Destiny - The Ghost Edition and Limited Edition u…:
Pana la urma mie nu mi-e deloc clar, daca vrea sa joc toate misiunile single-player (evident, main missions, cele care nu cer co-op), am nevoie de Plus pe PS4?
Vad ca si varianta standard are 30 de zile pt. PS Plus
DESTINY (PS4) Unboxing & Giveaway! [HD]:
super atunci. anyway, hai sa va mai dau si eu un unboxing... personal. nu am posibilitatile site-urilor mari, dar m-am gandit ca v-ar placea.
E important de mentionat ca acel voucher code poate fi activat doar pe un cont pe care nu ai mai avut abonament la PS Plus/alt trial activat.
are story, da, dar tot trebuie sa te legi la servere. misiunile de story se pot face de unul singur sau coop, iar dificultatea variaza in functie de nivelul pe care il alegi.
teoretic, jocul ar trebui sa fie la raft incepand de maine dimineata. eu o sa ajung prin MG Orhideea azi si daca e la vanzare deja postez aici. ar fi aiurea sa-l luati de azi insa, cand maine e 10% reducere la lansare (dar ma rog, daca nu mai aveti rabdare si vreti sa va jucati...)
Altex trimit cu FAN curier cumva? Ca deobicei aveam SMS de la ei la ora asta. Am vazut ca lumea il avea de vineri si ma gandeam ca poate ajunge si al meu azi.
[QUOTE=h0stile;1156992]are story, da, dar tot trebuie sa te legi la servere. misiunile de story se pot face de unul singur sau coop, iar dificultatea variaza in functie de nivelul pe care il alegi.
Pacat! Si eu speram sa aiba o campanie single player consistenta care sa nu ma faca dependent de always online. Daca se va dovedi ca asa este, nu ma intereseaza acest joc.![]()
tocmai ce intrebam cand o sa fie pe stoc ca deja s-au pus pe site. L-am si rezervat ma duc diseara dupa el atunci
P.S. la Altex pe site mai aparea Destiny vanguard edition care e stoc epuizat deja, ala era doar pentru oamenii care au facut precomanda nu? ca am crezut ca o sa fie si pentru userii care cumpara jocu in primele zile
Bookmarks