Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 386 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 ... LastLast
Results 2,121 to 2,140 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2121 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Benzema "al meu" am in 9 meciuri , 9 goluri , 9 assist-uri iar Neynar 10 meciuri , 12 goluri , 4 assist-uri . Nu cred ca o sa am bani pt Suarez sau Ronaldo iar mijlocul meu se descurca destul de bine .

Am incercat din BPL dar mi s-au luat de ei , am zis sa incerc BBVA pt ca nu i-am incercat in UT15 iar hibryd...no way

2. #2122 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Iti vand eu secretul Cgx. Cumpara multi jucatori la pret sub medie, fa calculul cu suma pe care ai vrea sa o obtii pe jucator minus comision EA si da-i drumul. Dupa 5-6 reusite o sa vezi ca exista si pattern-uri. Apoi, ca sa fiu foarte sincer, nu tine decat de timp. Cumpara mult, vinde mult.(atentie, nu neaparat scump) Daca reusesti sa cumperi/vinzi intr-o zi 100x jucatori doriti de majoritata jucatorilor si exploiterilor, gen Adrian Ramos sau Emenike, la un profit de macar 200 coins faci 20000 in ziua respectiva. Daca nu ai timp insa, e degeaba, iar eu unul abia reusesc sa termin cateva meciuri.

3. #2123 SP
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Iti vand eu secretul Cgx. Cumpara multi jucatori la pret sub medie, fa calculul cu suma pe care ai vrea sa o obtii pe jucator minus comision EA si da-i drumul. Dupa 5-6 reusite o sa vezi ca exista si pattern-uri. Apoi, ca sa fiu foarte sincer, nu tine decat de timp. Cumpara mult, vinde mult.(atentie, nu neaparat scump) Daca reusesti sa cumperi/vinzi intr-o zi 100x jucatori doriti de majoritata jucatorilor si exploiterilor, gen Adrian Ramos sau Emenike, la un profit de macar 200 coins faci 20000 in ziua respectiva. Daca nu ai timp insa, e degeaba, iar eu unul abia reusesc sa termin cateva meciuri.
    Nu e chiar asa , stai linistit . Daca era asa , acum toti aveau coins pt jucatori buni .
    Ieri am făcut 20k cu 2xEden Hazard in 2 ore . Deci ?

4. #2124 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    e greu sa cumperi ieftin, mai ales la ore de varf.
    ori intri pe market la 4 dimineata ori esti pregatiti cu banuti cand sunt happy hours. atunci e infuzie de jucatori si nu numai pe piata, preturile au tendinta de scadere si poti face ceva achizitii bunicele..dupa care cu rabdare revinzi in profit, doar ca e time waster

5. #2125 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pogba sau Ramires pe pozitia de CM ?

6. #2126 SP
    x2z
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Nu e chiar asa , stai linistit . Daca era asa , acum toti aveau coins pt jucatori buni .
    Ieri am făcut 20k cu 2xEden Hazard in 2 ore . Deci ?
    E fix asa pt ca tu nu ai avut bani din cer de 2x Hazard. Si 2 ore e enorm pt multi dintre noi. Intai incepi cu Adrian Ramos si jucatori de genul care sunt ff cautati.

7. #2127 SP
    Apropo , cat ai la transfer profit ? Daca tot zici ca e asa usor...

8. #2128 SP
    x2z
    Acum ne-o masuram? Ideea e sa il ajutam pe Cgx. Tu de unde ai avut bani de Hazard? Ca vad ca zici ca nu ai facut trading cu jucatori mai slab cotati. Si ca sa iti raspund la intrebare, nu am bani de trading, dar am facut cam 2 zile cu jucatori slabi, si am obtinut in jur de 6-800 coins profit per tranzactie.

Si ca sa nu fiu secretos ca tine si sa incerc sa ajut pot sa enumar si jucatorii: caceres, matuidi, hermandez, ramos, emenike toti cu chemistry stule si ctr multe

9. #2129 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Fifa asta e cel mai jegos joc... am.avut 2 victorii in ut.... cand am iesit din meci in meniu... mi le.a pus pe aman2 cu DNF
    .. sa le trag..........

10. #2130 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Apropo , cat ai la transfer profit ? Daca tot zici ca e asa usor...
    Eu am impresia ca unii din voi bagati bani reali in UT, dar nu recunoasteti. Si unde mai e farmecul jocului daca lumea sta doar pentru trading sa stranga bani de Hazard sau de Ribbery/Robben? Ne cumparam FIFA sa jucam fotbal virtual, nu sa ne devenim afaceristi.

