Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 186 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 3702

Thread: Destiny

1. #1721 SP
    Member faxiu's Avatar
    Nu. Tre sa stai pe ciuci, pitit dupa colt cu shotgun-ul. In invisibility. Cu blade dancer activat deja. Si ready to Tbag. Dar si asa exista riscul sa-ti dea drop la sfarsit cu ceva legendar. Si iar pierzi esentza jocului....

2. #1722 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    M-am uitat la vreo 4 video-uri despre Raid, din care doua full raid. My body is ready.

3. #1723 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Salut baieti! Ma ajutati si pe mine cu un raspuns rapid? Destiny este conditionat de PS plus sau se poate juca multiplayer si normal, doar cu psn?
    Multumesc!

4. #1724 SP
    Member Kupy's Avatar
    Playstation plus only

5. #1725 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Ok, deci sa inteleg ca daca cumpar jocul de la Media Galaxy, editia Vanguard, trebuie sa platesc in fiecare luna abonamentul Playstation plus suplimentar pentru a putea juca online????

6. #1726 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Jocul vine cu o luna de PS Plus, dupa care esti obligat sa ai PS Plus. Daca nu vrei PS Plus iti descarci Warframe si asta e. Daca vrei Destiny fara PS Plus alegi varianta PS3, daca mai ai PS3

7. #1727 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Ok, chiar a fost tare raspunsul tau intrucat chiar acum rulam Warframe pe PS4, dar ma gandeam sa comandat Destiny si vroiam sa fiu 100% la 100% sigur ca stiu la ce ma bag....multumesc inca odata!

8. #1728 SP
    Member b615dub's Avatar
    Ca sa cresc dupa lvl 20 imi trebuie iteme cu light? Ca am jucat 2 ore MP si bara de XP nu s-a miscat

Pentru iteme ledendare/exotice ce jucati?

9. #1729 SP
    Junior Member Zarzarel's Avatar
    Bungie employee speaks about what happened with the game 1year before launch (about cut content/destiny development)
    https://www.reddit.com/r/DestinyTheG...on_who/ckvowy2

10. #1730 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Salutare la toata lumea. In aceasta zi fatidica, cu gandul la destinul care ne asteapta, eu si cu ionmarius16, doi hunteri de level 27, am vrea sa facem primii pasi in raid. Mai avem nevoie de 4 eroi pentru a ne implini destinul Ar fi de preferat sa fie si eroi care au mai intrat in raid sau chiar l-au terminat. Mentionez ca ne-am uitat la video-uri despre mecanica raid-ului, deci in mare am sti ce sa facem. La ora 22:00 am vrea sa incepem si cam asta ar fi ora la care o sa intram in raid toata saptamana (daca avem nevoie de o saptamana) . Anyone?

LE: Momentan am fi eu, marius, ixulescu si quasivasi. Suntem doi hunteri, un titan si un warlock.

11. #1731 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar

Destiny

Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Salutare la toata lumea. In aceasta zi fatidica, cu gandul la destinul care ne asteapta, eu si cu ionmarius16, doi hunteri de level 27, am vrea sa facem primii pasi in raid. Mai avem nevoie de 4 eroi pentru a ne implini destinul Ar fi de preferat sa fie si eroi care au mai intrat in raid sau chiar l-au terminat. Mentionez ca ne-am uitat la video-uri despre mecanica raid-ului, deci in mare am sti ce sa facem. La ora 22:00 am vrea sa incepem si cam asta ar fi ora la care o sa intram in raid toata saptamana (daca avem nevoie de o saptamana) . Anyone?

LE: Momentan am fi eu, marius, ixulescu si quasivasi. Suntem doi hunteri, un titan si un warlock.
    Apropo de raid, ce părere aveți de New game content?

12. #1732 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    This game man...Tocmai l-am vazut pe un individ pe twitch care a decodat 18 engrams legendare. A primit 2 arme legendare(handcannon + fusion rifle), 2 manusi legendare, 11 chestii albastre de tot felul, 2 strange coins si ascendent materials. Bietu' om!

13. #1733 SP
    Member popteodor's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    This game man...Tocmai l-am vazut pe un individ pe twitch care a decodat 18 engrams legendare. A primit 2 arme legendare(handcannon + fusion rifle), 2 manusi legendare, 11 chestii albastre de tot felul, 2 strange coins si ascendent materials. Bietu' om!
    Eu sunt tare curios cum o sa fie dupa patch.
    In mod normal azi intra patch-ul .. odata cu weekly reset oare ?

Eu am salvate vreo 10 engrame albastre, sunt curios ce primesc de la ele dupa patch, ca acum (inainte de patch) stiu ce primesc .

14. #1734 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    citeste atent patch notes, n-are nici un rost sa le tii post-patch, vor fi albastre.

15. #1735 SP
    La chestia asta ma refer:

• Rare Engrams will always produce Rare or better quality items
    • Rare engrams will have an increased chance to produce Legendary quality items
    Si asa nu castig nimic daca le folosesc acum, I may as well try .

16. #1736 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pai update-ul are efect numai la engramele luate DUPA update nu si la cele luate dinainte.

17. #1737 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sunt curios daca a mai terminat careva raidul din cei de pe forum, in afara de cele 2 grupuri de oameni cu care am jucat eu?
    Apropo de raid, l-am mai terminat odata aseara cu un caracter secundar facut special pt a farma astfel de eventuri saptamanale Cam in vreo ora si un sfert l-am terminat, gg team

18. #1738 SP
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Pai update-ul are efect numai la engramele luate DUPA update nu si la cele luate dinainte.
    Mda, nu am fost atent la partea aia.
    Oh well, nothing lost, nothing gained.

19. #1739 SP
    Member Kupy's Avatar
    Mai sunt, dar nu se lauda

Am găsit un scout rifle cu mod automat și daune solare
    Si sapt asta pregătim încă doua grupuri pt raid, unul condus chiar de catapuscas.. Asa ca dați join cu încredere

20. #1740 SP
    Junior Member ionmarius16's Avatar
    Quote Originally Posted by Kupy View Post
    Mai sunt, dar nu se lauda

Am găsit un scout rifle cu mod automat și daune solare
    Si sapt asta pregătim încă doua grupuri pt raid, unul condus chiar de catapuscas.. Asa ca dați join cu încredere
    Puscas marin, nu orice Puscas

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 186 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast