Nu jucați cu Zero, are prea mult noroc![]()
Hai mă. Nu mi pică chiar așa multe legendare.
LE: Mai lasă Drivecucu' și hai la un Diablo.
Koba, am incercat sa intru in jocurile tale zilele trecute, dar nu m-a lasat( cred ca nu aveai PS+).
Zero, te adaug.
In alta ordine de idei, incerc sa imi fac build-ul de "holy shotgun", dar nu am tot gearul necesar, si mai sus de T4 nu fac fata...am cooldown reduction de 48%, dar nu am destul Critical Hit Damage, deci nu e viabil deocamdata. Mai am destul pana il perfectionez, e enervant deja.
Am vazut in peregrinarile mele cu randoms un monk care rupea pe T5, si un DH pe T6 pe care abia il vedeam. Umplea ecranul cu foc si sarea dintr-un colt al hartii in altul instant. Nu stiu ce build folosea, but call me impressed!![]()
Dintr-o nebunie de a ta...in fine, ratezi momente pretioase de gameplay amuzant!
PS: Azi nu stiu nici eu daca intru, ca joaca Barca, poate dupa meci. Maine sunt pe calare pe Rifturi!
Sa îmi dați și mie un semn dacă jucați, în seara asta nu știu nici eu dacă pot, dar de mâine dimineață I'm in
---------- Post added 22-10-2014 at 08:16 ----------
Ma băieți jucători de diablo 3, am în gând sa îmi fac un set inmortal king's nu știu cum, și sa dea dracii dacă am găsit ceva din setul asta. Am jucat de 2 ori jocul, am băgat rift-uri , GR, bounties, nimic... Am i doing something wrong?
---------- Post added 22-10-2014 at 16:22 ----------
Hai ca scriu aici la greu. Am o problema, cu toate ca am loc în inventar, de fiecare data când termin cate un rift, rămân iteme pe care nu le pot lua. Îmi zice ca e full... A întâmpinat cineva asa ceva? S-a întâmplat nu o data, de fiecare data...
Hi guys, puteti sa imi spuneti si mie va rog cum sta treaba cu build-urile pt un anumit caracter? Am un demon hunter si as vrea sa fac un build pt el dar nu stiu care. Plus ca ar fi bine venite niste sfaturi din partea unora care sunt mai bine pregatiti. Si stiu sigur ca sunt pe aici si urmaresc thread-ul. Multumesc anticipat
Kragod cum iti merge cu shotgun built si ce shield folosesti? Am incercat si eu dar momentan mi se pare mai viabila arma care am gasit-o eu cu blessed shield infinit. Ma insel?
Exista vreun shield special pentru shotgun? Cu armura sunt in regula.
Da, Hellskull este cel mai bun shield pt shotgun build. Are bonus 10% damage pt 2 handed weapons, si ai nevoie de unul care iti da cooldown reduction.
Cu shotgun build sunt 2 lucruri esentiale: cooldown reduction si Crit damage.
-Cooldown reduction ideal ar fi de 55%, moment in care ai permanent akharat champion. Te descurci si cu 50%, dar o sa ai cam o secunda pana poti sa cast championul din nou.
- Crit damage iti trebuie cel putin 45%
Cat timp nu ai statsurile de mai sus, nu e viabil deloc shotgun build. Eu rezist ca viata pe T5- T6, dar nu am crit damageul destul de bun(inca nu am gear optim) si ii omor greu.
Pana atunci, buildul cu blessed shield e mai bun, dar nu face fata pe T6, e bun cam pana la T4 asa.
In concluzie, mai am de lucru la shotgun build, dar o sa il fac pana la urma.
Valentine la Demon Hunter sta simplu treaba, de cand cu ultimul patch 2.1 unde au nerfuit skill-ul Preparetion(punishment), si nu mai poti sa-ti incarci hatred-ul cu disciplina ca inainte pt ca au pus culdown acum, DH fiind mare consumator de hatred, nu prea mai sunt viabile nici un fel de build-uri de la T4-T5>in sus in afara de Marrauder 6 piece + turret's & pet's build.
