Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 386 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #1561 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Înainte sa mi se spargă contul , aveam echipa cu un overall de 79 si ce mi s-a părut dezechilibrat e ca m-a pus sa joc cu unul de 81 iar diferența era majora .

2. #1562 SP
    Member larry92's Avatar
    moaaaaaaa am jucat mai devreme cu unu avea overall 84 , l-am fript cu 5-2 dupa ce m-a condus cu 0-2 ... am castigat titlul , Liga a 6-a viiin!

3. #1563 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Asta pentru ca nu ii vezi rezervele, poate avea jucatori cu un overall de 84-86 in teren si rezeve de 54, iar overall-ul echipei va fi de 80-81...ai impresia ca joci cu echipa de 81, insa in realitate este de 85

Overall-ul se calculeaza si in functie de rezerve.

Mi-am mai revenit si eu, 4 victorii in 5 meciuri, div 9 , usor usor la deal. Inca n-am deprins suturile de la distanta, insa lucrez la asta

4. #1564 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Am prins și eu azi 3 victorii la rand în divizia 10, încă o victorie și câștig titlul. Oricum, încă sunt noob pe apărare.

5. #1565 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    am si eu 6 victorii la rand...dar am revenit in 6 de unde cazusem cu doar 2 victorii

6. #1566 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Sunt curios, ce va place asa de mult la Ultimate Team? Am incercat si eu modul asta, dar nu ma atrage. Mi se pare in special aiurea ca expira contractele repede la jucatori si daca ii mai vrei, trebuie ori sa ii cumperi din nou, ori sa le aplici consumabile. Iar in ce priveste modul online, eram la inceput si imi gasea adversari cu toata echipa gold. Nu prea pare asa corect, nu?

7. #1567 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am jucat si eu azi cateva meciuri am castigat div 6 fara sa iau gol iar in a 5 m-au zapacit nam reusit sa bat pe nimeni

8. #1568 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu sunt în Div. 5 dar la lotul meu îmi e foarte greu sa rezist. Ca o observație nu întotdeauna cei care au super jucători și joacă de sperie.

9. #1569 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pe cat l-ati tot comentat, mie Fifa 15 imi place. Nu sunt jucator de UT, joc career mode aproape mereu, uneori si be a pro. Diferente fata de 14 ca gameplay nu sunt, dar grafic arata mai bine. Tot pe PS4 am jucat si 14-le si arata mai bine 15. E mai fluid, mai cinematic, mai frumos. Are inca buguri multe in joc, in meniuri uneori merge extrem de greu, mi-a busit si consola odata, mi-a stricat o salvare si la un meci adversarul nu a vrut sa bata out. Din minutul 51 pana la sfarsit. Si m-am uitat cum trecea timpul. Avea si 1-0.

Anyway, eu sunt multumit de investitie. Am luat 14 la lansare impreuna cu consola si l-am scos la 40EUR. In mai l-am vandut tot cu 40EUR. Acum am prins jocul cu 45EUR si in mai o sa il dau tot cu 40. Niciun joc nu isi pastreaza pretul atat de ridicat pe durata anului. Desigur ca nu vorbesc de Romania, dar eu pur si simplu nu am nimic de pierdut sa il iau.

Am avut o finala de EURO 2016 si am innebunit in timpul jocului, credeam ca imi iau campii la 2-0.

frumoasa,bucuria 'galbenilor' .. preview pentru 2020,nu .. ?!felicitari pentru titlu de la un jucator de offline(career,tournaments),foarte rar de megalicitatul UT ..

10. #1570 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Salut baieti,

Dupa destule incercari, ieri in sfarsit am avut noroc la loz in plic:https://i.imgur.com/6aEdvz6.jpg

Dupa vanzarea lui, ii testez pe urmatorii: Bale la gura FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

PSN ID: F_O_C_A pentru doritori (PS4)

Bafta!

11. #1571 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    frumoasa,bucuria 'galbenilor' .. preview pentru 2020,nu .. ?!felicitari pentru titlu de la un jucator de offline(career,tournaments),foarte rar de megalicitatul UT ..
    Stai linistit, si eu tot offline obisnuiesc sa joc.

12. #1572 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    nina, tu cum ai facut profit asa mare? ai cumparat ceva fifa points? sau ai stat pe piata?
    am 3 conturi si am folosit coins boost
    si daca as fi facut trade,nu ti-as fi spus absolut nimic

13. #1573 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    dar nu ti-am cerut sa imi spui cu ce faceai trade

---------- Post added 09-10-2014 at 16:18 ----------

Quote Originally Posted by jacksonikus View Post
    Sunt curios, ce va place asa de mult la Ultimate Team? Am incercat si eu modul asta, dar nu ma atrage. Mi se pare in special aiurea ca expira contractele repede la jucatori si daca ii mai vrei, trebuie ori sa ii cumperi din nou, ori sa le aplici consumabile. Iar in ce priveste modul online, eram la inceput si imi gasea adversari cu toata echipa gold. Nu prea pare asa corect, nu?
    faptul ca joci pe coins poate si evident, faptul ca ai posibilitatea sa creezi echipe cu jucatorii pe care ii doresti.

