Darksiders anyone??
In alta ordine de idei,arata super ok.
Sper sa apara si pe PS3![]()
Vreau sa trec la "next gen", vreau sa vad evoluție, vreau sa vad ce pot cele 2 console cu adevarat, PS4 si Xone, de WiiU nu mai spun, vad ca este ocolita de unii, ex. EA si Fifa 15
Si noi vrem sa vedem o evolutie in jocuri
Dar nu uita ca mai sunt si alti consolisti care nu-si permit sa treaca pe NEXT-GEN
Daca toti ar gandi ca tine nu am mai avea jocuri noi pt PS3![]()
Si daca toti ar gândi ca tine nu am mai avea niciodată console noi
PS: stai liniștit, anul asta o sa primești si jocuri exclusive ps3
Termina pe cele vechi ca bag mana in foc ca nu ai jucat nici 25% din ele
Si cu afirmatia asta vrei sa cred ca toti cei care au trecut pe next-gen au terminat toate jocurile de ps3 ever-made?
1 - Eu joc fix ce imi place mie(nu tot ce a aparut)
2 - Daca inca nu am apucat sa le termin pe toate asta nu inseamna ca nu am dreptul sa-mi doresc sa apara jocuri noi si pe PS3!!
3 - Sunt curios,tu cate jocuri ai jucat din cele 800 jocuri aparute pe PS3(erau 795 in data de 18 august 2013:conform Wikipedia)???
Dar despre Lords of the Fallen (on-topic) discutam si noi? Nu de alta, dar de jucat, fiecare joaca ce vrea, cat vrea... asa cum mi se pare indreptatita si ideea ca PS3 e o consola veche (8 ani totusi) si datorita arhitecturii trage in jos (ca si Wii U dealtfel) developmentul. Eu nu mai vreau sa astept 5 ani un joc doar pentru ca Ubi, EA sau mai stiu eu cine vrea sa scoata pe 15 platforme, dintre care 9 arata ca si cand ai vrea sa-ti bati joc de cineva. Si cel mai bun exemplu e Watch Dogs. Decat sa recomand cuiva sa dea aproape acelasi pret pt. varianta de PS3 in loc de cea de PS4, mai bine ii spun sa nu-l joace.
Referitor la Lords of the Fallen, mi se pare ca are cam aceeasi dinamica de fighting cu ce am vazut prin Dark Souls & Co... o chestie care mie unul nu-mi place (mi se pare prea simplista si prea "mecanica"). Parca nu mai vrea nimeni in ziua de azi sa-ti alegi un mod de joc diferit. Poate vreau sa fiu berserker... sa lovesc 99% din timp - in schimb mi se ofera doar "99% din timp te feresti / fugi sau blochezi - si in rest poti sa dai si tu". Sau poate imi place sa fiu ranged... dmg mai mic dar sa trag en-gros in el. In schimb mi se ofera ceva de genul "ai un spell la 5 minute".
Iar comparatia cu Darksiders... sa fim seriosi! Da, Lords of the Fallen arata mult mai bine, asta e clar. Dar la fighting, parca ai compara o bataie de melci cu o bataie de lei. Aproape ca e imposibil sa creezi un combo (din ce am vazut in filmulete), la cat de rar lovesti un mob. Nu ca in:
Faptul ca jocul Lords of the Fallen nu este un arcade cu mega combo-uri nu este neaparat un lucru rau. Avem nevoie si de jocuri Souls-like, hell, eu am nevoie de ele, fiindca sunt "few and far between"... Sper ca sa capteze atmosfera acelui stil si atunci o sa-l cumpar si eu, pana acum nu m-a convins.
Jocul va avea si un multiplayer gen dark souls ? Sistem de pvp ? Sau va fi gen Diablo ?!
Beware, Lords of the Fallen will be killing you from October 31 | VG247
CI Games confirmed the game’s October 31 release date on PC, PS4 and Xbox One in an email to VG247 today, and chucked us the following plot synopsis:
In Lords of the Fallen, you are Harkyn, the best of the worst of humanity. A convicted criminal, Harkyn is given a chance for redemption. But just as the rulers of the world get close to finding a way to banish all evil from humans, an army of the long-ago defeated god attacks the human realm. Released from prison, Harkyn and his mentor, Kaslo, set out on a mission to stop the war.
Bookmarks