Nu, nu, nici chiar asa. Jocul e bun, nu e de aruncat asa de repede
.
Vreau sa cumpăr doua bucăți dar pauza, băieții de la EA se misca slăbuț anul asta pe forum
Eu l-am luat pe 25, chiar inainte de lansare. Am gasit destul de repede.
LE: Din acele 2 bucati, una ar fi pentru tine ?![]()
Nope, nu imi place atât de mult, dar daca vrei sa mi-l faci cadou il primescAstept sa vad versiunea finala pt PES plus vreo câteva recenzii, deși am tot jucat demo si...
Pana acum nu am avut probleme cu jocul si nici cu serverele, chiar ma mir de multimea de comentarii negative. Saptamana asta imi cumpar si eu PS+, daca e vreunul care vrea sa joace cu mine cateva meciuri, psn-ul e: WLF7794.
o poti folosi in locul aplicatiei web, pt transferuri si alte info... insa pe xbox nu merg transferurile..doar pe consola...
---------- Post added 30-09-2014 at 08:43 ----------
imi pare rau ca nu am filmat aseara cea mai penibila faza de cand joc fifa:
ies cu portarul la corner, si adversarul cade peste doi jucatori de ai mei, si primeste penalty. La penalty stau pe mijloc, el da scarita, iar portarul meu face o schema desprinsa din matrix: are un reflex uimitor, pe spate, inainte insa sa ajunga mingea la el, iar aceasta cu puterea vantului il dezechilibreaza si intra in poarta. Cred ca adversarul meu a lasat reluarea de 3 ori, nu ca sa isi admire capodopera, ci sa stea sa inteleaga si el cat pot fi de prosti creatorii acestui mirific joc.
care e ala la xbox?
---------- Post added 30-09-2014 at 11:44 ----------
acum sa nu ma iei ca dezavantajul consolei si d'astea![]()
haha...nu, ma gandeam la ps4app..Xbox One nu are asa ceva? ori la final ai cam toate highlight-urile salvate il poti scoate de acolo cand e cazul
habar nu am, insa sunt sigur ca v-ati fi amuzat la culme daca ati fi vazut ce face Neo
---------- Post added 30-09-2014 at 12:24 ----------
am inteles de ce nu am primit free-pack-urile... pt ca nu am facut pre-comanda..ci am cumparat din magazin jocul...lol
Am jucat si eu aseara doua meciuri online in Ultimate Team (am activat acele 14 zile de trial PS+). Cu o echipa slabuta de BBVA am reusit in primul meci sa castig cu 3-0, adversarul nu a avut decat vreo doua ocazii. In al doilea meci am jucat cu cineva care avea o echipa putin mai buna (il avea Loan pe James Rodriguez) si m-a batut cu 5-4 dupa un meci in care am vazut "tot ce poate" fifa 15. DECI....ori pleca de la jumate si il opream foarte greu (un gol l-am primit chiar de maniera asta) ori pur si simplu cand avea mingea in jumatatea mea fugea stanga-dreapta cu un jucator rapid si era foarte greu de oprit. Alte doua goluri le-am primit din cauza portarului (la o mingie a iesit singur total aiurea).
Nu inteleg jocul deocamdata, poate vor rezolva problema asta sau poate cand voi cumpara jucatori cu pace si defence mai mare voi reusi sa opresc astfel de "atacuri". Ca sa nu mai zic ca marile probleme din fifa 14 persista si aici, adica apas la un moment dat Contain (X) si imi fuge jucatorul in fata pur si simplu.
Cine joaca clubs ? Adaugati atilla_the_h4n si facem un club numai cu romani ...
---------- Post added 30-09-2014 at 11:56 ----------
Incearca mai mult teammate contain si tackle , iar mai rar jockey , ii blochezi destul de usor , dar in fine la Ultimate Team depinde mult si de caracteristicile fundasilor intr-adevar la inceput e mai greu ...
caut un atacant pentru un club temporar pe xbox one
sunt niste achievements pro club only care nu le poti face la drop-in
joc la un club dar ala care este any+st isi joaca doar vp lui
eu joc ambii vp si un assist e important ca un gol,dar astept cam aceasi mentalitate si de la colegul de club
nina, cu mare drag te-as ajuta, ca sunt sigur ca e interesant, insa nu prea am timp, iar cand am timp prefer un UT...
Bookmarks