Voi ati primit acele pack-uri gratis care ziceau atia.. ca iti dau cate 1 pe sapt... Mentionez ca am editia standard..
Voi ati primit acele pack-uri gratis care ziceau atia.. ca iti dau cate 1 pe sapt... Mentionez ca am editia standard..
Eu nu am primit asa ca le-am dat mail celor de la Altex sa vad care e treaba. Cand aflu ceva, scriu aici.
Poate vin de luni ... dar cei care au versiunea Ultimate Edition... ati primit vrub pack din cele 40?
Da în UT, poate facem o cupă în UT, cei care joacă modul pe PS4, punem şi nişte coinsi la bătaie să fie o miză.
Am cumparat Ultimate Edition pentru PS4 si nu-mi merg codurile pentru packuri si bonus content, primesc mesajul urmator:
"The code you entered may not be correct or may no longer be valid. Please check your entry. (E-82000134)"
A mai patit cineva asta?
Daca am cont US si jocul e UK, exista vreo modalitate sa-mi transfer packurile sau macar continutul lor de pe un cont UK pe US? A mai facut cineva treaba asta pana acum?
Ma chinui de 10 minute sa iau ceva din market si nu pot. E aiurea sa tot cada, e a nu stiu cata oara...
Bookmarks