Nu, pentru Xbox One prin EA Access.
Dar vad ca acest trial nu este de 5 zile ci de doar 6h... o sa vad ce-i de el, dar nu cred ca reusesc mai mult decat in demo.
Stiu, dar vreau sa-l vada si aia cu tablete sau mobile. Ce-o fi asa greu sa scoata s din https?
Cum e FIFA15 full pentru PS3? Am inteles ca cei care au EA Acces, pot juca cateva ore jocul full, e vro schimbare in grafica???
Da...grafic este absolut fenomenal. Firele de iarba care se misca sub incaltarile fotbalistilor, apa ce sare din minge si din ghete, echipamentul murdar, gazonul cu dungile ce raman dupa o alunecare, tricourile care se intind cand sunt trase din spate...jocul este absolut fenomenal.
PACAT de animatiile de cacao si de trecerile dintre animatii, care cred ca au ramas la fel de prin 99. Altfel nu-mi explic cum poate sa arata in halu asta o trecere dintre animatii. L-am chemat pe fratimiu in camera sa-i arat gazonul si alte cateva plusuri si mi-era si rusine cand vedeam roboteii aia cand schimbau animatiile, ca si cum ai schimba vitezele la o masina (trebuie sa treci prin punctul mort inainte de orice alta viteza). Penibil.
Nu-mi place ca nu-mi pot importa Pro-ul facut de mine din FIFA 14, cu care am evoluat destul de mult in ultima vreme si aici trebuie sa o iau de la capat.
Subscriu... As dori sa aflu si eu diferentele intre demo si varianta finala, de la cei care au season ticket/early access.
Da e bine ca au luat acele miscari din world cup pt penaltyuri insa in vers ps3 au uitat sa le mai introduca! Cine stie poate nu (mai) tine pasul ps3'ul la asa ceva..ma intreb si eu acum ? Sa fiu si mai rauau luat si de la konami ceva tot legat de portari (pes 2014) ce ar fi sa ia si konami de la ei hentzu' ca aia nu au auzit de asa ceva..hmm?
in orice fifa o iei de la capat
la pro clubs totusi ce tine de vizual(nu atribute/overall) vp-ul din fifa 14 se mentine si in fifa 15
am acelasi nume complet,pe tricou,nume sunet,inaltime,freza,fata
---------- Post added 21-09-2014 at 10:24 ----------
nu se face un mini campionat pe xbox one aici?
6-8 participanti ar fi mai mult decat ok,chiar mai ideal decat pe ps4 cu vreo 20 de insi
ar fi foarte scurt sezonul si cei ce au inceput slab nu prea apuca sa renunte
ar avea toti echipe de 5 stele daca asta isi doresc
nu ma intereseaza sa-l organizez ci doar sa particip
La fel de proasta e grafica, am gasit un video, acum nu stiu daca e 100% varianta full, dar apar alte echipe care nu sunt in demo...
Imi dau comanda de PS4, nu mai tine...
copy paste de pe celalalt thread cu nedumerirea mea:
''Da e bine ca au luat acele miscari din world cup pt penalty'uri insa in vers ps3 au uitat sa le mai introduca! Cine stie poate nu (mai) tine pasul ps3'ul la asa ceva..ma intreb si eu acum ? Sa fiu si mai rau au luat si de la konami ceva tot legat de portari (pes 2014) ce ar fi sa ia si konami de la ei hentzu' ca aia nu au auzit de asa ceva..hmm?''
ce de..as mai fi spus aici ceva dar prefer sa ma opresc!
Eu nu vad nici o diferenta intre grafica de la demo si de la jocul full, dar poate nu imi dau eu seama
Oare mai stie cineva cum e cu tehnologia golului aia de la world cup , oare sa se bage in varianta finala , oricum am anulat precomanda de la altex si iau de la garage ca am voucher il scot pe la 130-150
ON : Ce imi place la el " Cum se misca portarii , reactiile lor ( eu am gasit momente cand au fost uimitori , apararea
Ce nu imi place" Sutul " in 14 era beton![]()
I-am dat si eu preorder de pe Amazon la UT Edition ,am dat in jur de £55 . Sper sa ajunga pe vineri...
In alta ordine de idei , cati dintre voi veti cheltui bani pe packs acum ca coin seller-ii s-au cam diminuat ? Sunt curios deoarece acesta ar fi primul an in care incep sa bag bani in FIFA si vreau sa aflu din experienta voastra daca sunt bani aruncati pe geam sau nu ...
Eu că ai prea mulţi bani, cum să bagi bani în ceva virtual, dacă faci trading ajungi să faci o echipă buna.
---------- Post added 21-09-2014 at 18:55 ----------
Până la urmă am vb. pe chat cu un reprezentant EA şi a resetat contul, în felul asta poate să joace iar ultimate, dacă intri de pe consolă în maxim 5 minute vb. cineva cu tine pe chat.
Bookmarks