Din 17 septembrie avem si webapp pentru Ultimate Team.
Sunt convins ca varianta finala va fi imbunatatita din toate punctele de vedere. Auzisem un youtuber care spunea ca de fapt demoul (pt next gen) e un early build, probabil e la fel si pt ps3/x360. Pentru anul asta sunt multumit, dar de la anul next gen e un must have.
Anul trecut varianta demo la FIFA era destul de diferită fata de cea finala . Sunt curios cea finala cum se va prezenta anul acesta . Oricum ma bucur ca aud lucruri bune![]()
exact !!! sper sa fie si kit-ul original al nationalei sa ma pot bucura in sfarsit de ideea pe care le-am expus-o inca din 2011..de atunci au tot spus ca vor introduce aceste kit-uri...
---------- Post added 11-09-2014 at 15:42 ----------
din 17 septembrie ne vom bucura si de noua aplicatie web
---------- Post added 11-09-2014 at 15:51 ----------
oricum, kit-urile arata mult mai urat din ce vad in pozele astea decat cele din fifa14...pe card ma refer
cam singurul gol dat de la o distanta mare, in rest portarii apara totfoarte frumoase animatiile noi, uitati-va ce preluare face si ce traiectorie are mingea
Atat ai in mail, atat platesti.
@AndRewqp Vad ca ai rezolvat cu stickul. Sub form asta face PS4 inregistrarea? Abia astept sa iau si eu unul. Probabil anul viitor...
nu neaparat, este un program, sharefactory cu care editezi videoulda trebuia impins mai tare
![]()
Azi am incercat si eu pe xbox 360,am crezut ca are ceva TV-ul meu cand am vazut grafica...deci serios de nu ii mai buna grafica la fifa 14 decat la fifa 15...sper sa nu fie asa si cand se lanseaza jocu.La gameplay n-am ce comenta..e mult mai real ca la fifa 14.
Tendinta e clara, toti developerii incearca sa incurajeze consumerii sa treaca pe noile console.
Va mai amintiti grafica la fifa 14 demo? Ma speriasem fiindca facusem deja preorder si, ca sa vezi, varianta finala arata mult mai ok.
Salutare, tutror pasionatilor de FIFA.
As vrea sa trec si eu pe next gen --> XBONE. Insa as astepta un bunle cu FIFA 15. La ce sell-eri ati vazut asemnea bundle-uri, pentru a da o precomanda ?
http://gamerland.ro/ro/xboxone/micro...xbox-live-gold
---------- Post added 11-09-2014 at 18:01 ----------
Pe asta l am luat eu..
Altex daca aduce doar cu fifa si va avea si kinect din cate stiu eu si va fi mai scump
Da, ma astept si eu la Altex, insa mai sunt doar 2 saptamani. Nu ar fi normal sa posteze pe site ce vor adduce, pentru precomanda ?
BTW... nu am mai comandat niciodata de la gamerland.ro. Sunt de incredere ?
Oricum, cred ca in ziua lansarii se va gasi fizic jocul in magazine.
Bookmarks