Deci , cum rămâne ?![]()
Ma bag si eu la un campionat de ps4
1. Cel mai bine e sa jucam stil campionat si avem sansa sa jucam fiecare cu fiecare....... daca jucam in stil UCL, neavand cap de serie se pot intalni 4 foarte buni intr o grupa si 4 foarte slabi in alta grupa....
2. E ok inscrierea cu taxa iar castigatorul sa primeasca un joc de PS4
3. Sa jucam doar cu echipe de maxim 3 sau 4 *........daca aud de Real si Barca nu ma bag, prefer un Wigan vs Leeds decat un Barca vs Real
pai nu ai de unde sa stii cine e cel mai bun pentru cap de serie ca nimeni nu mai joaca seassons decat ut, iar la campionat va fi la fel cu mai multe divizii cu mai multi cstigatpri, un campionat cu peste 30 de inscrisi ar dura o vesnicie, crede-ma. pana acum si eu as tinde spre UCL, dupa poate organizam si un campionat cu divizii si promovare si retrogadare, bazat pe pefomantele din UCLne gandim timp sa fie.
Care ziceti ca este cel mai bun LB din BPL ? Momentan il am pe Azpilicueta, se merita sa dau banii pe Clichy sau Baines ? Sau nu sunt cu mult mai buni ca el ?
Ma bag si eu pentru competitia de FIFA15 pe PS4. Prefer sistemul UCL. Campionatul e prea lung si nu prea are farmec. Problema la mine e cu timpul. Eu sunt 1 saptamana schimbul 1, 1 saptamana schimbul 2. Daca credeti ca ma incadrez cu timpul, imi spuneti. Pentru alegerea echipelor, putem sa facem un sondaj cu 3-4 varianta.
Am reusit si eu sa promovez din divizia a 5 in divizia a 4 in ultimul meci ... si cand ma uit dupa sa vad cate puncte imi trebuie sa promovez din 4 in 3 observ ca am ramas tot in 5... Serios ?! SA ii bagam la .... lu Ea sports !!!
eu sunt pentru Clichy e mai rapid , si mai ieftin cu 10.000nu e problema la mine de coins ca sa il schimb - dar e chiar bun si rapid .
Asa e. Mie mi-a picat Diego Costa pe contul pe care nu joc si ma chinui sa il vand la pret bun.
Ps: care e cel mai bun cdm raportat la pret?
am tras si eu aseara 2 de 25.000 .. nasri de 5.000 si atat . de coins aia plus ce mai aveam am mai tras 2 de 7500 .. numai balarii de abia mi am scos banii pe unul .
strica si piata si iti iau si coins in mare parte ..
CDM calitate pret ? Matuidi 100% .
Ma bag si eu la campionat pe PS4. S-a facut thread separat? referitor la intrebari:
1) de acord cu postul asta:
2) nu sunt de acord cu limitaterea in functie de numarul de posturi, dar sunt de acord cu plata unei taxe. Propun ca taxa sa se plateasca pentru hosting si premiile de final sa fie in luni de Premium pe CG (Ex: locul 1 - 6 luni; locul 2 - 3 luni; locurile 3-4 - 1 luna)
3) propun limitarile de aici: Console Games Fifa Club: Regulament
Trebuie vazut in ce sistem se poate juca pentru a nu se putea folosi echipe custom(sistem de joc online nu friendlies).3. Alegerea echipelor
3.1) Se va juca doar cu echipe de club, fara nationale sau echipe custom.
3.2) Gazda decide nivelul de joc(stele) la care se ridica echipele care disputa meciul.
3.3) Fiecare joaca cu ce echipa doreste, atata timp cat echipa vizitatorului este de aceiasi valoare(numar de stele) cu echipa gazda.
3.4) Se accepta o abatere inferioara de jumatate de stea.(Exemplu: Daca gazda isi alege o echipa de 3 stele, vizitatorul poate sa aleaga o echipa de 2,5 sau 3 stele)
3.5) Nu se accepta ca ambii jucatori sa joace cu aceiasi echipa.
3.6) Un jucator poate folosi o echipa doar de maxim 4 ori pe perioada campionatului si a cupei. Dupa acumularea a 4 meciuri cu o echipa(nu etape ci meciuri) meciurile ulterioare in care va folosi acea echipa le va pierde cu 0-3 si se considera abatere.
scuze ca intervin, nu e treaba mea, eu fiind pe x1, insa faza cu ambele echipe mi se pare un pic incorecta..fiecare ar trebui sa aiba sanse egale...
La ce anume te referi? La asta:
Mi se pare de bun simt sa eliminam meciuri de tipul Real-Real, Barca-Barca, Lazio-Lazio.... Macar sa simulam un campionat. Altfel am putea pune sa isi aleaga oaspetele aceeasi echipa cu gazda mereu, ca sa aibe amandoi sanse egale.3.5) Nu se accepta ca ambii jucatori sa joace cu aceiasi echipa.![]()
Bookmarks