si alea de 35k ca si in trecut probabil ca or sa contina 30 items, 26 gold, 18 rare ...din cate minim 6 contracte gold, mai raman 12 rare...din care 2 pozitii, 1 stadion, 2 squad fintness, un all attr sau all health ...cu alte cuvinte mai mult de 5-6 jucatori rare din aia 18 rare n-o sa fie.
Lightning rounds.. "Black Friday Lightning Round! 20,000 Rare Player 50K packs available at 11am PT/7pm UK. 1st come, 1st served. "
Plus ca de astazi au revenit Gift-urile "Happy Thanksgiving! Web App Daily Gifts are here for the weekend until Dec 1"
cristi - vinde repede totsau stai cu ei 1-2 saptamni ca vad ca urmeaza cutremure de preturi
ia uite aici ce vine :
Found these out from research by googling and watching pack opening videos on youtube, if you were playing last year and remember anything I missed or have any corrections please feel free to point them out and i'll edit it in
Thanksgiving: 15k packs
Black Friday: 25k Packs (24 hours), 50k rare player packs (20k supply first come first serve, 7pm uk time)
Saturday: 35k packs
Sunday:
Monday: 15k packs (25k available), 50k packs (24 hours), 100k player packs (1 hour, and I THINK only 5k available)
PS parca ii aveai pe toti din BPL .. cine iti mai lipseste ?
cred ca decat pack-uri cred ca stau si eu la panda .. nu ma multi bani - dar la ce pretuir sunt .. e pacat sa nu cumperi ceva
ce teapa mi-am luat si eu cu Pogba...am luat cu 48k doua bucati..si am ramas cu ei...acum astept sa revina piata..dar daca eram destept acum aveam coins de cumparat mult mai ieftin
Stiti cat mai tin preturile astea?Mor de nervi ca am doar 1000 de coins si il vreau pe Ramires CDM![]()
Trebuie sa fac minim 3 sezoane pana la noapteNu imi da nimeni 35000 pentru 45000 pana saptamana viitoare
![]()
am nevoie si eu de 50k pe xbox ca sa mi-l cumpar pe griezman st
e 90k buy now dar diseara va scadea la 80k sigur dar eu sper sa il pot lua cu 70k
returnez cei 50k intr-o saptamana sau mai putin daca iau titluri
daca este asa cum spun ei, pana luni, inclusiv, piata va fi jos de tot... dupaia va incepe sa creasca..
marti o sa creasca un pic , iar pana vinerea viitoare isi revine .. cred eu
de azi pana luni super packete .. deci eu zic sa strangeti bani si sa luati acum jucatori cat mai ieftini ... duminica sau luni chiar ar fi ideal![]()
Toată lumea vorbește de preturi si packuri. Dar mie imi merge jocul in poze. Am fost deconectat de 1 milion de ori până acum.
Am cumpărat azi Aguero , Hazard , Yaya , Di Maria , Kompany , Courtois , Filipe , Ramires , Walker , Willian cu 1150k![]()
trebuia sa mai astepti..cred ca din seara asta o sa scada mai tare...pana Luni..
jocul merge intr-adevar, parca mai sacadat ca inaintea patch-ului
ba da,vor scadea
6 pm uk este 8 pm la noi deci inca nu si-a atins inca cel mai jos punct
Bookmarks