scuze,poate e tampita intrebarea dar care e diferenta intre fifa 15 si fifa 15 ultimate team?
scuze,poate e tampita intrebarea dar care e diferenta intre fifa 15 si fifa 15 ultimate team?
@tronko Ai aici detaliile:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1155589
Fifa 15 normal , ca sa fie un raspuns scurt , au amandoua aceleasi lucruri doar ca UT iti da mai multi bani timp de 40 de saptamani iar fifa normal iti da doar 15 saptamani banii respectivi . Ne-au ametit rau de tot cei de la EA cu asta , dar e acelasi FIFA , deci cel normal e de luat . Succes
Ma gandesc sa-l cumpar si eu de pe PS Store US ca l-au bagat baietii la vanzare, vad ca astia de la Altex nu vor sa ne surprinda cu livrari inainte de data oficiala cum se zvonea.![]()
de la gamerland se face livrarea maine pentru PS4
De restul nu stiu dar de asta mi-a fost confirmat ieri: azi dupa-amiaza primesc pachetele si le tot livreaza. Ii la cel mai pic pret pe care l-am gasit : 238 + 17 lei transport
Spor
Cand se da drumul pe uk? 25 sau 26?am vazut mai multe surse de informare..nu stii p cine sa crezi...
Eu tot la ei am comandat, stii sigur ca ajunge maine ?Am vazut ca scria ca se fac livrari in ziua lansarii, si ziua lansarii era 26 . Tot in legatura cu site-ul celor de la gamerland, am introdus un cod de reducere, dar nu mi.a calculat alt pret decat cel al jocului + transport. Tu ai primit mail, ceva de la ei ?
Am citit pe undeva pe site-ul EA, ca nu pierzi castigurile obtinute in FIFA14 si se transfera pe FIFA15 (folosind acelasi cont origin/psn). Te intreaba inainte de online, ceva de genul. Sper sa nu ma insel, eu d-abia instalez FIFA15. Acum nu stiu daca se referea la coins sau fifa points sau poate la amandoua.
Eu unul prefer sa am discul. Nu prea imi plac chestiile digitale. Adica daca pot sa cumpar jocul in varianta fizica, chiar daca e mai scump/trebuie sa astept mai mult, nu e nici o problema. Sunt singurul care prefera asta?![]()
Da. Oricum, unele site-uri spun ca nu se poate, eu citisem ca e posibil.Vad pe pielea mea imediat.
Bookmarks