La buildul cu turete ai in mare parte 3 optiuni (elemental bulds) 1. Cold dmg buld, 2. Electric build si 3. Ice+Fire build
Cele 3 tipuri de builduri sunt influentate de quiverul si arma care le ai la dispozitie...nu intru prea mult in detalii aici ca nu are rost, mai departe poti sa cauti si tu pe youtube sau pe site-ul asta: Diablo III Builds - Diablo Fans
spor la killerit monstrii si don't forget Hunter is life, hunter is love!![]()
SKILLS:
Elemental Arrow + Chill
Vault (cu stun)
Multishot - Burst Fire
Sentry - Polar Station
Cluster Arrow - Maelstrom
Companion
PASIVE:
Custom Engineering
Ballistics
Perfectionist / Ambush ***
Cull the Weak
ITEMS:
Marauder Boots = Dex + Vit + Armor + Cluster Arrow Damage
Marauder Chest = Dex + All Res + Armor + (MOV DIAMANT DIAMANT)
Marauder Pants = Dex + Vit + Armor + (MOV MOV)
Marauder Shoulders = Dex + Vit + Cooldown + Sentry Damage
Marauder Helmet = Dex + Crit Chance + Vit (?) + (DIAMANT)
Tasker and Theo = Dex + Vit + Attack Speed + Resource Cost
Bombardier Quiver = Dex + AS + Crit Chance + CD
Reaper Wraps = Dex + Vit + Crit Chance + Cold Skills Damage
Amuleta Ouroboros = Dex + Crit Chance + Crit Damage + Cold Skills
RROG = Dex + Vit + AS + Crit Damage
Curea Harrington Waistguard = Dex + Vit + %Life
Arc Kridershot =
Hellskull - Game Guide - Diablo III asta e.
Pt detalii interesante, PM.
Interesante şi utile discuţii. Ce bine e să văd pasioati de Diablo, însă am o întrebare. Eu nu am trecut ins pe next gen, mai joacă cineva pe PS 3 ?
Am mai cizelat si eu builtul de shotgun, am incercat torment 5 solo aseara in rifturi si m-am descurcat fara probleme, in sensul ca am terminat vreo 3 fara sa mor. Sa ma incumet la t6?
Apropos, vezi ca am gasit eu o versiune mai buna de shotgun flail, are mai multe atribute printre care cooldown reduction cu 10% si 22% area damage. Ti-o trimit?
Trimite-o, sigur, shotgun flailul meu era jos oricum.
Eu am helskull si cu wrath regen, daca consideri ca nu ai destul. Ai perm Akharats acum?
In alta ordine de idei, mi-am dus toate 6 clasele la lvl 70. Planurile mele:
1. Crusader cu blessed shield build( mai am de tweeked niste gear, dar in mare parte e facut)
2. Crusader cu shotgun build( mai e de lucru aici)
3. Wizard cu Hydra/ blizzard pe fire( aici e mai mult sau mai putin facut, nu imi mai bat capul prea mult)
4. Sentry Demon Hunter( multumesc Koba pt ajutor. AIci vreau sa studiez putin sentry breakpoints, sunt curios cat de departe pot ajunge cu el)
5. Witch Doctor cu pets build( nu am mare lucru pe el acum,daca are cineva gear pt buildul asta, sa imi spuna)
6. Barb cu perm freeze( poate sa faca 3 leapuri consecutive si ingheata absolut tot- aici e mult de lucru)
7. Monk cu fist of flying Dragon build( si aici nu am nimic din gear- daca are cineva ceva, let me know).
Mi-am dus legendary gemul Myrae la lvl 26, si se simte diferenta. Urmeaza sa le duc si pe Bane of the powerful si pe bane of the trapped, un trifecta pt shotgun build si nu numai. Mai e mult pana departe.Nu mai zic ca inca nu m-am apucat de hellfire amulet...
Pana una alta, nevasta-mea e in fata mea la paragon, eu sunt abia 206, ea este 271.![]()
Are un wizard pe Hydra, dar vrea sa isi schimbe buildul in asa numitul "superman build".
Perm Akharats nu stiu daca am, ce sunt?
Pentru blessed shield built folosesti acelasi gear(armura) ca si pentru shotgun?
Bookmarks