Am si eu o intrebare pentru cei care au avut precomenzi la FIFA 15 Standard Edition de la Altex , ati primit bonusurile care erau promise(imagine mai jos) ? Eu nu am primit nimic.
Am si eu o intrebare pentru cei care au avut precomenzi la FIFA 15 Standard Edition de la Altex , ati primit bonusurile care erau promise(imagine mai jos) ? Eu nu am primit nimic.
Nu am primit nimic. Nu pot sa cred cat de prost pot sa le mearga serverele, un singur meci am putut juca in UT.
Nici eu nu pot sa ma conectez la serverele ea sports....probabil sunt prea multi jucatori din primul weekend si daia au picat, joi seara au mers perfect
Cum?! nu merg serverele?1 Glumiti. Nu merg nici in 14, te deconecteaza la sfarsit de joc. Aici vorbim de EA, sigur e un sabotaj, daca era Konami mai o scaldam dar aici e clar sabotaj.
Pai EA se chinuie un an sa faca un joc, si serverele aferente, ca de, anul trecut jocul Fifa 14 era cu BARCI si anul asta e cu teren, balon, ghete si ia mai mult timp sa lucrezi la ceva COMPLET NOU ca sa mai ai timp si de SERVERE. Eu spun sa le trimiteti si flori ca tot va inghesuiti sa-i ridicati in monetar.
Da il puteti juca:
1. Iti faci cont de America
2.intri pe pc game supply la Products-Playstation network- us region iti ie un card de 50 usd si inca unu de 10 usd
3.Iti vor da codurile redeem le bagi in contul de america si iei jocul
4.Acest cont il faci primar pe consola ta apoi il dai colegului tau ,el va juca dupa acel cont iar tu iti faci altu pe orice regiune nu conteaza sau daca ai unul vechi joci dupa ala!
5.HAVE FUN
FIFA 15 e primul la care m-am apucat si eu sa joc UT. Am cateva intrebari legate de UT, la care sper sa-mi raspundeti:
1. Categoriile bronze, silver si gold sunt impartite doar dupa overall-ul jucatorilor (0-64, 65-75, respectiv 75-99), nu ?
2. Item-urile rare cu forme speciale, indiferent ca sunt bronze, silver sau gold, presupun si altceva in afara de dorinta de a le colectiona ? De exemplu, care este diferenta dintre un Cristiano Ronaldo normal si unul rar ?
3. Odata ce ti-ai creat clubul, ii mai poti schimba numele ? Daca da, de unde ? Eu nu am vazut.
4. Cateva sfaturi generale despre modul de joc UT propriu-zis, va rog ? Cand e indicat sa cumperi, cand e indicat sa vinzi, cum sa joci turneele etc.
@tudomih :
1. bronze 0-64 , silver 65-74 , gold 75-99
2. Item-urile rare sunt cele InForm (daca la alea te referi) . Ies odata pe saptamana in fuctie de jucatorii care sunt in forma .
3. In meniul principal , Home , Catalog , Ultimate Team .
4. O sa iti las un PM cu cateva sfaturi .
Sper ca ti-am fost de ajutor .![]()
Multumesc pentru raspunsuri, @Cristian2191.
Nu stiu daca ma refer la InForm, pentru ca am un jucator cu overall de 64, care e rar. Nu cred ca ala e in mare forma![]()
Item-urile rare sunt mai scumpe de obiceiCam asta ar fi pe scurt marele avantaj. Desigur, o sa vezi si jucatori foarte buni facand parte tot din categoria asta. Dar spre ex. cei bronze/silver, desi cu un overall mai mic, daca sunt rare iti pot aduce destul de mult daca ii vinzi.
Proprietatile lor sunt imbunatatite fata de varianta normala, + la viteza, dribling ... dupa caz. Depinde de forma lor reala din meciurile oficiale si felul in care joaca, astfel primesc boost upgrade la proprietati.
Am bagat echipa din greseala in concept squad..cum o scot de acolo?....cine stie?
---------- Post added 27-09-2014 at 16:10 ----------
Acum la my squad imi scrie 0....
---------- Post added 27-09-2014 at 16:12 ----------
Gata am.reusit ...trebuia sa sterg jucatorul luat imprumut...Vidal
Pai sa faceti campionat caci gameplay-ul e chiar minunat ..not
Deci anul asta toti jucatorii alearga de mama focului , matura benzile si insira apararile precum CR7 ..unde mai e fun-ul de a juca tehnic , cu driblinguri ? Cu toate ca se ajunge mai usor in fata portii acolo incepe distractia , portarii scor suturi imposibile ( asta atunci cand script-ul jocului decide ca sutul sa nu mearga in tribune ) . Am avut niste ratari incredibile singur cu portarul in Seasons
Ce imi place este faptul ca nu se mai marcheaza asa usor din cornere si centrari . Deci se poate spune ca anul asta se joaca pe viteaza nu pe centrari..Realism , nu alta !
Va urez nervi tari si anul asta !
Am intrat si nu e niciun item legat de rename-ul clubului.
LE: Gata, l-am vazut. Nu am level inca.
Cum pot sa cresc in level mai repede ? Am de-abia level 3 si joc de azi dimineata, cu mici pauze![]()
Pe mine m-a intrebat la prima utilizare de UT in FIFA15 daca vreau sa-mi schimb numele clubului. La FIFA14 exista un item in Catalog pe care-l cumparai si schimbai numele, nu stiu insa la FIFA15, o sa ma uit sa vad daca mai exista.
EDIT: Exista la level 22 in catalog, F U T Change Club Name, costa 2.000 XP. Observ ca acum catalogul arata diferit la FIFA15 fata de cum l-au lansat. Arata ca la FIFA14 si e impartit pe categorii, la mine cand am luat jocul nu era asa. Anyway, e mai bine asa.
---------- Post added 27-09-2014 at 21:12 ----------
Limita maxima de puncte XP este de 2.000 pe zi. Mai mult nu se putea castiga din cate stiu. La FIFA14 cei care aveau nevoie de puncte XP cat mai rapid, jucau la penalty pe FIFA-ul de mobil, se contorizau in cont. Mai provoci si Team Weak-ul de la UT, si acolo primesti puncte XP. Online la orice joc iti intra puncte XP dupa meci terminat, indiferent ca pierzi sau castigi am impresia. Weekly challenges, etc ... gasesti raspunsurile pe Gogu foarte usor.Earn XP points. Search.
Bookmarks