pai stau si se uita la ecran cu logo-u de destiny si press start buttonasteapta sa incepa iar unii pun ceva clipuri din beta si tot felu
pai stau si se uita la ecran cu logo-u de destiny si press start buttonasteapta sa incepa iar unii pun ceva clipuri din beta si tot felu
Acuma am vazut la gamestop xone destiny bundle 399 euro de maine, ies mult mai avantajos daca o iau asa
---------- Post added 08-09-2014 at 13:16 ----------
In germania precizez*
Mda.... eu mi-am luat versiunea PSN USA si nu ma pot juca pana marti la ora 9 dimineataFMM !
Cine a primit jocul vineri de la altex este rugat sa recunoasca trucul/pilele.
Eu azi nu am primit nimic.
Interesant este ca eu am cumparat varianta normala de pe psn us, si in poza postata de Monky, mie imi scrie destiny guardian edition.
Pana azi imi aparea doar destiny, fara guardian edition..
Eu am putut sa intru. Cred ca pot intra doar cei cu varianta fizica a jocului, ciudat.
Da, numai cei cu varianta retail pot intra. Anyway, cei care o sa rupeti controller-ele in seara asta sa ne ziceti daca exista probleme de conexiune la server sau daca sunteti deconectati des.
in seara asta o sa fie liniste p'aici
PS nu au de ce sa fie probleme azi cand majoritatea nu au intrat inca in posesia jocului. vedem incepand de maine cum sta treaba.
Mda.... sunt in aceeasi situatieeee! Ma mai uit pe site-uri si vad countdown-uri care apar in functie de time-zone-ul in care esti si ma bucur pentru o secunda![]()
daca l-ati luat de pe US si va mai arata vreo 17 ore inseamna ca e setat dupa PDT probabil (los angeles time). e si normal avand in vedere ca luand-ul din regiunea respectiva sistemul se asteapta sa fiti acolo, nu intr-un bloc/vila din Romania. practic, pentru cel din LA este 8 septembrie acum (7 dimineata) si din moment ce lansarea e pe 9, e normal ca el sa nu aiba inca acces.
PS pana mea, vrei sa iei digital si sa joci primul? fa-ti cont pe NZ si gata (mai greu cred ca e sa-l incarci, dar daca ai cum sa o faci, joci mereu primul).
Bookmarks