****ing awesome. Rated M.
Incredibil frate'... nu mai exista pic de imaginatie. Stiam ca sunt mai mult de 3-4 villains in universul Batman, dar se pare ca ma insel... Ma mir cum de nu l-au aratat pe Joker, ca sigur o sa fie si el, dupa ce apare Harley in trailer.
Absolut penibil si enervant. Si mai vor si bani pe mizeria asta...
Nu, doar la jocurile care sunt facute doar sa ne ia banii, dar nu ofera nimic in schimb. Imi poti trimite pe PM daca vrei, toate comentariile mele identice de la toate jocurile, ca sunt curios
+ ca mi se pare foarte greu de crezut ca lumea nu vrea ceva nou (si nu ma refer la tancu ala) de la un joc cu Batman, ce a fost, candva, absolut genial.
Pai da, dar ce trilogie ai vazut tu pana acum (film sau joc), care sa aibe exact aceiasi villains ? Mai ales intr-un univers atat de mare, cum este cel al lui Batman, ar trebui sa avem cate 3-4-5 diferiti in fiecare joc.
M-am saturat sa ma bat cu Joker, Two face si Pinguin, la fel cum m-am saturat sa vad cum moare unchiul lui Peter, in filmele cu SpiderMan, la fiecare reboot. Deja e penibil.
In LOTR e un singur villain, Sauron, care are cativa minionsi ca mini villains, iar scopul personajului a fost sa distruga inelu si pe Sauron.
In Star Wars e Darth Vader.
In God of War sunt mai multi zei si nu-mi amintesc sa-i fi repetat in fiecare joc pe aceiasi (desi am terminat doar 1 si 2, ca 3 n-am avut rabdare).
Iar Diablo...aici e alta poveste. Este tot un singur villain - Diablo - dar probabil il bati over and over and over and over, pentru ca asta faci tot jocu, rejoci acelasi lucru.
Dar aici vorbim despre un univers vechi, cu o gramada de villains. Vezi lista aici daca nu ma crezi.
Arkham Knight (de unde si titlul jocului) este principalul villain al jocului. Un personaj special creat pentru acest joc; nu apare in benzile desenate.
Acum mi-am adus aminte, ca e al 4-lea joc din "trilogie", deci despre ce vorbim aici ?
Batman: Arkham Asylum (2009)
Batman: Arkham City (2011)
Batman: Arkham Origins (2013)
Batman: Arkham Knight (2015)
Asta nepunand la socoteala versiunile de iOS si PSV.
Dar da, nu stiam ca Arkham Knight este villain-u acestui joc. Cred ca, vorba lu MonkY, platesc licente separate pentru fiecare villain in parte si probabil a fost mai usor sa inventeze unu![]()
pai Origins nu are legatura cu trilogia
Batman: Arkham Asylum (2009)
Batman: Arkham City (2011)
Batman: Arkham Knight (2015)
Razvanrazy, daca te uiti in lista data de tine cu villains, majoritatea au existat deja in jocurile precedente, deci varietate a fost din plin.
Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland
ERMAGOD
serios, ce e cu pretul ala. La banii astia doar o sa o visez
Pretul este normal pentru o editie de colectie cu statueta. Cel putin asa am vazut si la altele (vezi The Witcher 3). Eu nu as lua asa ceva niciodata (poate dupa ce devin milionar in euroi), de banii aia-ti iei lejer 4-5 jocuri.
Bookmarks