eu spuneam altceva..comparam situatia de ai avea pe Schurrle + Courtois, si Hazard + un oricare alt portar din BPL...
Da , am înțeles dar am preferat sa il am pe Hazard in atac pt ca in aparare ma descurc bineiar De Gea mu se pare foarte bun la 10k .
Ai dreptate si tu dar partial. Prima data se fac bani din reclame, daca te uiti in contul de la Youtube ai acolo o sectiune ( Generare de Bani ) Daca faci intr-o luna un anumit numar de click-uri pe reclamele tale atunci primesti o suma de bani, bun dupa ce te mai e xtinzi si capeti cati mai multi abonati si vizualizari o sa fii contactat de un operator de la Youtube pentru a semna un contract sau ceva de genul si atunci daca strangi un anumit numar de vizualizari pe video o sa incepi sa fii platit si din vizualizari nu numai din reclame. Dar ca sa poti sa incepi iti trebuie un anumit numar de abonati 100k .
Uite si un exemplu, cei de la BFvsGF Jeana and Jesse nu au reclame in video-urile lor, dar au zilnic peste 1milion de vizualizari doar din Vloging. De ce crezi ca ar mai continua daca nu se castiga bani din vizualizari ?
Am inceput si eu cu Off Topic
Cred ca renunt la echipa asta de o am acum si imi fac din Budesliga... Jucatori mult mai buni calitate/pret.
Pot sa vand toti jucatorii o data ? Sau eventual toata echipa si sa iau un anumit numar de coins pe toti ?![]()
nina,crezi ca e ok sa vorbesti la modul asta pe internet o persoana pe care nu o cunosti ? Reus LM, Gerrard la mijloc iar Mario Gomez in atac... sut, viteza , heading accuracy.
nu e nimic concret pentru ca nimeni nu a adus nici o dovada in sensul asta...exista contracte de confidentialitate. Eu am incheiat aici, deoarece nu am dovezi in nici un sens, nici ca s-ar castiga, nici ca nu s-ar castiga. Eu vorbesc doar din ce este postat oficial.
Aseară dupa 3 înfrângeri consecutive reusisem sa castig si eu un meci dar mi-a dat DNF![]()
Adio Fifa 15 , de azi promit ca nu-mi voi mai cumpara nicio editie de Fifa pana mor. Deci asta e singurul joc la care nu pot sa invat un singur lucru "TACKLING" CUM PLM fac TACKLING . In viata reala si orb daca as fi tot reuseam sa deposetez unul care fuge ca boul de la mijlocul terenului pana la mine in careu si sa da si gol sigur. In loc sa ajung acasa de la munca si sa ma relaxez imi fac o mie de draci , stric obiecte prin casa si injur ca un discreerat , ma consum pentru un joc scriptat .
nu esti singurul , cand l-am cumparat si am vazut cum sta treaba ... mi-am luat si eu jucatori de viteza si le aplic aceeasi "tactica" la inceput imi ziceam ca sunt un idiot ca fac asta , acum am invatat sa fac posesie si chiar sa las si replay-ul la toate golurilenoob time !
E simplu. Cand vine el de la mijlocul terenului cu mingea nu selecta fundasii tai, selecteaza un jucator din spatele lui ( un CDM ) tii apasat SPRINT + X si iti recupereaza singuri fundasii mingea, nu mai poate sa treaca de ei si tu nu mai faci tackling aiurea pe langa jucator.
Sau joaca offlinechiar e mult mai realist ca stil de joc decât 14-le, CPU se comporta f bine (cel puțin pe world class cu niște ajustari)
Ma dispera si pe mine chiar si unu care nu pre le are te bate ...poate mai pot face modificari ceva
Bookmarks