookmarks