Bestial trailerul... bestiala coloana sonora! Cat despre look & feel, nu stiu de ce, dar mie imi da senzatia de combo intre Darksiders si Dark Souls.![]()
Bestial trailerul... bestiala coloana sonora! Cat despre look & feel, nu stiu de ce, dar mie imi da senzatia de combo intre Darksiders si Dark Souls.![]()
YEAH! Fix aceeași asociere am făcut-o și eu, Darksiders și DarkSouls au petrecut o seară romantică în oraș, la cină s-a lăsat cu prea mult vin roșu, ... lumină difuză în dormitor, așternuturi de cașmir, niște Barry White în surdină ... ahem! și după nouă luni apare ăsta micu', poreclit mai târziu de către colegii de grădiniță - Lordul Căzuților. Sau Căzăturilor?
-
În mare parte cam același video postat de Dante, însă conține side comments + hints (din partea lui Tomasz Gop -Executive Producer) despre clase, customizare și arme.
Incepe sa nu imi mai placa jocul asta, totul pare foarte clunky, de la movement, camera, combat....Nu stiu ce sa zic, mi-ar trebui un demo sa ma pot decide.
Jocul este superb. Dar ce dracu e cu tearing-ul ala ?
LE: Apologies for the screen tearing. That appears to have been an issue with our recording setup, although we haven't encountered that before. FRUSTRATING.
O să fac și eu același lucru. Sper să nu fie cazul în versiunea finală. Ar fi tare păcat.
Bookmarks