Nu. Tre sa stai pe ciuci, pitit dupa colt cu shotgun-ul. In invisibility. Cu blade dancer activat deja. Si ready to Tbag. Dar si asa exista riscul sa-ti dea drop la sfarsit cu ceva legendar. Si iar pierzi esentza jocului....
Nu. Tre sa stai pe ciuci, pitit dupa colt cu shotgun-ul. In invisibility. Cu blade dancer activat deja. Si ready to Tbag. Dar si asa exista riscul sa-ti dea drop la sfarsit cu ceva legendar. Si iar pierzi esentza jocului....
Salut baieti! Ma ajutati si pe mine cu un raspuns rapid? Destiny este conditionat de PS plus sau se poate juca multiplayer si normal, doar cu psn?
Multumesc!
Ok, deci sa inteleg ca daca cumpar jocul de la Media Galaxy, editia Vanguard, trebuie sa platesc in fiecare luna abonamentul Playstation plus suplimentar pentru a putea juca online????
Jocul vine cu o luna de PS Plus, dupa care esti obligat sa ai PS Plus. Daca nu vrei PS Plus iti descarci Warframe si asta e. Daca vrei Destiny fara PS Plus alegi varianta PS3, daca mai ai PS3![]()
Ok, chiar a fost tare raspunsul tau intrucat chiar acum rulam Warframe pe PS4, dar ma gandeam sa comandat Destiny si vroiam sa fiu 100% la 100% sigur ca stiu la ce ma bag....multumesc inca odata!
Ca sa cresc dupa lvl 20 imi trebuie iteme cu light? Ca am jucat 2 ore MP si bara de XP nu s-a miscat![]()
Pentru iteme ledendare/exotice ce jucati?
Bungie employee speaks about what happened with the game 1year before launch (about cut content/destiny development)
https://www.reddit.com/r/DestinyTheG...on_who/ckvowy2
Salutare la toata lumea. In aceasta zi fatidica, cu gandul la destinul care ne asteapta, eu si cu ionmarius16, doi hunteri de level 27, am vrea sa facem primii pasi in raid. Mai avem nevoie de 4 eroi pentru a ne implini destinulAr fi de preferat sa fie si eroi care au mai intrat in raid sau chiar l-au terminat. Mentionez ca ne-am uitat la video-uri despre mecanica raid-ului, deci in mare am sti ce sa facem. La ora 22:00 am vrea sa incepem si cam asta ar fi ora la care o sa intram in raid toata saptamana (daca avem nevoie de o saptamana)
. Anyone?
LE: Momentan am fi eu, marius, ixulescu si quasivasi. Suntem doi hunteri, un titan si un warlock.
This game man...Tocmai l-am vazut pe un individ pe twitch care a decodat 18 engrams legendare. A primit 2 arme legendare(handcannon + fusion rifle), 2 manusi legendare, 11 chestii albastre de tot felul, 2 strange coins si ascendent materials. Bietu' om!
La chestia asta ma refer:
Si asa nu castig nimic daca le folosesc acum, I may as well try
- Rare Engrams will always produce Rare or better quality items
- Rare engrams will have an increased chance to produce Legendary quality items
.
Pai update-ul are efect numai la engramele luate DUPA update nu si la cele luate dinainte.
Sunt curios daca a mai terminat careva raidul din cei de pe forum, in afara de cele 2 grupuri de oameni cu care am jucat eu?
Apropo de raid, l-am mai terminat odata aseara cu un caracter secundar facut special pt a farma astfel de eventuri saptamanaleCam in vreo ora si un sfert l-am terminat, gg team
![]()
Mai sunt, dar nu se lauda
Am găsit un scout rifle cu mod automat și daune solare![]()
Si sapt asta pregătim încă doua grupuri pt raid, unul condus chiar de catapuscas.. Asa ca dați join cu încredere![]()
Bookmarks