Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 26 of 386 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #501 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Din 17 septembrie avem si webapp pentru Ultimate Team.
    Attached Images Attached Images fut-web-app.png

2. #502 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Sunt convins ca varianta finala va fi imbunatatita din toate punctele de vedere. Auzisem un youtuber care spunea ca de fapt demoul (pt next gen) e un early build, probabil e la fel si pt ps3/x360. Pentru anul asta sunt multumit, dar de la anul next gen e un must have.

3. #503 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Offside, poate.

4. #504 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Anul trecut varianta demo la FIFA era destul de diferită fata de cea finala . Sunt curios cea finala cum se va prezenta anul acesta . Oricum ma bucur ca aud lucruri bune

5. #505 SP
    Banned Venom's Avatar
    INTOTDEAUNA varianta demo a fost diferita de cea finala.

6. #506 SP
    Member akzation's Avatar
    In sfarsit vor adauga si echipamentele si emblemele echipelor nationale in Ultimate Team.
    Attached Images Attached Images bxqclvpiuaelnsr.png

7. #507 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    exact !!! sper sa fie si kit-ul original al nationalei sa ma pot bucura in sfarsit de ideea pe care le-am expus-o inca din 2011..de atunci au tot spus ca vor introduce aceste kit-uri...

---------- Post added 11-09-2014 at 15:42 ----------

din 17 septembrie ne vom bucura si de noua aplicatie web

---------- Post added 11-09-2014 at 15:51 ----------

oricum, kit-urile arata mult mai urat din ce vad in pozele astea decat cele din fifa14...pe card ma refer

8. #508 SP
    Member andreiaka's Avatar
    @gvingi76 da ,pe mail 199 arata

9. #509 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cam singurul gol dat de la o distanta mare, in rest portarii apara tot foarte frumoase animatiile noi, uitati-va ce preluare face si ce traiectorie are mingea

10. #510 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    @gvingi76 da ,pe mail 199 arata
    Atat ai in mail, atat platesti.

@AndRewqp Vad ca ai rezolvat cu stickul. Sub form asta face PS4 inregistrarea? Abia astept sa iau si eu unul. Probabil anul viitor...

11. #511 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu neaparat, este un program, sharefactory cu care editezi videoul da trebuia impins mai tare

12. #512 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    cam singurul gol dat de la o distanta mare, in rest portarii apara tot foarte frumoase animatiile noi, uitati-va ce preluare face si ce traiectorie are mingea

]
    tocmai cu boca care e cea mai slaba echipa te-ai gasit sa joci )) trisezi

superb sut apropo .

Fifa 15 este SUPER . ( FIFA 15 e doar pe PS4 ) ( pe PS3 e un FIFA 12 sau 13 retusat )

13. #513 SP
    Member Sopi's Avatar
    Azi am incercat si eu pe xbox 360,am crezut ca are ceva TV-ul meu cand am vazut grafica...deci serios de nu ii mai buna grafica la fifa 14 decat la fifa 15...sper sa nu fie asa si cand se lanseaza jocu.La gameplay n-am ce comenta..e mult mai real ca la fifa 14.

14. #514 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Tendinta e clara, toti developerii incearca sa incurajeze consumerii sa treaca pe noile console.

15. #515 SP
    Member sollo's Avatar
    Macar fifa15 sa fie mai bun, ca la fifa16 trecem toti la ps4/xbox one

16. #516 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Va mai amintiti grafica la fifa 14 demo? Ma speriasem fiindca facusem deja preorder si, ca sa vezi, varianta finala arata mult mai ok.

17. #517 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Salutare, tutror pasionatilor de FIFA.
    As vrea sa trec si eu pe next gen --> XBONE. Insa as astepta un bunle cu FIFA 15. La ce sell-eri ati vazut asemnea bundle-uri, pentru a da o precomanda ?

18. #518 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Altex o sa aduca bundle XOne cu Fifa 15

19. #519 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by DeepKiss View Post
    Salutare, tutror pasionatilor de FIFA.
    As vrea sa trec si eu pe next gen --> XBONE. Insa as astepta un bunle cu FIFA 15. La ce sell-eri ati vazut asemnea bundle-uri, pentru a da o precomanda ?
    http://gamerland.ro/ro/xboxone/micro...xbox-live-gold

---------- Post added 11-09-2014 at 18:01 ----------

Pe asta l am luat eu..
    Altex daca aduce doar cu fifa si va avea si kinect din cate stiu eu si va fi mai scump

20. #520 SP
    Member DeepKiss's Avatar
    Da, ma astept si eu la Altex, insa mai sunt doar 2 saptamani. Nu ar fi normal sa posteze pe site ce vor adduce, pentru precomanda ?
    BTW... nu am mai comandat niciodata de la gamerland.ro. Sunt de incredere ?
    Oricum, cred ca in ziua lansarii se va gasi fizic jocul in magazine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 386 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast