Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 386 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2481 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Despre ce match extra e vorba? Se poate juca mai mult de 10 meciuri intr-un sezon?

2. #2482 SP
    Member bdevil's Avatar
    In EA Catalogue se pot cumpara egaluri, victorii cat si meciuri extra daca nu reusesti sa promovezi sau mai ai nevoie de un punct si nu esti sigur ca poti castiga divizia cu un meci ramas.

3. #2483 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Bine ca ziceti acum... Acum 2 sezoane am facut 21 de puncte in div 1. Nu stiu daca mai am ocazia asta

4. #2484 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    Am castigat sambata titlul in Div 2 ut... ajun acum acasa sa ma joc... cand ma trzesc ca sunt tot in Div 2
    eu nu mai joc UT pana nu rezolva bug-ul...am jucat in Div 1, 4 victorii, insa am doar 3 puncte..si nici de alea nu sunt sigur..cand apar, cand dispar..joc seasons pana atunci..insa acolo e un pic ciudat ca dau pasa scurta si jucatorul paseaza direct la advesar la mijlocul terenului...

5. #2485 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    se mai face vreun campionat de Fifa 15 pe PS4?

6. #2486 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Bun asa sa intervin si eu putin in multimea de posturi cu ultimate team, eu am vrut sa vand jocul dupa cateva jocuri de online cu ut, pur si simplu nu mi-a placut stilul de joc, puteam sa ma adaptez si eu si sa folosesc anumite exploituri ale gameplayului dar am refuzat. Dar i-am dat o sansa career mode unde am inceput o cariera pe world class iar jocul e fenomanal offline e cu totul altceva si chiar ma relaxez si joc de placere recomand tuturor, bine poate sunt noob in privinta unora.

Cat despre campionat, am cateva intrebari:

1) vreti de tip UCL, grupe si faze eliminatorii, sau campionat normal tur retur cu mai multe serii ?

2) sunteti de acord sa impunem cateva conditii de particupare? Cum ar fi un numar de posturi minime, vechime si o taxa modica de platit, astfel se vor inscrie doar judatorii seriosi si vom elimina o groaza de probleme pe care le-am avut in trecut.

3) vreti sa punem niste conditii la alegerea echipelor sau fiecare cu ce echipa vrea ? Eu recomand sa avem niste restrictii totusi

Se ofera cineva sa ma ajute cu organizarea pe partea de xbox one ?

7. #2487 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Bun asa sa intervin si eu putin in multimea de posturi cu ultimate team, eu am vrut sa vand jocul dupa cateva jocuri de online cu ut, pur si simplu nu mi-a placut stilul de joc, puteam sa ma adaptez si eu si sa folosesc anumite exploituri ale gameplayului dar am refuzat. Dar i-am dat o sansa career mode unde am inceput o cariera pe world class iar jocul e fenomanal offline e cu totul altceva si chiar ma relaxez si joc de placere recomand tuturor, bine poate sunt noob in privinta unora.

1) vreti de tip UCL, grupe si faze eliminatorii, sau campionat normal tur retur cu mai multe serii ?

2) sunteti de acord sa impunem cateva conditii de particupare? Cum ar fi un numar de posturi minime, vechime si o taxa modica de platit, astfel se vor inscrie doar judatorii seriosi si vom elimina o groaza de probleme pe care le-am avut in trecut.

3) vreti sa punem niste conditii la alegerea echipelor sau fiecare cu ce echipa vrea ? Eu recomand sa avem niste restrictii totusi

1) cred ca UCL e cea mai buna varianta
    2) sunt de acord cu taxa; cat despre nr. de posturi si vechime pe forum ( nu cred ca ma calific pentru ca abia am intrat in club )
    3) e bine sa fie o conditie pentru alegerea echipelor pe care sa o respecte toata lumea

Intrebare : daca se percepe taxa, va exista si un premiu pentru castigator ?

8. #2488 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Ieri am intalnit si eu o situatie foarte bizara. Am promovat din 5 in 4 cu 12 puncte (desi pentru promovare erau necesare 16). Statistica arata 4V si 4I, dar de fapt eu jucasem toate cele 10 partide. Statistica trebuia sa arate astfel: 5V 1E 4I (=16pcte)

9. #2489 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu știu ce se întâmplă la voi dar eu nu am avut probleme de genu' .

