Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 108 of 386 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2141 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    As vrea un mijlocas cu care sa recuperez, dar cu care sa dau și la poarta. Un fel de vidal sau matic. Ramires nu e bun?
    Fernandinho nu e lent?

2. #2142 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    nu e lent deloc , intra in kick off normal si incearca-l . e mai slab si mai scund ca ramires , si fug cam la fel .

e fft bun Fernandinho . incearca-l si zi-mi parerea ta

3. #2143 SP
    Senior Member nina's Avatar
    ce tare am jucat 7 meciuri de pro club si statistica meciurilor pe vp arena inregistrata
    in 2 meciuri am avut acelasi rating cu colegul de club si in toate cele 7 doar noi am luat motm chiar si cand am pierdut acel meci
    http://i.imgur.com/ULP8eLp.png

4. #2144 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

5. #2145 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    arata ok.

ECHIPA MEA - SISTEM 4-1-2-1-2untitledd.jpg
    REZERVE : Khedira , Iago Aspas , Beto , Tremoulinas , Montanes , Marc Bartra , Mikel Gonzalez , Lucas Leiva

Visez la un Benzema in locul lui Rodrigo ... da' bineinteles , strang ceva banuti si ii sparg pe pachete

6. #2146 SP
    L-a incercat cineva pe Vidal ? Joaca pe masura atributelor ?

7. #2147 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    recomand benzema, la mine cel putin isi face f bine treaba, ai putea sa incerci si G. dosantos in locul lui rodrigo pana una alta.

8. #2148 SP
    Senior Member nina's Avatar
    am castigat titlul in div4 si am ramas tot in 4 ca sa joc
    mi-am primit monezile dar vroiam si sa intru in 3
    https://www.youtube.com/watch?v=P_JzZdEiDV4
    totul din cauza ca 2 victorii nu apar peste tot
    in meniul principal din ut sus in dreapta aparea normal punctele dar in submeniul online ut seasons cu 2 victorii mai putin

---------- Post added 02-11-2014 at 20:11 ----------

Quote Originally Posted by Oviduzz View Post
    recomand benzema, la mine cel putin isi face f bine treaba, ai putea sa incerci si G. dosantos in locul lui rodrigo pana una alta.
    nu prea conteaza asa de mult
    e foarte bun si rodrigo
    pai div4 care am castigat acum titlul,majoritatea meciurilor am inscris in jur de 5 goluri pe meci
    5-2,7-0,7-3 ultimile 3 meciuri care le-am jucat
    https://www.easports.com/fifa/ultima...R3UtmnbGaf:360
    mai conteaza si skillul tau

9. #2149 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    L-a incercat cineva pe Vidal ? Joaca pe masura atributelor ?
    eu il joc constant in echipa mea si il si tranzactionez pe market . sfatul meu e sa ii iei chemistry de pace si sa nu dai pe el mai mult de 36500 fix de coins .

e cel mai complet CM din FIFA , cel putin pana acum din ce am apucat eu sa joc . mult peste Pogba care e peste 50.000 doar pt ca e francez cred .
    Iti recomand Vidal - Marchisio plus CM cu Pace mare ca trio de mijloc

Mie Benzema nu imi place , e greoi , nu are agilitate , dribleaza greu , pt stilul meu de joc e lent .

La banii aia Tevez e ... mult peste .

10. #2150 SP
    Parca îmi pare rău că nu mi-am făcut echipa pe serie a...

11. #2151 SP
    Member ramusg's Avatar
    L-am luat si eu, nu trebuia, cum sa alergi de la mijloc cu vitezisti si prin alternare stanga dreapta sa nu poata sa te opreasca nimeni? E ca in realitate, Remy e balonul de aur dupa FIFA 15 , nu? Nu-l opreste nimic , zici ca e joc de 100 de m sprint nu fotbal, bravo EA, ca in realitate.

12. #2152 SP
    Member larry92's Avatar
    Il iau pe Benzema si vreo 30 de training cu PACE sa vezi SHOW !

13. #2153 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am dat de unii azi pe net dadeau mingile pe sus la intalnire si chiar daca fugeam cu fundasul langa atacant sarea si facea preluarea in fata si scapa ,cum fac si eu preluarea aceea apas pe ceva?

14. #2154 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    am dat de unii azi pe net dadeau mingile pe sus la intalnire si chiar daca fugeam cu fundasul langa atacant sarea si facea preluarea in fata si scapa ,cum fac si eu preluarea aceea apas pe ceva?
    pe X dupa dai cancel.

15. #2155 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    x pe xbox? si eu sunt curios, credeam ca trebuie apasat analogul drept pt miscarea asta...

16. #2156 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Recomandati un atac format din sturridge si costa?

17. #2157 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    cred ca e logic de recomandat....Costa e monstru anul asta...

18. #2158 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Sturridge si Costa vs ? cine ?

eu pe Costa nu l-am avut , dar pe Sturridge da si e slab la 60.000 , are doar pace , dar fiind inalt se misca mai greu . nu vad mare diferenta intre el si welbeck .. desi unul e 60.000 si celalalt 2.000 .

daca vrei in Anglia atacant ieftin ti-l recomand pe Vargas .

daca vrei scump e doar 1 . Aguero dar e 300-400.000

19. #2159 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar

Fifa 15 (next gen)

Nu am un vs. ca sa zic asa. E scump Costa si ma apropii de suma respectiva si vreau sa stiu daca sa il iau. Pe Sturridge il am deja si imi place eu am echipa de Liga BBVA in mare masura si as putea sa fac hibrid cu spanioli din alta divizie. Il mai am pe Navas din BPL si atunci s-ar sincroniza mijlocul cu atacul. Sa inteleg ca e bun Costa.

20. #2160 SP
    Member larry92's Avatar
    frate , sparge banii pe pachete ! poate ai noroc de un jucator care costa peste 100K si il vinzi ... eu nu mai visez la jucator scumpi , bag tot in pachete

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 386 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 208 ... LastLast