Destiny Mythbusters
Also, this > Is Xur at the tower yet?
Destiny Mythbusters
Also, this > Is Xur at the tower yet?
Xur @ vanguard room.
Vinde:
Helm of saint 14 - Titan
symbiote - Hunter Helm
sunbreakers - Warlock gloves ( you never seen those before ) Edit* - Nwm , it's Shlte
red death - getting this one
Exotic helm engram
Mda...Red death mi-a picat zilele trecute dintr-o engrama legendara, asa ca am sa iau doar casca pt Hunter de data asta, restul nu ma intereseaza. Cam slabut tura asta, multe iteme care au mai fost deja![]()
Da uarlocii ce sa mai zica bietii?
Ma gandesc sa-mi iau casca aia de titan, oricum vreau sa-mi fac unu' si imi place mult cum arata.
Lol, acum am observat ca am Red Death in inventar(cazuta acum ceva timp dintr-un engram legendar)...nici nu-i dadeam atentie pana sa o vad acum la XurMi-am luat casca de titan...epic
Btw, cum spanac fac Ascendant Shard? Ca ma chinui sa upgradez si eu niste armuri...
Mda, intr-adevar. La engrame legendare da numai item legendar. Dar Raul asta tepar de felul lui, s-a gandit sa-mi dea botosi legendari de warlock, ca na, el din ce traieste?
Bine ca nu mi-am cumparat Helm of Saint. Am luat engrama legendara pentru helmet(eu fiind warlock) si ghici ghicitoare: mi-a cazut exact Helm of Saint.
Care-i cea mai rapida metoda sa ajung cu un titan de la 0 la 20?
Ce mi recomandati ?! Sa mi cumpar prima data armura legendary ( am nevoie de boots gloves si body ) si abia apoi arma ?!
Ajuta la ceva daca cresc subclasa ?? Sunt warlock
Mersi
Armura, degeaba ai arma daca ai level mic ca iti va scadea atacul considerabil
Shards vei gasi in raid foarte multe, la daily pe l28 vei primi 2 ascenduri shards/energy depinde si din dismantle legendare, crucible si uneori public events
Cel mai repede prin misiuni si bounty cu 5000xp si strikeuri de level mare, ia niste prieteni cu level mare sa te ajute
Sunt 24 momentan
Acum mai trebuie sa fac monarchy level 2 parca , si imi cumpar cele 3 parti
Mersi
Am inceput deja sa cresc subclasa , pare
Interesanta , vedem mai incolo dupa ce iau mai multe skill'uei
Bookmarks