10. #2490 SP
    Nici macar o data nu ai intampinat astfel de probleme? La mine sunt la ordinea zilei. Ieri jucam un meci, aveam 3-1 in min 70, s-a intrerupt (nu de la mine). La finalul meciului aveam infrangere. Ghinion! Nu am intalnit astfel de probleme in '14. Nu prea inteleg ce se intampla.

11. #2491 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Începem în weekend un turneu Champions Legue, vedem cine se înscrie daţi un PM, am să fac şi un thread, până atunci vă daţi şi voi cu părerea la regulament să nu apară discuţi.

---------- Post added 11-11-2014 at 11:56 ----------

Quote Originally Posted by stormhold7 View Post
    Ieri am intalnit si eu o situatie foarte bizara. Am promovat din 5 in 4 cu 12 puncte (desi pentru promovare erau necesare 16). Statistica arata 4V si 4I, dar de fapt eu jucasem toate cele 10 partide. Statistica trebuia sa arate astfel: 5V 1E 4I (=16pcte)
    Asta mi-sa întâmplat şi mie, din 6 în 5, mai aveam un meci şi îmi trebuiau 3 pt. am făcut egal şi m-am trezit în div. a 6-a.

12. #2492 SP
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Asta mi-sa întâmplat şi mie, din 6 în 5, mai aveam un meci şi îmi trebuiau 3 pt. am făcut egal şi m-am trezit în div. a 6-a.
    Sa speram ca vor veni ceva update-uri ce vor rezolva problemele astea. In diviziile inferioare nu e o asa mare problema, dar atunci cand ajungi in primele divizii si apar astfel de cazuri in 1/4 din meciurile jucate, probabil ca devine frustrant.

13. #2493 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    doar pe xbox sunt aceste probleme din cate am inteles, mai ales pe X1...

14. #2494 SP
    Member PayPerView's Avatar

1) UCL sau campionat oricum numai sa se organizeze
    2) da, cred ca cel mai bine e cu o taxa, poate chiar cu premii la final
    3) cred ca fiecare cu ce echipa vrea e cel mai bine.altfel unii vor fi dezavantajati din start.

15. #2495 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by stormhold7 View Post
    Sa speram ca vor veni ceva update-uri ce vor rezolva problemele astea. In diviziile inferioare nu e o asa mare problema, dar atunci cand ajungi in primele divizii si apar astfel de cazuri in 1/4 din meciurile jucate, probabil ca devine frustrant.
    Și eu am pățit dar am primit punctele câștigate deși în clasament nu apăreau. Asa e. In 2 am niște meciuri criminale și dacă și atunci când câștig nu se pune e deja o problemă.

---------- Post added 11-11-2014 at 11:12 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Începem în weekend un turneu Champions Legue, vedem cine se înscrie daţi un PM, am să fac şi un thread, până atunci vă daţi şi voi cu părerea la regulament să nu apară discuţi.

---------- Post added 11-11-2014 at 11:56 ----------

Pai tu te ocupi?

16. #2496 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu inteleg de ce in fifa15 David Silva costa atat de putin...fata ce versiunile precedente! 20.000 pt un David Silva cu chem HUNTER ...rating 87! Cred ca doar pt faptul ca nu mai este CAM...ci este LM! un super jucator la un pret derizoriu pacat ca nu se intampla asta si cu Yaya

17. #2497 SP
    Member micul_'s Avatar

1. Contează mai puțin formatul
    2. Taxa ar fi ok zic eu dar fără premii pentru ca asa sigur vor ieși multi nervi, trebuie sa fie un campionat for fun.
    3. Cel mai ok ar fi sa poți juca o singura data cu o echipă.

18. #2498 SP
    Member larry92's Avatar
    da.

19. #2499 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Ma anunțați si pe mine cand sunteți gata .
    P.S sunt de acord cu taxa .

20. #2500 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Daca e pe Xbox one ma bag si eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 386 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 ... LastLast