a trecut Duminica si n-am primit nimic ... cred ca e cazul sa sunam la altex si sa le umplem frigiderele din rafturi...
Cum calculeaza astia Transfer Profit?
Daca vand ce am prin club nu scot mai mult de 130k, insa la transfer profit am 270k ... dublu!
am inceput sa mai ma obisnuiesc si eu cu gameplayul si am reusit sa promovez in div 9 ut dar ieri ma disperat rau mai ales cand se deconecta sau mergea lag-uit
Sper sa rezolve mai repede partea de online
eu am castigat fiecare sezon pana in 8, acum 0-0-31-6, 1-2, 1-8. Imi trebuie niste jucatori mai buni... Nici nu mai sunt in forma ce e drept..nu mai am rabdare sa ma apar. Mai urmaresc niste tutoriale si sper sa imi revin
Intr-adevar trebuie neaparat revizuita partea de online , in rest jocul e destul de fluid , la capitolul aparare sta cam prost adica controlezi destul de greu jucatorii din defensiva.
Si eu incerc sa ma obisnuiesc cu gameplay-ul, mai joc la Seasons Online si la UT. Deposedarile sunt mult mai grele, uneori trec pe langa adversarul cu mingea fara sa-l ating, alteori se dau cap in cap si eu raman la pamant si el merge mai departe. Fifa.
asta e deranjant..ca trece mingea prin fata jucatorilor si nu reactioneaza sa intercepteze...
Legat de blocat mi s-a intamplat de cateva ori sa nu primeasca comenzi de la gamepad pentru cateva secunde. Dar isi revine pana la urma. Consola n-a blocat-o niciodata.
eu joc pro clubs foarte mult si seasons mai rar , dar mi se taie cand joc extrem de bine si la sfarsit imi spune ca nu poate fi raportat rezultatul![]()
Corect. Eu joc din 2009. E clar peste ce a fost pîna acum. Se mișcă mult mai bine ca 2014. Iar problemele cu apărarea le au toți nu numai unul.
---------- Post added 29-09-2014 at 10:39 ----------
Nasol. În UT nu am pățit asa. Un singur meci pierdut care nu l-au contabilizat![]()
@micul_ Te provoc la cateva meciuri cu echipe de 4 stele in online seasons
PSN Yanciu pt cine vrea sa mai facem niste amicale
Le-am trimis un mail si eu celor de la altex in legatura cu pack-urile de la oferta de standard. Sper sa raspunda cat mai repede. Am sa postez si aici raspunsul lor
Bookmarks