Din ce am citit, pot sa zic ca vei fi dezamagit...poti cara doar 2 arme, si ai buton "X" to swap weapon. Console win.
Si, inainte sa apara aberatii, gen, ajuta playerul sa fie mai strategic, ca ia decizii mai tactice, nu se duce gun blazing,etc, am ceva de zis:
Acest argument este aberant, ignorant, si fals. De ce? Pentru ca tu NU stii ce urmeaza. Ce decizie tactica sa iei alegand intre 5 arme de pe jos, 2, daca tu NU STII ce gasesti dupa usa? Intri si se inchide usa, si vezi de fapt ca era o CAMPIE ENORMA, si tu ai aruncat sniperu. Aia e decizie tactica? NU, e un FAIL pentru ca ai dat cu zarul random, si ai ales gresit. Random WIN, tactic FAIL.
Va zic eu in ce jocuri acest argument chiar functioneaza: in acelea in care la beginning of mission iti zice: open space 70%, closed space 30%, heavy armor enemies 2% , light enemies 98%. In alea da, poti face o decizie tactica alegand 2 arme din 70. In nici un caz asta nu se aplica la Duke Nukem.
Apoi, garantez ca poti juca tot jocul cu shotgunul si mitraliera. Ca in 90% din 2 weapon games, exista o arma generica cu care poti juca non stop si pe care o pastrezi pt ca este reliable. Deci tactic FAIL din nou. Vezi resistance 2, cicacu decizie tactica cu 2 arme, si poti juca jocu lejer numa cu mitraliera si bullseye. Deci inca o data tactica ZERO. Apoi poti sa fii sigur ca la BOSS vei gasi pe jos, convenabil, vagoane de bazuci si arme imense, asta ca sa contracareze faptul ca oricum le-ai aruncat pana atunci, din lipsa de gloante. Imens de patetic.
Cam atat am avut de zis.
Va zic eu singurul motiv pt asta cu 2 arme: LENE. Lene sa pui ammo pickups cu cap prin nivel, LENE sa faci un meniu de arme, LENE sa faci un design de ce arme si gloante gasesti si unde. Lene, lene, lene.
Bookmarks