Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 186 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 3702

Thread: Destiny

1. #2261 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    scuze nu mai stiam...eu as avea niste treaba in intervalul 7-10 in mare asa...pe la ce ora reusim sa ne adunam?

2. #2262 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Intru şi eu, s-ar putea să scap mai devreme de la muncă.

3. #2263 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar
    Quote Originally Posted by Andrei260191 View Post
    scuze nu mai stiam...eu as avea niste treaba in intervalul 7-10 in mare asa...pe la ce ora reusim sa ne adunam?
    Ar fi super de la 22:00

4. #2264 SP
    Eu incerc sa ajung cat de repede pot. Sper sa termin pana la ora 9 dar nu promit.

5. #2265 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ar fi o idee bună să postați în threadul dedicat pentru raiduri.

http://www.consolegames.ro/forum/f11...-looking-raid/

6. #2266 SP
    Nici nu am stiut ca exista asa ceva Ms si scuze de offtopic.

7. #2267 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Tocmai l-am terminat pe hard, fara niciun glitch, doar ca sa primesc shards si o nava (oribila de altfel); meanwhile, alti noobi cu glitchuri au primit tot ce se putea. F**k this s**t. I'm done.

8. #2268 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu numai asta, dar nimeni de la noi din echipa nu a primit ceva...

9. #2269 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    se pare ca nu prea ati jucat raiduri la viata voastra daca va tot plangeti atata

10. #2270 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Man, nu as fi zis nimic daca ar fi fost corect de la bun inceput. Chiar apreciez o provocare, dar nu ai cum sa nu te oftici cand stii ca tu te chinui sa-l faci pe hard ca sa primesti niste *****uri de shards, care ajung sa-ti ocupe loc in inventar degeaba, si altul il impinge pe Atheon de pe platforma de 6 ori pe saptamana si are colectie de vex-uri si de casti. Sa fim seriosi, au dat-o rau in bara cu raid-ul asta. Sper ca urmatorul sa fie bug free.

PS: eu joc doar de o luna, dar stiu pe altii care joaca de la bun inceput, si nici pana acum nu le-a picat tot setul. OEE e unul dintre ei.

11. #2271 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    man asa e in orice raid din orice joc. Poti sa-l faci si de 10 ori pe hard si nu iti pica nimic asa e la raiduri nu iti pica tie dar pica la altii. De aceea nu prea sunt fan de raiduri si ma multumesc cu ce primesc ca stiu cum este sa joci chiar si o luna doua raiduri (point wow ) si nu am primit NIMIC plus ca daca cade acolo ceva nu eram 6 si 10 sau 25 si iti dai seama ce concurenta e. Cam asa e si aici same loot system la raid ca peste tot numa ca loot personal.

12. #2272 SP
    Member Buyk's Avatar
    Asa cum motivează banii pe oameni la un loc de munca sau alte fericiri ale vieții, asa motivează si loot-ul playerii care pierd ore / zile / săptămâni într-un raid. Iar cand motivația nu exista ce crezi ca este de făcut? cauți altceva mai bun in cazul nostru alt joc, alt stil (crucible) si nu mai pierzi ore aiurea pentru shards care oricum cad in daily! Sa fim serioși nu sistemul de loot face un joc bun si addictive ca loot-ul in Destiny e varza rău, pana și cand te duci sa culegi relic Iron este random, tie iti poate pica 2, vecinului una sau 9 whatever.

13. #2273 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Si acum vine aia romaneasca : sa moara shardu vecinului nu ?

14. #2274 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Tocmai l-am terminat pe hard, fara niciun glitch, doar ca sa primesc shards si o nava (oribila de altfel); meanwhile, alti noobi cu glitchuri au primit tot ce se putea. F**k this s**t. I'm done.
    Fa-ma sa inteleg te rog , daca l-ai impins pana acum pe Atheon si nu ti-a cazut nimic important a fost ok pentru ca era doar glitch dar acum ca l-ai terminat legit "trebuia" sa iti pice ceva ? )

15. #2275 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    De unde Doamne iarta-ma, pana unde, ai inteles tu asta?! Cred ca am fost mai mult decat coerent. Nu l-am terminat niciodata cu glitch.

16. #2276 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Una peste alta a început din nou Iron Banner
    http://www.vg247.com/2014/11/04/dest...gear-on-offer/

17. #2277 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Da, fara nici una dintre modificarile pe care le-au promis si mi-au mai resetat si rankul de la factiune.

18. #2278 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Păi ce vrei a apărut call of duty...

19. #2279 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    De unde Doamne iarta-ma, pana unde, ai inteles tu asta?! Cred ca am fost mai mult decat coerent. Nu l-am terminat niciodata cu glitch.
    Am inteles, nu il joci decat de o luna si tu esti vocea frustrarii altor persoane care il joaca de la bun inceput dar nu au avut sansa de drop la ceva important ? Si prin ceva important ne referim la Vex si Casca , altceva important nu este presupun
    Sunt multi care il joaca de la bun inceput si au aceeasi problema. Tu il joci de o luna , altii asteapta de mai bine de o luna de zile sa le pice o bucata de gear set ca sa poate face lvl30.

Vad ca ai mai multe ore jucate pe main character decat am eu pe al meu si il joc incontinuu din ziua lansarii. Sunt curios daca l-ai omorat pe Atheon mai mult decat o singura data ? pentru ca noi (echipa mea si cu mine) am pierdut numaratoarea de cate ori a murit , si cu glitch si fara ; mie mi-a picat casca si Vex abia saptamana trecuta dupa patch. Tu l-ai omorat o singura data si daca nu ti-a picat decat o nava urata si sharduri " F**ck this sh**t , you're done? You shall be missed.

"Nu l-am terminat niciodata cu glitch" asta datorita faptului ca ai ales sa nu participi la Atheon kill cu glitch pentru ca este ... lame ?

20. #2280 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Da, fara nici una dintre modificarile pe care le-au promis si mi-au mai resetat si rankul de la factiune.
    Sa iteleg ca iar nu se merita Iron Banner-ul ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 186 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 164 ... LastLast