Acum am primit raspunsul, insa din pacate bonusul de precomanda este valabil doar pentru versiunea standard a jocului:
Hello Calin,
Thanks for your message.
I am really sorry to inform you that this pre-order bonus is only available on the Duke Nukem Forever item.
I am sorry for any inconvenience this may cause.
If you have any further questions, please feel free to contact me.
Regards
Dan
Zavvi Customer Services
Am incercat sa joc si eu demo-ul aseara. Este o porcarie. Nu stiu la ce au lucrat pana acum, dar nu-mi place deloc. Grafica oribila, animatii oribile, control oribil. Cred ca o sa fie dezamagirea anului.
Este un joc care a stat aproape 14 ani in productie si a trecut prin mai multe motoare grafice, eu ma astept sa vedem cateva ramasite din primele builduri. Toata lumea asteapta jocul asta ca pe noul Dumnezeu dar ca si tine eu cred ca o sa fie cel mai mare esec din industria jocurilor video.
Crede-ma, eu il astept din 98, dupa ce am terminat prima data Duke Nukem. Culmea este ca nu am asteptari foarte mari, ma astept sa fie macar la fel de bun/fun ca originalul (pe care l-am terminat in ianuarie, din nou, pe iPhone).
Duke Nukem Forever promo video includes detailed autopsy | VG247
Would you like to see a Duke Nukem Forever teaser trailer which contains no gameplay footage or cinematic whatsoever? Trust me, you do.
Or, maybe, you don�t � it depends how strong your stomach is. But it�s certainly a unique bit of marketing. Well done, 2K! You�ve made me extremely uncomfortable.
Thanks, Kotaku.
"Gunshot wounds appear to be concentrated where the genitalia would have been"Genius
Tocmai il vazusem si eu si voiam sa-l postez.
Indiferent de grafica/gameplay jocul asta merita luat "for the lulz". Restul e can can.
DUKE NUKEM FOREVER HAS GONE GOLD!!! yfrog Photo : http://yfrog.com/h7j7qujhj Shared by GearboxSoftware
XBOX Live "style". Si acolo e fix asa : cine are gold are acces la demo-urile noi din prima zi. Muritorii de rand primesc demo-urile dupa o saptamana. O porcarie uriasa, rolul unui demo e de marketing, sa arate potentialilor cumparatori cum e jocul, cum merge pe configuratia lor, etc. Ei pierd daca nu dau demo la toti din prima zi, multi vor fi tentati sa-l descarce ilegal si sa mearga mai departe pe calea asta...
La faza asta ei pierd mai mult, demo-urile ar fi normal sa le accesam toti in aceeasi zi, pentru cine are plus,gold,etc sa le dea jocuri moca, nu acces la demouri mai devreme
Mai ales Duke, care trebuie sa fie aratat la toti dupa atatea amanari.
Fii mai explicit. Poti "cara" doar doua arme sau poti sa foloesti simultan doar doua arme ? Daca poti doar sa cari doua arme e PENIBIL, ce naiba, e un shooter, nu un joc de strategie. Urasc chestiile astea, sa fii nevoit sa pastrezi doar 2 arme, parerea mea ca intr-un shooter ai nevoie minimum de 5 arme :
-ceva mic si cu multa munitie, gen cutit, pistol, etc - pentru inamici foarte slabi si pentru tras in diverse "butoane"
-ceva puternic si de apropiere, gen shotgun (pentru inamici mari si rezistenti)
-ceva rapid, gen Uzi sau AK47 (pentru multi inamici mai slabi)
-ceva de distanta, gen pusca cu luneta (pentru inamici de care nu e bine sa te apropii si pt stealth)
-ceva de mega putere, gen rocket launcher (pentru tancuri si inamici foarte rezistenti)
Daca esti limitat la 2 arme ce alegi ? Deja se transforma jocul in strategie.
Bookmarks