Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 8 of 386 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast
Results 141 to 160 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #141 SP
    Member BatsBike's Avatar
    am primit .. comanda pentru un produs sa vina din Hungary chiar nu ma gandeam .. poate ar fi xbox one cu prima revizie pentru ca,sunt interesat tot de fifa 15 .. altfel,am la vanzare xbox one .. iar fifa 15 ma tenteaza mai mult digital .. dar ..
    pe acel site .ro bag seama ca,xbox ar fi fara KINECT .. ceea ce nu ma intereseaza ..

2. #142 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    cum adica prima revizie?

3. #143 SP
    Member BatsBike's Avatar
    dupa un timp de la lansare,consolele primesc un update de cosmetizare(sa apara varianta alba,ca exemplu),chiar o retusare hardware(asta ma intereseaza!) .. precum au fost xbox 360/PS3 variantele phat,urmate de un update la slim ..
    sunt curios ce va insemna fifa 15 prin EA Access .. se pare ca,jocul va putea fi jucat cu 5 zile mai devreme de cei care vor avea Access dar sub forma de trial ..

4. #144 SP
    Member ramusg's Avatar
    Voi nu sunteti lamuriti inca ca de f mult timp seria fifa e noob friendly? Cum se face ca ai 3-0 in fata unui adversar care in afara de a spama x si a face pe calalaretul cu L2 nu poate mai nimic si din senin te egaleaza si te mai si bate cu 3 lovituri de cap.

Jocul e pe conceptul asa: esti bun, ai 3-0 deja in min 30? Driblezi, fara sa te asistam noi ca la L1 X sau XXX sau L1 triunghi? Lasa ca vezi tu spargatorule de vanzari, pai cei multi si prosti in ale jocului sa nu aiba si ei satisfactie?!!! Tu spui: pai unde e ECHITATEA mai EA mai?!

EA raspunde: fac ceva pe echitatea ta ba! Prostul a dat si el banul, daca mai vreau banul lui la anul trebuie sa-i dau EU avantaje ca el E NOOB dar are bani de joc si nu renunta la jocurile video pt ca are tarate in cap, se crede bun deja de cand i-am asistat L1 TRIUNGHI.

Cam asta e povestea. Spor la cumparat Fifa 15.

5. #145 SP
    Member AlexG's Avatar
    Stie careva daca este adevarata stirea precum ca EA a cumparat UCL si EL? Sau sunt niste zvonuri aruncate in vant

6. #146 SP
    Eu zic ca ei se axeaza mai mult pe UT..nu vad de ce le ar lua...

7. #147 SP
    Member BatsBike's Avatar
    deocamdata,Konami are drepturile contractate cu UEFA asupra celor doua competitii ..

8. #148 SP
    Member AlexG's Avatar
    Pai am inteles ca exp vara asta si ca EA sunt pe fir ...ar fii bn daca ar fii adevarat...pe mine ma dezamagit pess'ul anul asta

9. #149 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    daca FIFA15 ia licenta si pe cupele europene...se cam duce pes-ul.. Cred ca si UT-ul ar avea mai mult de castigat daca s-ar face turnee precum WC mode...

10. #150 SP
    Konami a pierdut mult in ultimii ani iar Fifa s a schombat mult in bine...da ar fi ceva daca ar lua cele doua competitii sa le foloseaca intr un mod asemanator WC

11. #151 SP
    Member colossus's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Voi nu sunteti lamuriti inca ca de f mult timp seria fifa e noob friendly? Cum se face ca ai 3-0 in fata unui adversar care in afara de a spama x si a face pe calalaretul cu L2 nu poate mai nimic si din senin te egaleaza si te mai si bate cu 3 lovituri de cap.

Jocul e pe conceptul asa: esti bun, ai 3-0 deja in min 30? Driblezi, fara sa te asistam noi ca la L1 X sau XXX sau L1 triunghi? Lasa ca vezi tu spargatorule de vanzari, pai cei multi si prosti in ale jocului sa nu aiba si ei satisfactie?!!! Tu spui: pai unde e ECHITATEA mai EA mai?!

EA raspunde: fac ceva pe echitatea ta ba! Prostul a dat si el banul, daca mai vreau banul lui la anul trebuie sa-i dau EU avantaje ca el E NOOB dar are bani de joc si nu renunta la jocurile video pt ca are tarate in cap, se crede bun deja de cand i-am asistat L1 TRIUNGHI.

Cam asta e povestea. Spor la cumparat Fifa 15.
    Mare dreptate ai aici ,si ce e mai grav e ca nici pana-n momentul de fata EASports nu recunoaste faza cu scriptatul.

12. #152 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    A gasit cineva precomanda pentru PS3 sub 250 lei ?
    Daca nu , uitati aici.

13. #153 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Mare dreptate ai aici ,si ce e mai grav e ca nici pana-n momentul de fata EASports nu recunoaste faza cu scriptatul.
    ba da, au recunoscut-o, nu printr-un comunicat oficial, dar era un post undeva pe answers.ea.com in care unul din reprezentantii ea spuneau ca scriptingul a fost creat ca si echipele bronze sau silver sa aiba sanse sa castige..

14. #154 SP
    Junior Member StefanShady's Avatar
    Quote Originally Posted by DeeJay-RainY View Post
    A gasit cineva precomanda pentru PS3 sub 250 lei ?
    Daca nu , uitati aici.
    Ciudat ca nu ai cautat intai la Altex,oricum,uite: FIFA 15 PS3 | ALTEX

15. #155 SP
    Member sollo's Avatar
    Nu stiu de ce te grabesti, FIFA15 pentru PS3 o sa gasesti pe forum la pretul de 150-180 lei sigilat si imediat, eu am luat dupa forum si am dat 178 cu tot cu transport

16. #156 SP
    Team Management system revamped for #FIFA15! Team sheets for Career Mode & more. http://o.ea.com/24048
    Ati vazut asta ?? sper sa fie si pt modul online

17. #157 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ceva in plus .. http://www.easports.com/fifa/news/20...=1407775199368
    more to come these days ..

18. #158 SP
    foto..
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1407775522722.jpg

19. #159 SP
    probabil la gamescom vor fi detalii

20. #160 SP
    Member BatsBike's Avatar
    online doar cand joci contra "prietenilor"(scrie in articol) ..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 386 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast