ce bine ca altex a refuzat livrarea ieri, toti ne-am luat de pe forum cu 200 lei![]()
am fost si eu la Altex si am luat o copie... aveau doar doua, insa nici una ultimate edition. Nici nu am vrut sa mai platesc in plus anul asta...
Am luat si eu tot de pe forum la 170 ron Ultimate Edition.....dar parerea mea e ca lasa de dorit....grafica tot la fel de proasta etc.....nu merita in nici un caz sa dai 300 Ron cat e in magazin
Nu au fixat nimic, este mai prost decât 14, defence-ul nu există în jocul asta, şi-au bătut joc de toată lumea.
E mai prost și ca FIFA 2000. Cum puteți arunca cu banii asa? Ma minunez când citesc topicul asta.
e un joc...cui nu-i place, nu-l joaca...daca il joci in ideea de a castiga mereu, mai bine renunti, ca nu o sa reusesti. daca il joci in ideea de a alunga stresul, si il joci de placere, e ok.... pasionatii de fifa il cumpara an de an...eu asta asta fac din 2001. Cui nu-i place, are optiuni...PES sau Super Mario... Jocul per ansamblu este mai bun ca fifa 14, insa intr-adevar, cu mari carente in ceea ce priveste apararea si portarii... Grafica este impecabila, pe consolele next gen...cine nu isi da seama de lucrul asta, nu se pricepe
Nu eu sunt cel nemulțumit. Doar eram ironic. Cum pot unii afirma ca are grafica mai slaba ca la 14 nu pot înțelege.
Eu joc de la 97 incoace si mereu am gasit inbunatatiri de la unu la altul. Mie chiar imi place 15, dar sunt intr adevar jucatori impotriva carora e f greu sa te aperi gen messi ronaldo oscar willian si altii ca ei dar sa nu generalizam ca nu poti sa te aperi
Bookmarks