eh ... nu am rabdare sa strang 200k sa iau un jucator , mai bine strang 50k sparg pe pachete si poate ma loveste Dumnezeu cu unu care valoreaza aproape de 200k sau mai bine![]()
eh ... nu am rabdare sa strang 200k sa iau un jucator , mai bine strang 50k sparg pe pachete si poate ma loveste Dumnezeu cu unu care valoreaza aproape de 200k sau mai bine![]()
Larry eu luam de pe u site gofifacoins..sau ceva de genul..seriosi si ieftini...cam cei mai ieftini
Atunci lasa jocul si poate te apuci de zidarit, sa dai bani pe un joc e una dar sa dai bani sa ai un avantaj IN joc e prostie, aici nu e loc de contrazis, doar daca esti din topor si nu cred ca esti. Recomandarea ramane totusi, lasa jocurile ca nu esti ''material adevarat de gamer'' ,doar unul care vrea sa-si hraneasca orgoliul.
Sunt o grămada care dau bani adică peste 50% bag mâna in foc si poate omul vrea sa dea bani din cauza ca nu-i place sa farmeze care-i problema ta ? Oricum jocul nu e fairplay dacă ai overall 79 joci cu cei de 81-83 așa ca apuca-te tu de zidarit si lasă-i pe alții sa se bucure de joc cum vor ei .
Bine , ma apuc, deci in ziua de azi e ok sa iti cumper un avantaj pt ca esti comod, slab in ce faci, poate si prostut, e greu cu munca si cu pasiunea si cu ce mai rezulta din ceva ce iti place, conteaza doar sa BATI pe toti, iti "vinzi si sufletul pt ast".
Ochisori albastrui si vechiut( asta in italiana) imi place ca ai un nivel de gandire ELEVAT si dai dovata de o subtilitate mentala de exceptie. Cred ca si la joc te pricepi de iti e greu sa strangi ceva banisori fara sa dai bani din buzunar, reali.
Ps: anul trecut era unul tota asa, pe la inceput, vroia sa bage bani, sa cumpere jucatori "buni'', a bagat, a cumparat, tot a iesit pe minus la victoriile finale , l1 triunghi mergea si cu cel mai bun aparator, ghinion.
Eu prefer sa muncesc in viața reala , in joc te las pe tine ,eu doar vreau sa ma bucur de el sa ma relaxez si cum ți-am spus jocul nu e fairplay deci ce încerci tu sa explici este egal cu 0 .
ramusg, care e problema ta ? Dau din banii tai ? Iti sugerez sa termini cu afirmatiile de genul : "slab in ce faci, poate si prostut" pentru ca nu ma cunosti si nici nu o sa ai placerea. Zici ca ti am dat in cap si ti am furat banii. Si pentru cultura ta de hater imi cumpar coins ca sa deschid packuri. E o placere de a mea. Nu imi fac toata echipa Realului ca sa ii bat pe aia "slabi". Plus ca nu sunt un asemenea profesionist ca tine.
Am pus un rahat de intrebare si uite la ce s a ajuns. O seara placuta in continuare tuturor. Nu o sa mai postez in acest thread unde posteaza doar profesionistii si gamerii adevarati. Maestre, ai cuvantul.
Cum, nu e FIFA 15 un joc corect?!! Mai, sunt cativa care jura ca se aseamana izbitor cu realitatea, cel putin cu atletismul, la alergat viteza, si tu spui ca ce nu e corect in joc, indepti dand bani mai multi celor de la EA?
Tu sigur muncesti undeva la un birou? Aduci profit la locul de munca ( daca zidaresti, nu se pune, ca nu mintea o folosesti)? Serios intreb si fara ofensa, pt ca modul tau de gandire nu arata asta. Si spre surprinderea ta, o sa-ti spuna mai multi baieti, daca au chef, ca ce faci in viata reala faci si in joc.
Cuiva, caruia ii place sa obtina ceva pe meritul lui, o arata si in joc, daca tu dai bani sa-ti fie mai usor intr-un joc video, faci la fel si in viata reala( iti spun un secret, jocul face parte tot din viata, nu te dedublezi cand joci)
Pt ca am vb mult, vreau sa mai spun ce au mai spus multi pe aici de la FIFA 12 pana acum: VOI, cei ce bagati bani in microtranzactii, stricati jocurile din ziua de azi, daca nu era cerere , oferta nu aparea.
Zero, sincer, nu am o problema cu banii tai, am o problema cu unii ca tine , care pt un FETISH ( sa deschid pachete, e placerea mea, cam asa ai spus) ii incurajeaza pe cei de la EA sa ne prosteasca pe toti cu scopul de ati lua tie banii pt"PLACERILE TALE"
Daca tu nu joci jocul pt fotbal ci doar pt pachete, nu mai trag concluzia, ca e dureroasa pt tine.
E total diferita treaba. Am explicat o mai sus insa tu interpretezi dupa bunul plac. Penibil... Chiar nu are rost sa continuam aceasta polemica.
Nu, eu cred ca te-am inteles perfect, noi astia, fara placeri, jucam, stangem coins, cumparam jucatori sau pachete( pt a le deschide, normal) cu incetinitorul, e greu dar frumos sa castigi coins din meciuri sau din vanzari,dezavantajul e ca dureaza. Noi, astia fraierii care terebuie sa ''muncim"' in joc pt coins, asa cum spune OLBLUEEYES, te intelegem pe tine ca, de, ai luat si tu jocul pt placerea de a deschide pachete, de jucat joci contra noastra cu echipa de bronz de la inceput, sa nu ne gandim ca daca iti pica turtoaie de jucatori din multele pachete, ii si folosesti.
Sincer, imi era teama ca si joci cu jucatorii care o sa-ti pice din pachetele cumparate, dar m-am linistit, nu esti unul care are in prima saptamana de la lansare cei mai scumpi si cei mai bine cotati jucatori pt ca au PLACEREA SADICA de a deschide pachete.
Gata , te-am iertat si te rog sa-mi scuzi rautatile gratuite, te-am inteles gresit. Scuze.
Ma tu sigur nu esti intarziat mental ? Nu de alta dar eu iti zic ca jocul nu e fairplay iar tu incepi sa-mi dai exemple cum ca jocul se aseamana cu usain bolt , nu mai intelege numai ce vrei , daca intradevar era o problema grava se bana din start. Atata timp cat eu am echipa cu overall de 79 si joc cu unul de 83 chiar nu e corect . Deci concluzie : e irelevant daca iti cumperi coins sau nu .
Si totusi, eu joc de placere, insa EA cu serverele lor, imi strica aceasta placere...'zidesc' dar 'zidesc' degeaba...pana mea frate...Ponta e de vina!!!
La cate echipe pline de Messi, Cristiano, Ibra si armate intregi de TOTS am batut in FIFA 14 cu echipele mele normale..... as zice ca sa bagi bani pentru a avea cei mai buni jucatori e mai degraba un handicap.
Are cineva level 53 la fifa 15 pe ps4?As vrea daca se poate gift-urile pt lista de transferuri...
Pai daca tu joci cu 79 si ala cu 83, ce se intampla? Nu e corect? Joaca sezoane, aici e UT, vrei sa fie echipele cu overall identic pt corectitudine?
Tu dai bani sa-ti corectezi overallul care nu e corect? Si eu sunt intarziatul mental sau te-i simtit vizat de afacerea buna cae o faci, dand bani sa repari ce FIFA ti-a vandut ca nefiind corect.
Inteligenta e greu de gasit, finetea in gandire, la fel. O sa fac eu o petitie la EA pt tine, sa iti dea tie adversari tot cu 79 , ca al tau, si o sa fie corect, daca iti pica cu 80, nu e bine chiar daca se apropie pt ca IN OPINIA TA UT trebuie sa fie uniformizata.
Tu de cand joci UT , nu ai inteles ca asta e scopul, ca echipele sa varieze, la overall, la componenta, la stil de joc? Vrei 79 cu 79 joca BOCA JR cu BOCA JR( asta e pt intelegerea ta)
[QUOTE=PayPerView;1182060]Are cineva level 53 la fifa 15 pe ps4?As vrea daca se poate gift-urile pt lista de transferuri...[/Q
Am eu Lvl 90, te ajut dar cred ca mai bine dai ceva bani si urmezi sfatul lui OLBLUE... baga bani si corectezi faptul ca nu e jocul fair.
Bookmarks