14. #1574 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    Asta pentru ca nu ii vezi rezervele, poate avea jucatori cu un overall de 84-86 in teren si rezeve de 54, iar overall-ul echipei va fi de 80-81...ai impresia ca joci cu echipa de 81, insa in realitate este de 85

Overall-ul se calculeaza si in functie de rezerve.

Mi-am mai revenit si eu, 4 victorii in 5 meciuri, div 9 , usor usor la deal. Inca n-am deprins suturile de la distanta, insa lucrez la asta
    Iniesta , Bale , Modric , James Rodriguez , Benzema , Dani Alves , Jordi Alba , Pique , Ramos , Casillas ... mai avea pe banca si pe Xavi si Khedira , cum sa nu aibe 84? a avut cea mai buna echipa din Spania ... fara Messi si ronaldo

15. #1575 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by larry92 View Post
    Iniesta , Bale , Modric , James Rodriguez , Benzema , Dani Alves , Jordi Alba , Pique , Ramos , Casillas ... mai avea pe banca si pe Xavi si Khedira , cum sa nu aibe 84? a avut cea mai buna echipa din Spania ... fara Messi si ronaldo

Juca cu 10 jucatori in teren ?

Eu ma chinui in div5 in 7 meciuri am 3 victorii&4 infrangeri

16. #1576 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Juca cu 10 jucatori in teren ?

Eu ma chinui in div5 in 7 meciuri am 3 victorii&4 infrangeri
    poate de aia era 81 ..ca avea doar 10 in teren

17. #1577 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    mai era un guraliv pe forum care se batea cu pumnii in piept ca e mare trader si chiar radea de cei care nu se pricep la trade, insa cand i s-a cerut un sfat se facea ca ploua, piata jucatorilor este atat de mare incat e loc pentru toata lumea.
    Nu toata lumea face trade cu jucatori, multi fac din consumabile (ca si mine de altfel) din Kit-uri se pot face...trebuie doar sa stai sa pierzi un pic de timp pe net, de unde faci rost de niste informatii basic, iti deschid viziunea asupra trading-ului dupa care incepi sa compui idei despre ce s-ar putea combina, cumpara si vinde...

Nu este greu!
    la Fifa 14 un amic m-a intrebat cum se cumpara coins pt ca nu are jucatori si nici nu poate sa creasca repede din jocuri.
    l-am invatat 3 chestii pe care le foloseam si eu (le-am mai spus pe forum) in 4 luni din 1200 coins avea peste 1.5 milioane si echipe beton (fara ronaldo messi ibra etc...)

Mura-n gura nu-ti va da nimeni, toti ne-am batut capul cu ele si cu totii am urmarit piata, evolutia preturilor la diferite ore.

Ca exemplu, seara tarziu, dupa ora 1:00 dadeam pe NAVAS 17k ...iar a doua zi seara se vinde cu 23k...asa fluctua pretul, pur si simplu zi de zi, iar in timp ajunsesem sa am cate 50 de Navas dupa care scoteam un profit zilnic de pana la 200k daca stateam pe ele...deci se poate doar timp si rabdare

18. #1578 SP
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    mai era un guraliv pe forum care se batea cu pumnii in piept ca e mare trader si chiar radea de cei care nu se pricep la trade, insa cand i s-a cerut un sfat se facea ca ploua, piata jucatorilor este atat de mare incat e loc pentru toata lumea.
    Nu toata lumea face trade cu jucatori, multi fac din consumabile (ca si mine de altfel) din Kit-uri se pot face...trebuie doar sa stai sa pierzi un pic de timp pe net, de unde faci rost de niste informatii basic, iti deschid viziunea asupra trading-ului dupa care incepi sa compui idei despre ce s-ar putea combina, cumpara si vinde...

Nu este greu!
    la Fifa 14 un amic m-a intrebat cum se cumpara coins pt ca nu are jucatori si nici nu poate sa creasca repede din jocuri.
    l-am invatat 3 chestii pe care le foloseam si eu (le-am mai spus pe forum) in 4 luni din 1200 coins avea peste 1.5 milioane si echipe beton (fara ronaldo messi ibra etc...)

Mura-n gura nu-ti va da nimeni, toti ne-am batut capul cu ele si cu totii am urmarit piata, evolutia preturilor la diferite ore.

Ca exemplu, seara tarziu, dupa ora 1:00 dadeam pe NAVAS 17k ...iar a doua zi seara se vinde cu 23k...asa fluctua pretul, pur si simplu zi de zi, iar in timp ajunsesem sa am cate 50 de Navas dupa care scoteam un profit zilnic de pana la 200k daca stateam pe ele...deci se poate doar timp si rabdare

Asa este , doar sa ai un pic de rabdare .

Eu , de exemplu ieri am cumparat 4x Schurlle cu 32k-33k iar in in 4-5 ore i-am vandut pe toti cu 37k-38k...
    Un pic de rabdare , timp...atata tot , ehh si putin noroc

19. #1579 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    atat de mult costa schurlle in fifa 14 era foarte ieftin si era super bun

20. #1580 SP
    Doar e campion mondial , nu ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 79 of 386 FirstFirst ... 29 69 77 78 79 80 81 89 129 179 ... LastLast