Numai petarde am primit in pack-urile de WC...
La alea cu 1 jucator, din cate imi dau seama este vorba de pack normal de 5k, la care se pastreaza jucătorul cel mai bun (asa pare din animatia de la deschiderea pack-ului).
Deci dupa nush cate 1 player packs + vreo 10 standard packs, ii am pe Klose, Sirigu si o groaza de neimportanti.
Am primit jucători mai decenti la pack-urile 5k free de UT, incluse in alea de WC........![]()
Neuer clar.
La WC mi-a picat si mie Sturridge..cu el si cu Remy in atac e alta viaza..pana acum il foloseam pe Pazinni...praf!
Balotelli este fantastic..are rata de 1 gol pe meci. Dar am si asistenti buni, CR, Ozil, Navas
N-am mai intrat pe UT de cand cu UTWC
Asta este echipa mea.
Am primit mail de la Ea ... ca s.a rezolvat problema cu jucatorii Blocati in targets ....... dupa aproape 3 luni![]()
Ai vazut mai adibose ce simplu e?Lui cum i-a iesit poza pe televizor cu numele clubului, fir-ar ea sa fie de poza
Ah, ce ti-e si cu oftica asta![]()
Ma rog, sa trecem peste fanteziile unora care vor sa-si camufleze cumpararea de coins pretinzand ca l-au tras pe CR in pack dar au uitat sa faca poza si sa trecem la lucruri serioase: dupa update m-am trezit cu 2200 de FIFA points, adica exact cat primisem ca bonus si cand am cumparat jocul cu oferta de Craciun. Evident ca nu puteau sa-i dea si ei ceva mai devremedar ma rog, calul de dar nu se cauta la dinti.
Au facut asa la toata lumea sau doar la cei care avusesera diverse bundle-uri cumparate? Ar fi bine de stiut, mai ales ca eu am dat pe joc doar 50$
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...a-pe-ps-store/
vezi mai bungabunga, te-ai suparat si ti-ai cumparat niste fifa points? cum ne demonstrezi tu noua acum ca i-ai primit moca si nu i-ai cumparat?))
Do the selfie man!!
Vezi linkul acolo inainte sa vorbesti prostii
Stiu ca te doare ca ai fost prins cu mata-n sac dar lasa ca treceIn loc sa te faci si mai tare de ras, mai bine ai contribui la identificarea tipurilor de bundle-uri la care s-au dat FIFA points odata cu update-ul pentru World Cup. Banuiesc ca mai sunt si altele, nu numai asta cumparat de Craciun cu oferta cu 2200 de puncte incluse.
P.S. Dar daca vrei sa ne spui cate fifa points ai cumparat ca sa tragi pack-uri cat sa faci echipa aia in UT World Cup nu fii sfios
Ah, uitasem, ai folosit coins cumparati, pardon luati pe CR ala tras in pack-ul caruia n-ai reusit sa-i faci o poza![]()
Voi aveti un razboi personal din spatele taststurii...nu e corect... corect ar fi ca sa incetati..sau macar unul sa arate ca e mai destept si cedeaza.
Bookmarks