Despre ce match extra e vorba? Se poate juca mai mult de 10 meciuri intr-un sezon?
In EA Catalogue se pot cumpara egaluri, victorii cat si meciuri extra daca nu reusesti sa promovezi sau mai ai nevoie de un punct si nu esti sigur ca poti castiga divizia cu un meci ramas.![]()
Bine ca ziceti acum... Acum 2 sezoane am facut 21 de puncte in div 1. Nu stiu daca mai am ocazia asta![]()
eu nu mai joc UT pana nu rezolva bug-ul...am jucat in Div 1, 4 victorii, insa am doar 3 puncte..si nici de alea nu sunt sigur..cand apar, cand dispar..joc seasons pana atunci..insa acolo e un pic ciudat ca dau pasa scurta si jucatorul paseaza direct la advesar la mijlocul terenului...
Bun asa sa intervin si eu putin in multimea de posturi cu ultimate team, eu am vrut sa vand jocul dupa cateva jocuri de online cu ut, pur si simplu nu mi-a placut stilul de joc, puteam sa ma adaptez si eu si sa folosesc anumite exploituri ale gameplayului dar am refuzat. Dar i-am dat o sansa career mode unde am inceput o cariera pe world class iar jocul e fenomanal offline e cu totul altceva si chiar ma relaxez si joc de placererecomand tuturor, bine poate sunt noob in privinta unora.
Cat despre campionat, am cateva intrebari:
1) vreti de tip UCL, grupe si faze eliminatorii, sau campionat normal tur retur cu mai multe serii ?
2) sunteti de acord sa impunem cateva conditii de particupare? Cum ar fi un numar de posturi minime, vechime si o taxa modica de platit, astfel se vor inscrie doar judatorii seriosi si vom elimina o groaza de probleme pe care le-am avut in trecut.
3) vreti sa punem niste conditii la alegerea echipelor sau fiecare cu ce echipa vrea ? Eu recomand sa avem niste restrictii totusi
Se ofera cineva sa ma ajute cu organizarea pe partea de xbox one ?
1) cred ca UCL e cea mai buna varianta
2) sunt de acord cu taxa; cat despre nr. de posturi si vechime pe forum ( nu cred ca ma calific pentru ca abia am intrat in club)
3) e bine sa fie o conditie pentru alegerea echipelor pe care sa o respecte toata lumea
Intrebare : daca se percepe taxa, va exista si un premiu pentru castigator ?
Ieri am intalnit si eu o situatie foarte bizara. Am promovat din 5 in 4 cu 12 puncte (desi pentru promovare erau necesare 16). Statistica arata 4V si 4I, dar de fapt eu jucasem toate cele 10 partide. Statistica trebuia sa arate astfel: 5V 1E 4I (=16pcte)
Nici macar o data nu ai intampinat astfel de probleme? La mine sunt la ordinea zilei. Ieri jucam un meci, aveam 3-1 in min 70, s-a intrerupt (nu de la mine). La finalul meciului aveam infrangere. Ghinion!Nu am intalnit astfel de probleme in '14. Nu prea inteleg ce se intampla.
Începem în weekend un turneu Champions Legue, vedem cine se înscrie daţi un PM, am să fac şi un thread, până atunci vă daţi şi voi cu părerea la regulament să nu apară discuţi.
---------- Post added 11-11-2014 at 11:56 ----------
Asta mi-sa întâmplat şi mie, din 6 în 5, mai aveam un meci şi îmi trebuiau 3 pt. am făcut egal şi m-am trezit în div. a 6-a.
Și eu am pățit dar am primit punctele câștigate deși în clasament nu apăreau. Asa e. In 2 am niște meciuri criminale și dacă și atunci când câștig nu se pune e deja o problemă.
---------- Post added 11-11-2014 at 11:12 ----------
Pai tu te ocupi?
nu inteleg de ce in fifa15 David Silva costa atat de putin...fata ce versiunile precedente! 20.000 pt un David Silva cu chem HUNTER ...rating 87! Cred ca doar pt faptul ca nu mai este CAM...ci este LM! un super jucator la un pret derizoriupacat ca nu se intampla asta si cu Yaya
![]()
Bookmarks