Eu am selectat platforma PC dar vad ca nu au aparut codurile. Au aparut pentru Xbox si PS3?
Eu am selectat platforma PC dar vad ca nu au aparut codurile. Au aparut pentru Xbox si PS3?
...e cam aiurea selecția lor de pe site. Mai bine plasau codurile și gata, demo-ul se putea lua prin VPN foarte simplu![]()
Daca reuseste cineva sa ia demo, va rog sa postati cum ati facut.Eu am codul de la Borderlands-GOTY, dar imi zice ca demo nu este in "your country". Ms.
Demo-ul nu va fi disponibil pentru Xbox 360 si PS3 in anumite tari, printre care ne aflam si noi. In Romania, demo-ul va fi disponibil doar pentru versiunea PC, asta pana cand gaseste Ronan o modalitate sa-l ia.
Hello First Access Member!
Thank you again for pre-order Duke Nukem Forever and/or purchasing Borderlands Game of the Year Edition to become a First Access Member! Please help us obtain the most accurate up to date information for your First Access profile.
Please follow the link below and re-confirm your preferred platform of choice for the Duke Nukem Forever demo. You will need to confirm your information by Sunday May 15, 2011.http://www.dukenukemforever.com/access/
Users that currently live in a territory where the demo may not be supported on console will automatically be defaulted to the PC Steam option*.
Thanks again for your help and cooperation,
Gearbox Software
Nu prea are ce sa faca...
Gabriel,
According to our records your registration happened in Romania. Is that not correct?
Maarten Goldstein
Gearbox Software
...hai c-am reușit să iau demo-ul pentru X360<3 JtaG Marketplace
Probabil voi �ncerca demo-ul și pe STEAM dar...p�nă una alta eu am pre-order la joc pentru consolă! Așa că...
Achievement list:
Si GamePlay din DEMO (din pacate asta este singurul care a mai ramas, au mai fost si altele HD dar au fost date jos)
Daca faceti pre-order de la Zavvi primiti un tricou gratis Duke Nukem (probabil marimea L)
Duke Nukem Forever Xbox 360
Duke Nukem Forever PS3
Duke Nukem Forever PC
...fără supărare dar tricoul ăla e cam...ieftin(sau cel puțin așa pare).
Nu merge pe roșu...
Bookmarks