11. #2131 SP
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Eu am impresia ca unii din voi bagati bani reali in UT, dar nu recunoasteti. Si unde mai e farmecul jocului daca lumea sta doar pentru trading sa stranga bani de Hazard sau de Ribbery/Robben? Ne cumparam FIFA sa jucam fotbal virtual, nu sa ne devenim afaceristi.
    În primul rând am aproape 200k din meciuri iar în al2lea rând , neinteresant dacă nu crezi ca profitul il am din trading .

X2z : Te întrebam pt ca daca e asa cum zici tu , usor , trebuie sa ai transfer profit mare , nu ?

12. #2132 SP
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Pogba sau Ramires pe pozitia de CM ?
    Deci, pe care sa-l iau ? Mi-ar trebui un mijlocas all-round. Varianta mult mai ieftina a celor doi ar fi moutinho. Sau mai stiti voi si altii ? Mentionez ca ar trebui ori sa fie francez, ori sa joace in franta, ori sa fie brazilian.

13. #2133 SP
    Member akzation's Avatar
    Deci, pe care sa-l iau ? Mi-ar trebui un mijlocas all-round. Varianta mult mai ieftina a celor doi ar fi moutinho. Sau mai stiti voi si altii ? Mentionez ca ar trebui ori sa fie francez, ori sa joace in franta, ori sa fie brazilian.
    Eu ti l-as recomanda pe Pogba.

14. #2134 SP
    Member bdevil's Avatar
    Niste site-uri cu Custom Tactics pentru UT imi recomandati si mie ? Mersi. Nu ma regasesc deloc in joc, mai trag de Custom Tactics, daca nu-mi iese jocul cu astea, schimb echipa.

15. #2135 SP
    Depinde cum joci , Ramires alearga mult atac/aparare , jucator de viteza .
    Pogba nu stiu ce sa zic pt ca nu l-am avut dar din ce am citit , suteaza bine de la distanta , puternic pe picioare , construcție .
    Ramane la alegerea ta

16. #2136 SP
    x2z
    În primul rând am aproape 200k din meciuri iar în al2lea rând , neinteresant dacă nu crezi ca profitul il am din trading .

X2z : Te întrebam pt ca daca e asa cum zici tu , usor , trebuie sa ai transfer profit mare , nu ?
    Repet, eu am dat niste sfaturi, din ceea ce am observat. Trading profit-ul pe principiul "cat de mare il ai?" , poate fi masurat doar in masura in care "cash flow-ul" e comparabil. Repet intrebarea, tu cu ce ai inceput trading-ul? Sau ai avut noroc de un cartonas baban la inceput?

Astept de la tine o propunere de jucator pt. cineva care abia incepe jocul.

17. #2137 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu clar l-aș lua pe Pogba. Acum depinde și de ce echipa ai, chemistry etc

18. #2138 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    va multumesc la amandoi pt sprijin intr-adevar .. comisionul ala de 5% complica ft tare lucrurile .
    traidingul nu e asa usor pe cat pare ..
    pe langa echipa mea creata am vreo 70.000 pe care poti sa ii arunc in diferiti jucatori pt trading .

eu pana acum am jucat - toti banii mei sunt din jucat . am trading negativ chiar vreo 15.000 .

pt ca mie imi place sa joc , dar am ajuns la un nivel unde pur si simplu trebuie sa combin tradingul cu turneele ca jucatori ca hazard .. 400.000 .. di maria 200.000 si aguero .. 400.000 imi sunt practic imposibil de luat .

Pogba si Ramires i-am avut pe amandoi .

Pogba prea incet si greoi mi s-a parut , iar Ramires ( favoritul meu la Fifa 13-14 la inchidere ) are doar 79 la defending .. matuidi are 84 , si desi are 78 la pace .. se misca mai bine si mai eficient ca ramires ..

Daca vrei francez din franta .. matuidi la 9000 e beton .

Daca vrei Brazilian , vaforitul meu la CM e Fernandinho de la City . E febletea mea pt CM .

succes

19. #2139 SP
    Îl am pe matuidi, îmi mai trebuie unul lângă el. Chiar nu știu ce sa iau, pana acum eram hotărât pe pogba, dar când ma gândesc ca dau peste 50k parca m-aș gândi mai bine...

20. #2140 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Pai daca il ai pe Matuidi , vrei cu valente ofensive fundasul sau defensive ?

L-ai incercat pe Fernandinio ? de la City ? e cel mai complet si se misca fft bn , plus ca e 15-20.000 parca .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 107 of 386 FirstFirst ... 7 57 97 105 106 107 108 109 117 157 207 ... LastLast