scuzenu mai stiam...eu as avea niste treaba in intervalul 7-10 in mare asa...pe la ce ora reusim sa ne adunam?
scuzenu mai stiam...eu as avea niste treaba in intervalul 7-10 in mare asa...pe la ce ora reusim sa ne adunam?
Ar fi o idee bună să postați în threadul dedicat pentru raiduri.
http://www.consolegames.ro/forum/f11...-looking-raid/
Tocmai l-am terminat pe hard, fara niciun glitch, doar ca sa primesc shards si o nava (oribila de altfel); meanwhile, alti noobi cu glitchuri au primit tot ce se putea. F**k this s**t. I'm done.
Man, nu as fi zis nimic daca ar fi fost corect de la bun inceput. Chiar apreciez o provocare, dar nu ai cum sa nu te oftici cand stii ca tu te chinui sa-l faci pe hard ca sa primesti niste *****uri de shards, care ajung sa-ti ocupe loc in inventar degeaba, si altul il impinge pe Atheon de pe platforma de 6 ori pe saptamana si are colectie de vex-uri si de casti. Sa fim seriosi, au dat-o rau in bara cu raid-ul asta. Sper ca urmatorul sa fie bug free.
PS: eu joc doar de o luna, dar stiu pe altii care joaca de la bun inceput, si nici pana acum nu le-a picat tot setul. OEE e unul dintre ei.
man asa e in orice raid din orice joc. Poti sa-l faci si de 10 ori pe hard si nu iti pica nimic asa e la raiduri nu iti pica tie dar pica la altii. De aceea nu prea sunt fan de raiduri si ma multumesc cu ce primesc ca stiu cum este sa joci chiar si o luna doua raiduri (point wow ) si nu am primit NIMIC plus ca daca cade acolo ceva nu eram 6 si 10 sau 25 si iti dai seama ce concurenta e. Cam asa e si aici same loot system la raid ca peste tot numa ca loot personal.
Asa cum motivează banii pe oameni la un loc de munca sau alte fericiri ale vieții, asa motivează si loot-ul playerii care pierd ore / zile / săptămâni într-un raid. Iar cand motivația nu exista ce crezi ca este de făcut? cauți altceva mai bun in cazul nostru alt joc, alt stil (crucible) si nu mai pierzi ore aiurea pentru shards care oricum cad in daily! Sa fim serioși nu sistemul de loot face un joc bun si addictiveca loot-ul in Destiny e varza rău, pana și cand te duci sa culegi relic Iron este random, tie iti poate pica 2, vecinului una sau 9
whatever.
De unde Doamne iarta-ma, pana unde, ai inteles tu asta?! Cred ca am fost mai mult decat coerent. Nu l-am terminat niciodata cu glitch.
Una peste alta a început din nou Iron Banner
http://www.vg247.com/2014/11/04/dest...gear-on-offer/
Da, fara nici una dintre modificarile pe care le-au promis si mi-au mai resetat si rankul de la factiune.![]()
Am inteles, nu il joci decat de o luna si tu esti vocea frustrarii altor persoane care il joaca de la bun inceput dar nu au avut sansa de drop la ceva important ? Si prin ceva important ne referim la Vex si Casca , altceva important nu este presupun
Sunt multi care il joaca de la bun inceput si au aceeasi problema. Tu il joci de o luna , altii asteapta de mai bine de o luna de zile sa le pice o bucata de gear set ca sa poate face lvl30.
Vad ca ai mai multe ore jucate pe main character decat am eu pe al meu si il joc incontinuu din ziua lansarii. Sunt curios daca l-ai omorat pe Atheon mai mult decat o singura data ? pentru ca noi (echipa mea si cu mine) am pierdut numaratoarea de cate ori a murit , si cu glitch si fara ; mie mi-a picat casca si Vex abia saptamana trecuta dupa patch. Tu l-ai omorat o singura data si daca nu ti-a picat decat o nava urata si sharduri " F**ck this sh**t , you're done?You shall be missed.
"Nu l-am terminat niciodata cu glitch" asta datorita faptului ca ai ales sa nu participi la Atheon kill cu glitch pentru ca este ... lame ?
Bookmarks