Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 386 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2441 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Evra e peste Radu , doar ca trebuie sa ii pui chemestry de fuga , gervinio e peste candreva ca pace si mobilitate si e de 5 ori mai ieftin poate fi incercat si biabiany acolo .
    Konko sau De Siglio ca RB sunt mai ok ca ala de la roma .

mai deschide azi cineva pack-uri de 35.000 ? ca sunt curios ce v-a cazut ca sa stiu daca ma apuct sa mai deschid si eu unul

2. #2442 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Benzema e ca magaru intre oi acolo.......dar n-am ce sa-i fac, e untradeable Player, nu exista nici o posibilitate sa il vand ? L-as da oricand la schimb cu Aguero/Van Persie/Falcao sau chiar Sturridge. Vreau sa-l schimb si pe Walcott cu Navas!
    Attached Images Attached Images fut.png

3. #2443 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Poți încerca Nasri în locul lui Ozil și Remy în locul lui Dzeko

4. #2444 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Fuc26 View Post
    Benzema e ca magaru intre oi acolo.......dar n-am ce sa-i fac, e untradeable Player, nu exista nici o posibilitate sa il vand ? L-as da oricand la schimb cu Aguero/Van Persie/Falcao sau chiar Sturridge. Vreau sa-l schimb si pe Walcott cu Navas!
    Cabella e super CAM.

5. #2445 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Nasri e LM, nu am cum sa-l pun in locul lui Ozil, o sa-l schimb pe Dzeko cu Remy dar mi se pare foarte scump Remy......20.000 pt un ST cu 80 OVL ? Pe Dzeko am dat 2000. Un avantaj e ca Remy e francez ca si Benzema. Cabella are OVL 79.....n-are pasele lui Ozil. Dar Benzema si Ozil ar trebui sa comunice destul de bine, au fost coechipieri la Real )

6. #2446 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Rămăsesem cu ideea de Nasri CAM din FIFA 14...

Nasri și Cazorla erau printre CAM preferați din BPL, acum sunt extreme amândoi.....

7. #2447 SP
    Member Fuc26's Avatar
    Da....sunt extreme cu Pace foarte mic, daia sunt si asa ieftini, n-ai ce sa faci cu ei in banda, te deposedeaza imediat fundasul lateral advers. Il am si pe Santi Cazorla in lot dar il prefer in locul lui pe Sterling, chiar daca e RM

8. #2448 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Fuc26 View Post
    Nasri e LM, nu am cum sa-l pun in locul lui Ozil, o sa-l schimb pe Dzeko cu Remy dar mi se pare foarte scump Remy......20.000 pt un ST cu 80 OVL ? Pe Dzeko am dat 2000. Un avantaj e ca Remy e francez ca si Benzema. Cabella are OVL 79.....n-are pasele lui Ozil. Dar Benzema si Ozil ar trebui sa comunice destul de bine, au fost coechipieri la Real )
    Crede-mă e smecher rău Cabella. Nu are pasele lui Ozil dar are alte calități.

9. #2449 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Cabella mi s a parut si mie foarte bun din postura de adversar

10. #2450 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
    Cabella mi s a parut si mie foarte bun din postura de adversar
    Eu am și jucat cu el când aveam echipa din BPL. La cat costa se mișcă foarte bine, e și rapid plus ca are super execuții. Sigur nu are pasa sau tehnica lui Ozil dar nu e un jucător rău ba dimpotrivă...

11. #2451 SP
    Member larry92's Avatar
    Nasri e mort , are 2 viteze : incet si foarte incet!

12. #2452 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Echipa ta de BPL , cu toata stima , e praf

de exemplu din echipa mea ai nimerit un singur jucator , si nu ca am eu echipa prea buna sau de prea multi bani .. dar ii ai complet aiurea

https://www.easports.com/fifa/ultima...ejaconLyZS:ps3

aici vezi echipa . te rog sa te uiti si la rezerve daca titularii ti se par prea scumpi .

Benzema merge cu Cabella foarte ok .

Ozil e un dezastru ca si CAM , lent si trist . dupa mine cami sunt : coutiniho si cabella . stering si walcot ? la banii astia , young si navas sau wilian .

la inchidere asta de la chelsea e praf la viteza , daca nu ai bani de ramires joaca cu Paulinho sau Sandro ca e ieftin .
    hart e cel mai gafeur portar din BPL , desi nu e ieftin - mai sunt 2-3 portari mai ieftini si buni acolo

deci opinia mea .. ai gresit toata echipa in afara de fundasul de la Arsenal care mi se pare cel mai bun din BPL .

Pack-uri de 35.000 a mai deschis cineva ? revin cu intrebarea

13. #2453 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    În seara asta i-am luat pe toți, încă nu am jucat deloc cu ei. Evra nu merita, nu e cu mult peste Radu, iar gervinho nu cred ca e mai complet decât candreva. Acel 4 3 3 îl joc de la început, m-am obișnuit cu el.
    incearca-l pe Criscito, nu e Serie A, dar are perfect chem cu italienii

14. #2454 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mi-a picat in sfarsit un jucator bun din packuri: Diego Costa

15. #2455 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pack de 35.000 ? asta mega pack ?

16. #2456 SP
    x2z
    Nope, la cel scumpe nu am avut deloc noroc. La cel saptamanal pt editia UT.

17. #2457 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pai eu la cel normal editie de 15 saptamani am gold normal .. tu ai gold premium la UT ?

sunt 4 promo mega packuri urile de 35.000 de coins .. am tras unul .. mai am 3 .. nu stiu daca rezist sa nu le trag .. am 100.000 pt toate 3 ..

la primul a cazut Schweinsteiger .. a fost bine .. vanzare minus comision si pret packet au ramas vreo 25.000-30.000 profit .

tot stau si fac calcule ca prostu de dimineata .. sa mai trag unu ? sa ma arunc la toate 3 ?

pe de alta parte .. cu 100.000 nu am ce lua .. Hazard si Aguero .. sunt aproape 400.000 .. Neymar 350.000 .. etc etc etc

grea decizie

18. #2458 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu cred ca mai sunt cele premium ca anul trecut

19. #2459 SP
    x2z
    Nu sunt normale. Dar am avut noroc.

20. #2460 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pffff la singurul item rare .. tie iti cade si jucator rare si ala sa fie costa .. pffff .

eu am primit tot acelasi pack dimineata .. 3 jucatori gold normali .. vanduti cu 300 de credite normale .. poate am mai mult noroc la astea de 35.000 .. ca nu mai rezist sa nu trag .. fac si eu ca rapidistul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 386 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 223 ... LastLast