Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 186 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 3702

Thread: Destiny

1. #1941 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ce iteme are Xur saptamana asta:

Helm of Inmost Light - 13 SC
    Lucky Raspberry - 13 SC
    Voidfang Vestments - 13 SC
    Ice Breaker - 17 SC
    Exotic Helmet Engram - 23 MoL

Il gasiti in partea stanga a Towerului, pe langa Speaker.

2. #1942 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Ice Breaker la Xur!
    ) 17 coins , imi mai cumpar 5

Altele:
    Helm of Inmost Light
    Lucky Raspberry
    Voidfang Vestments
    Exotic Helmet Engram

3. #1943 SP
    Member Popae36's Avatar
    Ice breaker.

4. #1944 SP
    Member goguxxx's Avatar
    In drum spre Speaker,nu faci stanga,mergi drept in fata.te iei dupa mirosul de shaorma,la cat de bistinar e...
    Recunosc,saptamana asta sunt in impas,chiar nu stiu daca merita chestul pt warlock,am deja unul din raid si sunbreakers... a facut cineva un test ,chiar conteaza boltul ala in plus la grenada? Cred ca o iau doar asa sa o port prin tower la placinte haha
    Si daca imi mai da inca o data ceva de titan din engrama aia ii trag gluga pe ochi si il umplu de pumni .

5. #1945 SP
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    In drum spre Speaker,nu faci stanga,mergi drept in fata.te iei dupa mirosul de shaorma,la cat de bistinar e...
    recunosc,saptamana asta sunt in impas,chiar nu stiu daca merita chestul pt warlock,am deja unul din raid si sunbreakers... a facut cineva un test ,chiar conteaza boltul ala in plus la grenada? cred ca o iau doar asa sa o port prin tower la placinte haha
    Cred ca glumesti ? Daca ai chestul din raid cum sa il inlocuiesti, poate doar pentru pvp only. Sau tu in pve joci Void ?

6. #1946 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Cred ca glumesti ? Daca ai chestul din raid cum sa il inlocuiesti, poate doar pentru pvp only. Sau tu in pve joci Void ?
    Pai in raid mai mult void,daca stau la harpii bag sunsinger,daca intru in portal voidwalker . Dupa nevoie nene,timpuri grele .

7. #1947 SP
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Pai in raid mai mult void,daca stau la harpii bag sunsinger,daca intru in portal voidwalker . Dupa nevoie nene,timpuri grele .
    Da, e o strategie si asta . Spor pe Hard raid.

8. #1948 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce funny e Ice Breaker ala cu "Cannot be reloaded. Regenerates ammo over time".
    Intrebarea e... ce inseamna la ei "over time"? E suficient incat sa folosesti arma sau tragi 6 focuri si treci la altceva?

9. #1949 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Se regenereaza destul de repede am observat

10. #1950 SP
    Admin MonkY's Avatar

11. #1951 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce funny e Ice Breaker ala cu "Cannot be reloaded. Regenerates ammo over time".
    Intrebarea e... ce inseamna la ei "over time"? E suficient incat sa folosesti arma sau tragi 6 focuri si treci la altceva?
    Are 6 gloante , de cand incepi sa tragi pana termini ultimul glont mai ai deja unul in incarcator. ~ 1 shot/sec - 6 sec regenerate time.

Cel mai puternic atuu al Ice Breaker-ului este ca regenereaza munitie si pentru alte arme secundare
    Nu stiu daca este un glitch dar il folosesc de multa vreme si am gasit ca in momentul in care vrei sa tragi de exemplu cu un fusion rifle sau un sniper rifle cu alt elemental damage dar nu mai ai munitie pentru secondary , echipezi Iceberaker , astepti sa isi regenereze munitia apoi schimbi arma secondary de care ai nevoie , voila , munitie din nou.

Problema este ca atunci cand echipezi Ice Breaker , incepe cu 1 glont si esti nevoit sa astepti sa isi regenereze munitia , asta indiferent daca in momentul cand l-ai dezechipat aveai 9000 munitie de secondary.

12. #1952 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Mai sunt gardieni cu Weekly Nightfall Strike nefacut? Am fost slacker saptamana asta dar diseara am planuri mari daca se mai gasesc doritori.
    Si de ce nu, chiar si cei care au mai facut si doresc doar sa se caleasca, sunt invitati cu placere

13. #1953 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Mai sunt gardieni cu Weekly Nightfall Strike nefacut? Am fost slacker saptamana asta dar diseara am planuri mari daca se mai gasesc doritori.
    Si de ce nu, chiar si cei care au mai facut si doresc doar sa se caleasca, sunt invitati cu placere
    Prezent!

14. #1954 SP
    Member popteodor's Avatar
    Intru si eu la un weekly nightfall daca mai este loc, am nevoie de coins pt xur .

15. #1955 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Ii brici, avem echipa. Dupa 18:00 sunt pe orbita

16. #1956 SP
    Member Buyk's Avatar
    Tare de tot haina pentru Warlock si arată asa bine

17. #1957 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Sa inteleg ca nu a facut nimeni pe hard raidul ? Sunt curios daca l-a facut cineva cat a durat

18. #1958 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Ii brici, avem echipa. Dupa 18:00 sunt pe orbita
    Eu o sa intru putin mai tarziu din cauza timezone-ului, pe la 20:00, daca mai sunteti si nu incepeti pana atunci.

19. #1959 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Are 6 gloante , de cand incepi sa tragi pana termini ultimul glont mai ai deja unul in incarcator. ~ 1 shot/sec - 6 sec regenerate time.

Problema este ca atunci cand echipezi Ice Breaker , incepe cu 1 glont si esti nevoit sa astepti sa isi regenereze munitia , asta indiferent daca in momentul cand l-ai dezechipat aveai 9000 munitie de secondary.
    Deci de fapt nu are 6 gloante... are 1... si se incarca in timp pana la 6. E cam aiurea din punctul meu de vedere, ca doar nu scot sniper-ul si trag un foc dupa care astept...

20. #1960 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    I se incarca gloantele si cat timp folosesti primary, nu doar cand tragi cu el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 98 of 186 FirstFirst ... 48 88 96 97 98 99 100 108 148 ... LastLast