Înainte sa mi se spargă contul , aveam echipa cu un overall de 79 si ce mi s-a părut dezechilibrat e ca m-a pus sa joc cu unul de 81 iar diferența era majora .
Înainte sa mi se spargă contul , aveam echipa cu un overall de 79 si ce mi s-a părut dezechilibrat e ca m-a pus sa joc cu unul de 81 iar diferența era majora .
moaaaaaaa am jucat mai devreme cu unu avea overall 84 , l-am fript cu 5-2 dupa ce m-a condus cu 0-2 ... am castigat titlul , Liga a 6-a viiin!![]()
Asta pentru ca nu ii vezi rezervele, poate avea jucatori cu un overall de 84-86 in teren si rezeve de 54, iar overall-ul echipei va fi de 80-81...ai impresia ca joci cu echipa de 81, insa in realitate este de 85
Overall-ul se calculeaza si in functie de rezerve.
Mi-am mai revenit si eu, 4 victorii in 5 meciuri, div 9 , usor usor la deal. Inca n-am deprins suturile de la distanta, insa lucrez la asta
Am prins și eu azi 3 victorii la rand în divizia 10, încă o victorie și câștig titlul. Oricum, încă sunt noob pe apărare.
Sunt curios, ce va place asa de mult la Ultimate Team? Am incercat si eu modul asta, dar nu ma atrage. Mi se pare in special aiurea ca expira contractele repede la jucatori si daca ii mai vrei, trebuie ori sa ii cumperi din nou, ori sa le aplici consumabile. Iar in ce priveste modul online, eram la inceput si imi gasea adversari cu toata echipa gold. Nu prea pare asa corect, nu?![]()
am jucat si eu azi cateva meciuri am castigat div 6 fara sa iau gol iar in a 5 m-au zapacit nam reusit sa bat pe nimeni![]()
Eu sunt în Div. 5 dar la lotul meu îmi e foarte greu sa rezist. Ca o observație nu întotdeauna cei care au super jucători și joacă de sperie.
Salut baieti,
Dupa destule incercari, ieri in sfarsit am avut noroc la loz in plic:https://i.imgur.com/6aEdvz6.jpg
Dupa vanzarea lui, ii testez pe urmatorii: Bale la gura FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
PSN ID: F_O_C_A pentru doritori (PS4)
Bafta!
mai era un guraliv pe forum care se batea cu pumnii in piept ca e mare trader si chiar radea de cei care nu se pricep la trade, insa cand i s-a cerut un sfat se facea ca ploua, piata jucatorilor este atat de mare incat e loc pentru toata lumea.
Nu toata lumea face trade cu jucatori, multi fac din consumabile (ca si mine de altfel) din Kit-uri se pot face...trebuie doar sa stai sa pierzi un pic de timp pe net, de unde faci rost de niste informatii basic, iti deschid viziunea asupra trading-ului dupa care incepi sa compui idei despre ce s-ar putea combina, cumpara si vinde...
Nu este greu!
la Fifa 14 un amic m-a intrebat cum se cumpara coins pt ca nu are jucatori si nici nu poate sa creasca repede din jocuri.
l-am invatat 3 chestii pe care le foloseam si eu (le-am mai spus pe forum) in 4 luni din 1200 coins avea peste 1.5 milioane si echipe beton (fara ronaldo messi ibra etc...)
Mura-n gura nu-ti va da nimeni, toti ne-am batut capul cu ele si cu totii am urmarit piata, evolutia preturilor la diferite ore.
Ca exemplu, seara tarziu, dupa ora 1:00 dadeam pe NAVAS 17k ...iar a doua zi seara se vinde cu 23k...asa fluctua pretul, pur si simplu zi de zi, iar in timp ajunsesem sa am cate 50 de Navas dupa care scoteam un profit zilnic de pana la 200k daca stateam pe ele...deci se poatedoar timp si rabdare
Bookmarks