Macar cateva misiuni, gen unity ar fi funceva extra story
You are Batman dammit!Cand l-ati vazut vreodata pe cavalerul intunecat cerand ajutorul cuiva sau cooperand de bunavoie, lucrand in echipa?
The Killing Joke: Want to play all of Batman: Arkham Knight? That'll be $100
c'mon asta e universal valabila
kombat pack
season pass
dlc
episodes
asa e acum.
pe mine ma sperie chestii mai serioase gen patch de 8 gb la un joc. o sa-l joace copii mei din parti daca nu mai exista Sony sau Ubi sau EA cine tine serverele
o sa intre in el, o sa vada cat de cacao e varianta alfa pe care noi dam bani si o sa zica nu mersi
Hahaha sper ca este o gluma proasta
The Season Pass is priced at £32.99 and the Premium Edition, which includes both the Season Pass and the main game, is priced at £87.98 for console, and £67.98 for PC.
https://twitter.com/BatmanArkham/sta...37102700335105
Sa-i ia dracu. O sa astept game of the year. Nu platesc atata pentru un Season Pass de 6 luni. Presupun ca dupa 6 luni o sa avem Season Pass 2.
Mie imi ajunge jocul de baza, apoi peste un an varianta Complete, daca lanseaza ceva DLC solo de calitate. Nu am cum sa dau bani pe skin sau weapons pack.
Off, toata lumea in lumea gamingului o ia razna! Inainte aveam EA , Activision sa ne stoarca de bani, acum Ubisoft, mai nou si Valve... Siltent Hill anulat, Valve cere bani pe moduri, Star Wars Battlefront vine fara campanie, abia are cateva harti dar are anuntate nu stiu cate DLC-uri. Si sa nu uitam de Evolve, cu DLC-urile faimoase de 25 de dolari! Pacat ca si Batman o sa urmeze acelasi drum... Ce mai an pentru gaming!![]()
Au bagat editia Limited pe Altex. Pret 2.000 de lei. http://www.altex.ro/consola-playstat...ham-knight-ps4
Eram curios, deoarece eu am jucat doar Arkham Asylum si City.
Insa observ ca au inceput sa urmeze reteta de succes a celor de la Ubi cu Assassin's.
Este al treilea, daca ne referim la Rocksteady, City s-a lansat in urma cu 4 ani, așa ca nu își are rostul comparația, mai ales ca primele doua au fost foarte bune.
PS: Ubi$hit scoate anul asta 5 jocuri A$$ Creed
Bookmarks