mie mi se pare scump Remy la ce face .. adica cam nimic - eu entuziast vazand ca toti joaca cu el l-am cumparat .. marea viteza nu prea o are nu stiu dc ... nu o fi avand agilitate ? meniul UT e cam putin detaliat la capitolul asta . doar 6 atribute .. fata de 100 la normal pt fiecare jucator
sunt jucatori mult mai buni ca Remy de 3-4 ori mai ieftini , calitate pret la Remy - praf , asta ma refeream .
20k pt un jucator de 80 rating cu finish 80 .. e mult
Sturridge e ceva scump dar bun insa . e scump dar e cel mai bun ST din BPL , parerea mea .
Cand fundasii sunt rapizi si omul stie cum sa se apere .. trecand peste rapiditate care e un must have in FIFA 15 , iti trebuie dribling neaparat , si la CAM si la ST .
Corect si ca daca adversarul are aparatori rapizi si aglomereaza mijlocul trenuie o asezare cu aripi .. dar ca un default , 4-3-1-2 recomanda cei care se pricep ca default .
Eu am gasist 4-1-2-1-2(2) ca fiind cea mai buna default . Acum pt joc cu aripi .. desi cam ramai cu mijlocul gol .. poti sa joci si 4-4-2 dar repet , ca default nu mi se pare FIFA 15 un joc de jucat cu wings![]()
Bookmarks