Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 23 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 448

Thread: Batman: Arkham Knight

1. #101 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    ****ing awesome. Rated M.

2. #102 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Incredibil frate'... nu mai exista pic de imaginatie. Stiam ca sunt mai mult de 3-4 villains in universul Batman, dar se pare ca ma insel... Ma mir cum de nu l-au aratat pe Joker, ca sigur o sa fie si el, dupa ce apare Harley in trailer.

Absolut penibil si enervant. Si mai vor si bani pe mizeria asta...

3. #103 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Tu la toate jocurile ai aceleasi comentarii sau doar mi se pare?

4. #104 SP
    Nu, doar la jocurile care sunt facute doar sa ne ia banii, dar nu ofera nimic in schimb. Imi poti trimite pe PM daca vrei, toate comentariile mele identice de la toate jocurile, ca sunt curios

+ ca mi se pare foarte greu de crezut ca lumea nu vrea ceva nou (si nu ma refer la tancu ala) de la un joc cu Batman, ce a fost, candva, absolut genial.

5. #105 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai asta e ultimul din trilogie. e normal sa fie acelasi lucru imbunatatit.

6. #106 SP
    Pai da, dar ce trilogie ai vazut tu pana acum (film sau joc), care sa aibe exact aceiasi villains ? Mai ales intr-un univers atat de mare, cum este cel al lui Batman, ar trebui sa avem cate 3-4-5 diferiti in fiecare joc.

M-am saturat sa ma bat cu Joker, Two face si Pinguin, la fel cum m-am saturat sa vad cum moare unchiul lui Peter, in filmele cu SpiderMan, la fiecare reboot. Deja e penibil.

7. #107 SP
    Lord Of the Rings
    Star Wars
    God of War
    DIABLO

8. #108 SP
    In LOTR e un singur villain, Sauron, care are cativa minionsi ca mini villains, iar scopul personajului a fost sa distruga inelu si pe Sauron.
    In Star Wars e Darth Vader.
    In God of War sunt mai multi zei si nu-mi amintesc sa-i fi repetat in fiecare joc pe aceiasi (desi am terminat doar 1 si 2, ca 3 n-am avut rabdare).

Iar Diablo...aici e alta poveste. Este tot un singur villain - Diablo - dar probabil il bati over and over and over and over, pentru ca asta faci tot jocu, rejoci acelasi lucru.

Dar aici vorbim despre un univers vechi, cu o gramada de villains. Vezi lista aici daca nu ma crezi.

9. #109 SP
    Member asari's Avatar
    boom

10. #110 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu tot il cumpar !

11. #111 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Arkham Knight (de unde si titlul jocului) este principalul villain al jocului. Un personaj special creat pentru acest joc; nu apare in benzile desenate.
    Attached Images Attached Images arkhamknight.png

12. #112 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    eu tot il cumpar !
    Si eu. Mai ales ca mie unul mi se pare a fi cel mai bun si cel mai aratos joc Batman.

Are si razvanrazy dreptate... aveau de unde sa aleaga... dar am un feeling ca ei si platesc carute de bani pentru fiecare licenta folosita.

13. #113 SP
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    pai asta e ultimul din trilogie. e normal sa fie acelasi lucru imbunatatit.
    Acum mi-am adus aminte, ca e al 4-lea joc din "trilogie", deci despre ce vorbim aici ?

Batman: Arkham Asylum (2009)
    Batman: Arkham City (2011)
    Batman: Arkham Origins (2013)
    Batman: Arkham Knight (2015)

Asta nepunand la socoteala versiunile de iOS si PSV.

Dar da, nu stiam ca Arkham Knight este villain-u acestui joc. Cred ca, vorba lu MonkY, platesc licente separate pentru fiecare villain in parte si probabil a fost mai usor sa inventeze unu

14. #114 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Arkham Origins nu e facut de Rocksteady, deci nu e parte din trilogia lor.

15. #115 SP
    pai Origins nu are legatura cu trilogia
    Batman: Arkham Asylum (2009)
    Batman: Arkham City (2011)
    Batman: Arkham Knight (2015)

16. #116 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Arkham Origins nu e facut de Rocksteady, deci nu e parte din trilogia lor.
    Aha...deci d-aia nu mi-a placut mie e singuru de pana acum pe care nu l-am terminat. Inseamna ca asta era buba.

17. #117 SP
    Junior Member catalynu's Avatar

18. #118 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Razvanrazy, daca te uiti in lista data de tine cu villains, majoritatea au existat deja in jocurile precedente, deci varietate a fost din plin.

19. #119 SP
    Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland

ERMAGOD
    serios, ce e cu pretul ala. La banii astia doar o sa o visez

20. #120 SP
    Pretul este normal pentru o editie de colectie cu statueta. Cel putin asa am vazut si la altele (vezi The Witcher 3). Eu nu as lua asa ceva niciodata (poate dupa ce devin milionar in euroi ), de banii aia-ti iei lejer 4-5 jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 23 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast