Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 386 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 205 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2081 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    4-2-2-2 este destul de laudata sezonul asta..si 4-1-2-1-2(2) este iar laudata si asta deoarece se pare ca nu prea conteza winger-i sezonul asta... Insa ciudat e ca eu am luat ieri 2 goluri din 3, din loviturile de cap ale lui Lewandowski... Eu insa folosesc 4-1-2-1-2 clasic si 4-3-3(4), insa mai schimba pe 4-3-2-1 si 3-5-2, depinde de cata presiune pune adversarul... Cu 4-2-2-2 inca nu ma impac...

2. #2082 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar

Fifa 15 (next gen)

Problema cu 4-1-2-1-2 clasic s ca daca dai peste adversari rapizi. Cdm-ul nu mai face fata…

3. #2083 SP
    de fapt sunt un pic ametit inca de dimineata...4-4-2 folosesc...

https://www.easports.com/fifa/ultima...BCQMcKbFXV:360
    https://www.easports.com/fifa/ultima...k95t6mbFXU:360

urmatoarea modificare cred ca va fi Jerome Boanteg, in locul lui Sokratis

4. #2084 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    hai sa ma bag si eu in discutia cu pozitionarile .

am fost primul pe aici sa zic ca anul asta nu conteaza deloc wings-urile desi atentie .. cei mai buni jucatori din fifa sunt wings .. ronaldo reus bale etc etc etc .

eu folosesc 3 formatii de fapt e aceeasi cu diferite forme :
    4-1-2-1-2 , 4-1-2-1-2 (2) , 4-3-1-2 .

sistemele astea sunt un 4-3-3 asezate diferit . in clasic corect .. 2 left right mid fielders iti lasa apararea aparare descoperita in 4-1-2-1-2 clasic .
    deci formula clasica e una de atac .
    celelalte doua asezari se cam aseamana .

am schimbat toate campionatele tari pana acum . cam toate echipele si am observat cam asa :

1. Anglia - jucatori buni pe cam toate pozitiile , dar super scumpi .. di maria 200.000 .. aguero 300-400.000 .. doar sa ma apuc sa fac trading zi si noapte sa apuc sa am asa jucatori care imi plac .. si de care am nevoie .

2. Spania - jucatori bunicei dar din pacate putini jucatori completi atac aparare - stau ft bine la fundasi laterali si prost la fundasi centrali . si ce ar fi bun si rapid in linia de mijloc este exorbitant de scump .. ronaldo bale etc . pana si si james rodriguez este 60-70.000 , si mi se pare mediocru in UT .

3. Germania Bayern e super dar jucatorii buni sunt exorbitanti .. Alaba fundas lateral e 80-90.000 .?? sa nu mai zic de Ribery Reus etc . Marea problema e ca nu au atacanti buni aproape deloc .. Lewa nu e cotat asa bine ca in realitate .

4. Franta .. conteaza doar PSG , plus un lacazette un moutinho dar nu poti sa iti faci echipa de tot .. Cavani sub evaluat ca si caracteristici mult .. mult subevaluati ca si posibilitati in Franta .. nu prea poti sa iti faci echipa de top pt ca nu ai cu cine .

5. Italia la care m-am oprit acum dupa ce am luat la rand toate campionatele .
    Cea mai buna calitate pret .
    Poti sa iti faci super echipa cu niste bani corecti
    Desi tin cu Milan .. trebuie pt echipa in UT sa iti iei tot scheletul lui Juve ..

Tevez si Palacio in UT .. ca atacanti la 50.000 amandoi .. vidal la 30.000 .. ca inchizator e peste ramires si matuidi .. si fundasii centrali rapizi si barzali cu chelini cu 86 - 87 la aparare ..

atentie - stau cam prost la fundasi laterali , dar atat .

deaca esti un jucator normal fara trading si ai 200.000-300.000 , italia iti ofera calitate pe pret cea mai buna .

este ce am observat pana acum

atacantii sunt ft importanti in acest joc .. dar din pacate ft putini sunt buni , si care sunt buni sunt inceti .. pt un joc de viteza ca Fifa . eu am ajuns la concluzia ca Aguero e cel mai bun atacant ... dar costa enorm , iar pe locul 2 Tevez , care e si la un pret acceptabil .

aici si echipa mea :

https://www.easports.com/fifa/ultima...aqYCQnLw4l:ps3

voi ce pareri mai aveti ?

5. #2085 SP
    Member larry92's Avatar
    @Cxg eu joc 4-1-2-1-2 classic ( cu Busqets pe DM ) si in aparare am Adriano,Miranda,Pique,Juanfran ... insa cum nu ma prea pricep sa tin de scor si iau mereu goluri in ultimele minute , ce tactica imi recomanzi ca sa ma ajute mai mult in aparare , il am si pe Khedira ca DM(rezerva) , din 4-1-2-1-2 la ce sa trec ?

6. #2086 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    am jucat 4-3-3 si 4-1-2-1-2 - acum joc 4-2-2 care mi se pare de departe cel mai bun counter pentru 433 si 41212. Probabil in oarecare masura conteaza si stilul de joc al fiecaruia, mie-mi place de exemplu sa schimb mereu tactica in joc pentru a suprinde pozitionarea adversarului.

7. #2087 SP
    Cgx - Palacio, nu Ibarbo?...ciudataalegere...Cuadrado CM, cand exista Pogba la apox acelasi pret?... In Bundesliga exista atacanti f buni. Aubameyang RF jucat ST, 7 chem sau Reus la fel, sau Ramos, sunt tancuri...

---------- Post added 30-10-2014 at 11:22 ----------

Quote Originally Posted by larry92 View Post
    @Cxg eu joc 4-1-2-1-2 classic ( cu Busqets pe DM ) si in aparare am Adriano,Miranda,Pique,Juanfran ... insa cum nu ma prea pricep sa tin de scor si iau mereu goluri in ultimele minute , ce tactica imi recomanzi ca sa ma ajute mai mult in aparare , il am si pe Khedira ca DM(rezerva) , din 4-1-2-1-2 la ce sa trec ?
    joaca park the bus, si CA, desi vei strica farmecul jocului Sunt multi inapti care folosesc 3-5-2 sau 3-4-3 si park the bus cu CA si cu through balls sezonul asta...si cu 10-1 la suturi pierzi cu 0-1

8. #2088 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    sunt un user normal ca voi habar nu am sisteme , doar am impartasit ce am observat eu pana acum fara suparari

Am asa :

Ibardo - dar cred ca il vand ... Palacio este pfff .. deci joaca cu Palacio si o sa ramai masca .. ce naibii i-au putut face

L-am avut pe Pogba dar e prea incet .. prea incet efectiv . il prefer pe Vidal si Marchisio - amandoi la pretul lui . l-am vandut

Si am asa ca schimbari : Ibardo , Callejon , Sau si Rossi la atacanti ( da am 6 atacanti )

Giovinco CAM (91), Nainggolan la inchidere ,

El Shaarawy(87) Biabiany (96) Candreva(85) ca mijlocasi si il iau si pe asta de la roma acum ca am bani - Gervinho (93).

sa iti zic si pace .. stai ca le pun in paranteza - si astea sunt ca rezerve .. efectiv in afara de pogba care nu imi place ca e mult prea incet , nu stiu pe cine sa mai iau bun si rapid

si hai sa iti mai spun ceva - vezi la defending .. Vidal 81 .. Marchisio 74 .. Cuadrado 57 . deci nu numai ca sunt destul de rapizi .. au si defendingul ft mare .. sunt completi .

in sistemul 4-1-2-1-2 e important ca mijlocasii sa fie COMPLETI , adica si fuga si sut si pasa si mai ales Defending . Vidal si Marchisio sutn ff completi - asta e secretul lor .. eu in alte campionate rar am gasit asa ceva - la pret decent .. adica pana in 100.000

sugestii ?

