Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 186 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast
Results 821 to 840 of 3702

Thread: Destiny

1. #821 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Destiny - The Ghost Edition and Limited Edition u…:

2. #822 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Tocmai mi-am dat seama ca mi-a expirat Plus-ul si n-o sa pot sa joc online trolololol
    o sa verific sa vad daca in versiunea standard a jocului (pe PS4) ai plus 30 de zile (ca in cea limited sigur ai).

3. #823 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pana la urma mie nu mi-e deloc clar, daca vrea sa joc toate misiunile single-player (evident, main missions, cele care nu cer co-op), am nevoie de Plus pe PS4?

4. #824 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    o sa verific sa vad daca in versiunea standard a jocului (pe PS4) ai plus 30 de zile (ca in cea limited sigur ai).
    Pai eu pe aia limited o am. Adica Digital Guardian. Am vazut ca varianta retail vine cu un cod de 30 de zile de Plus, asta digitala nu stiu cum o fi

5. #825 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Pana la urma mie nu mi-e deloc clar, daca vrea sa joc toate misiunile single-player (evident, main missions, cele care nu cer co-op), am nevoie de Plus pe PS4?
    in beta nu aveai nevoie si nu vad de ce ti-ar cere.

6. #826 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Vad ca si varianta standard are 30 de zile pt. PS Plus
    DESTINY (PS4) Unboxing & Giveaway! [HD]:

7. #827 SP
    super atunci. anyway, hai sa va mai dau si eu un unboxing... personal. nu am posibilitatile site-urilor mari, dar m-am gandit ca v-ar placea.

8. #828 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    E important de mentionat ca acel voucher code poate fi activat doar pe un cont pe care nu ai mai avut abonament la PS Plus/alt trial activat.

9. #829 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Nu, dar asa scrie pe voucher.
    Attached Images Attached Images scan0002.jpg

10. #830 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda, am vazut acum pe reddit
    uploadfromtaptalk1410130991108.jpg

11. #831 SP
    Member BlackGremlin's Avatar
    Jocul asta se poate juca singleplayer?Adica are un story sau e doar multiplayer?

12. #832 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Oare o sa fie azi pe stoc jocu la Altex/MG? Sau maine la prima ora ?!

13. #833 SP
    are story, da, dar tot trebuie sa te legi la servere. misiunile de story se pot face de unul singur sau coop, iar dificultatea variaza in functie de nivelul pe care il alegi.

teoretic, jocul ar trebui sa fie la raft incepand de maine dimineata. eu o sa ajung prin MG Orhideea azi si daca e la vanzare deja postez aici. ar fi aiurea sa-l luati de azi insa, cand maine e 10% reducere la lansare (dar ma rog, daca nu mai aveti rabdare si vreti sa va jucati...)

14. #834 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Altex trimit cu FAN curier cumva? Ca deobicei aveam SMS de la ei la ora asta. Am vazut ca lumea il avea de vineri si ma gandeam ca poate ajunge si al meu azi.

15. #835 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Aceasta reducere se aplica si comenzilor online??

16. #836 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by Zdrutz View Post
    Altex trimit cu FAN curier cumva? Ca deobicei aveam SMS de la ei la ora asta. Am vazut ca lumea il avea de vineri si ma gandeam ca poate ajunge si al meu azi.
    Trimit prin Nemo Express, de la care primesti oricum SMS. Totusi, nu cred ca le vor livra astazi, inteleg ca vor respecta destul de strict data lansarii, 9 septembrie.

17. #837 SP
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    are story, da, dar tot trebuie sa te legi la servere. misiunile de story se pot face de unul singur sau coop, iar dificultatea variaza in functie de nivelul pe care il alegi.

teoretic, jocul ar trebui sa fie la raft incepand de maine dimineata. eu o sa ajung prin MG Orhideea azi si daca e la vanzare deja postez aici. ar fi aiurea sa-l luati de azi insa, cand maine e 10% reducere la lansare (dar ma rog, daca nu mai aveti rabdare si vreti sa va jucati...)
    pai eu sunt din Cluj cred ca o sa ma duc maine dimineata ca e destul de departe MG de mine. Eram curios cand o sa fie in stoc sa stiu sa rezerv jocu rapid .

18. #838 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Linistitivaumpic.com, mai sunt cateva ore!!!
    Attached Images Attached Images 1_elitedaily.gif

19. #839 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    [QUOTE=h0stile;1156992]are story, da, dar tot trebuie sa te legi la servere. misiunile de story se pot face de unul singur sau coop, iar dificultatea variaza in functie de nivelul pe care il alegi.

Pacat! Si eu speram sa aiba o campanie single player consistenta care sa nu ma faca dependent de always online. Daca se va dovedi ca asa este, nu ma intereseaza acest joc.

20. #840 SP
    tocmai ce intrebam cand o sa fie pe stoc ca deja s-au pus pe site . L-am si rezervat ma duc diseara dupa el atunci

P.S. la Altex pe site mai aparea Destiny vanguard edition care e stoc epuizat deja, ala era doar pentru oamenii care au facut precomanda nu? ca am crezut ca o sa fie si pentru userii care cumpara jocu in primele zile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 186 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast