Un gol frumos pe care l-am dat azi
Pt cei care nu stiu inca cum e cu atacantii e simplu :
cel mai bun in Fifa 15 pana in 5.000 e Palacio .
cel mai bun pana in 50.000 e Tevez .
cel mai bun atacant pana in 500.000 de fapt din tot jocul e Aguero .
Fifa 15 , un joc de viteza , nu are cum sa nu aibe jucatori rapizi ca cei mai buni atacanti . rapizi si scunzi . un atacant inalt cu pace 90 e la viteza cam cat unul scund cu 80 Pace .
deci rapidistul are oarecum dreptate cu Palacio ..
pacat de atacantii mei favoriti .. Cavani , Lewa si Falcao ca au fost facuti praf in FIfa 15 .
deci eu inca nu stiu cum fac aia de preiau cu atacantul de langa fundas..sare si preia pe piept impingand mingea in fata...nu mai ai cum sa il prinzi...care stie cum se face? eu pe right analog nu am reusit...
L-am cumparat recent pe Cerci , sa il am ca inlocuitor pentru Palacio/Rodrigo ... Doamne e praff nici nu se cunoaste Pace pe care il are ... ori e de la update-ul de care vorbiti voi , sincer chiar e ciudat ... e monoton.
Cerci eu l-am avut .. e praf .. niste cifre snezationalecand l-am luat .. radeam de mine singur ce praf putea sa fie .
vrei cam bun ? Mertens sau Giovinco . rupi efectiv![]()
nu mai vorbiti aiurea ca nu e bun cerci,e chiar foarte bun
si daca compari cerci cu mertens sunt pe acolo la atribute
https://www.easports.com/fifa/ultima...iQVd6LbGkO:360
in link poti vedea cate meciuri au jucat si cate goluri au inscris
tevez 39 m 44 g benzema 47 m 51 g
palacio 35 m 34 g rodrigo 42 m 32 g
mertens 39 m 22 g cerci 39 m 25 g
cu benzema si tevez am cate 1 gol pe meci fiindca cu ei bat mereu penalty si am avut destule
impreuna astia doi au 95 goluri dar in jur de 20 sunt din penalty date
Eu din 2 packuri nu am prins nimic, nimic.
In alta ordine de idei, il foloseste cineva pe Pepe CDM? Cam cum il folosea Mou![]()
e ok. cam slab TOTW .
am scapat de retrogradare in ultima etapa ... in penultimul meci am condus cu 3-0 pana in min 70 si am luat bataie cu 3-4.... FIFA!
Bookmarks