9. #2089 SP
    eu ma intrebam doar de ce il joci pe cuadrado cm...e foarte bine ceea ce spui tu. Pogba e lent, dar are alte atuuri. poate balance-ul il face mai lent in miscari. Insa tine cont ca e foarte puternic pentru un mijlcas, dar si foarte tehnic, si are si super sut. oricum, cei 3 mijlocasi sunt de vis

---------- Post added 30-10-2014 at 14:50 ----------

urmatoarea echipa pe care o sa o incerc: italia4-3-2-1 FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead

acum l-am luat pe Boateng si mi-am definitivat echipa de Bundesliga. Urmeaza asta de Serie A, dupa care cand o sa am ceva coins si preturile o sa mai scada, o sa incerc un BPL mai decent ca pret

10. #2090 SP
    Member larry92's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    sunt un user normal ca voi habar nu am sisteme , doar am impartasit ce am observat eu pana acum fara suparari

Am asa :

Ibardo - dar cred ca il vand ... Palacio este pfff .. deci joaca cu Palacio si o sa ramai masca .. ce naibii i-au putut face

L-am avut pe Pogba dar e prea incet .. prea incet efectiv . il prefer pe Vidal si Marchisio - amandoi la pretul lui . l-am vandut

Si am asa ca schimbari : Ibardo , Callejon , Sau si Rossi la atacanti ( da am 6 atacanti )

El Shaarawy(87) Biabiany (96) Candreva(85) ca mijlocasi si il iau si pe asta de la roma acum ca am bani - Gervinho (93).

sa iti zic si pace .. stai ca le pun in paranteza - si astea sunt ca rezerve .. efectiv in afara de pogba care nu imi place ca e mult prea incet , nu stiu pe cine sa mai iau bun si rapid

si hai sa iti mai spun ceva - vezi la defending .. Vidal 81 .. Marchisio 74 .. Cuadrado 57 . deci nu numai ca sunt destul de rapizi .. au si defendingul ft mare .. sunt completi .

in sistemul 4-1-2-1-2 e important ca mijlocasii sa fie COMPLETI , adica si fuga si sut si pasa si mai ales Defending . Vidal si Marchisio sutn ff completi - asta e secretul lor .. eu in alte campionate rar am gasit asa ceva - la pret decent .. adica pana in 100.000

sugestii ?
    eu am echipa din spania si joc cu Palacio in atac , am 160 de goluri in 164 de meciuri ... e senzatie ! Rupe , viteza , finishing , chiar si la cap e bun.

11. #2091 SP
    Junior Member Ktunyss's Avatar
    Salutare.
    Scuze ca ma bag si eu asa in discutie... dar e careva p aici care joaca cu setari manuale ( pase asistate etc) ?? Eu am inceput sa joc (neasistat) in cariera p offline si imi e tare greu ) pareri sfaturi?? Multumesc:-)

12. #2092 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post

Am asa :

sugestii ?
    Eu pe Pogba il folosesc Cam in 41212 catalyst si sunt foarte multumit..il mai schimb cu Guarin cam ...Lb iti recomand Armero iar Rb Konko...eu am asa.......
    Diego lopez-Armero-Caceres-Chielini (IF)-Konko-Vidal-Gervinho-Cuadrado-Pogba-Tevez-Ibarbo...rezerve el sharawy,Candreva ,Barzagli,Palacio,Naingolan

---------- Post added 31-10-2014 at 08:20 ----------

Mie imi place Pogba pt ca sta foarte bn pe picioare si are sut bun..nu mi plac astia care cad la fiecare contact

13. #2093 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Eu folosesc numai Cam rapizi , Mertens(88) si Giovinco(91) de exemplu . trebuie sa fac repede tranzitia aparare atac si Cam-ul mie se pare ft important sa fie rapid , daca este sa fie cu fizicul puternic e mai incet - ca aia inseamna sa ataci pozitional , si da , la atacul pozitional Cam-ul e indicat sa fie puternic .
    Depinde de stilul de joc .

L-am cautat pe LB-ul zis de tine .. e de argint si e 60.000 ?? raman cu evra cred

La CM gen inchidere alternez Vidal - Marchisio - Naigollan - Guarin . adica cu defendingul 70-80 . dar si pace si shot , na - sunt cat de cat completi .
    folosesc unul dintre ei sau 3 dintre ei in functie de cat de greu e adversarul , ceilalti are nu au defendingul bun , dar au shoot si pace gen sharawy , cuadrado , candreva sau gervinho biabiani etc - vin sa completeze cand e cazul in functie de adversar .

uite acum l-am vandut pe Rossi si l-am cumparat pe Higuain ca vroiam si unul care e puternic la cap , si argentinian merge ft bin cu Palacio si Tevez , plus ca am luat un Cam de la Atalanta - Moralez si un RM de la Roma , ambii argentinieni poate fac un hibrid mai tarziu

14. #2094 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Salutare! Eu sunt mai nou pe forum, dar sunt un mare fan al genului. De fapt e cam singurul joc pe care il joc de ani de zile
    In 14 eu foloseam mai tot timpul 4-2-3-1. De data asta am ramas la clasicul 4-4-2 si sincer eu sunt foarte multumit de formula asta de joc.

Ce ma scoate pe mine din sarite e faptul ca lag-ul e la ordinea zilei: in 3/5 meciuri am lag. Lucrul asta sigur nu se intampla in 14. O alta problema pe care am intalnit-o foarte des e intruperea conexiunii. Culmea, la fiecare intrerupe a conexiunii am primit infrangere. Indiferent ca eu conduceam, era egal sau eram condus (situatie in care inteleg sa pierd, daca s-a intrerupt conexiunea la mine, nu la adeversar).

Cu bune, cu rele mergem inainte Daca sunt doritori de co-op pe xbox 360 puteti sa imi dati add. Multa bafta!

15. #2095 SP
    Member larry92's Avatar
    am deschis un pack si mi-a picat Remy , 19k BUUUUUNNNNNN.

16. #2096 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    asta cu pachetele e ca la pacanele

bagi zeci de milioane in ele si intr-o seara iei 15 milioane si esti fericit

felicitari cu ramy , dar de curiozitate - ai idee cate pachete ai deschis pana acum si ce ti-a picat ca valoare ?

sunt si eu curios cati bani bagati in pachete - si ce valoare au jucatorii care va cad .

e intrebare generala pt oricine

17. #2097 SP
    Exact ca la pacanele. Eu unul am cam fost impotriva acestor pachete. La 14 nu cred ca am cumparat mai mult de 10 intr-un an de zile, dar am avut norocul sa-l prind pe Lewa. L-am vandut cu vreo 600-700k.
    Am prins curaj si acum la 15 tot deschid pe ele dar nu apare nimic important Am deschis vreo 15 pana acum si cel mai mare "castig" a fost Nani (1k ).

18. #2098 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    15 pachete ? de 5000 7500 sau 15000 ?

ca ar fi 75-200.000 pierderea .. cu banii astia iti faceai echipa buna buna .

adica cred ca daca nu castigai cu Lewa 600-700.000 nu te mai apucai sa cheltuiesti asa .

19. #2099 SP
    Un pachet a fost de 15k, restul de 5k. Deci spre 75k cheltuiti. Perfect de acord cu tine. Daca nu castigam cu Lewa anterior, probabil ca eram incontinuare anti-pachete. Daca mai iau vreo 10 si tot nu cade nimic, probabil ca imi voi vedea de treaba

20. #2100 SP
    Member larry92's Avatar
    am deschid de peste 100k pack-uri si sincer ... cei mai buni au fost Remy , Godin , Palacio , Miranda si mi-a mai picat unu costa vreo 10k ... in rest numai cartofi de 75. De exemplu azi stransesem fix 27k sa-l iau pe Jordi Alba ... si nu am putut rezista tentatiei sa deschid pachete ... si nu mi-a picat nimic interesant.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 386 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 205 ... LastLast