De vreo 10 minute m-au sunat cei de la Altex sa-mi spuna ca abia pe maine trimit jocul,in conditiile in care am facut precomanda de la inceputul lui septembrie si de ieri seara il au in stoc;deci sanse minime sa-l joc in week-end![]()
Mi-au dat cei de la altex nr de telefon , am sunat la nemo , le-am dat nr de AWB si mi-au spus ca in seara asta ridica coletul de la altex iar maine dupa ora 12 o sa livreze coletul .
Precum ne-a obisnuit EA, foarte multe feature-uri sau chestii mici lipsesc. Ping Status-ul de la UT l-au scos, eu nu incepeam meciul daca conexiunea dintre mine si adversar indica o bara rosie, n-avea niciun rost. Custom tactics le-au scos de la D-Pad, nu mai poti face schimbari de tactica in-game decat cele standard (high pressure, long ball, counter attack, etc) custom tacticsurile nu pot fi activate decat prin pauza, dupa trei pauze nu mai poti schimba decat la pauzele adversarului, asta daca apeleaza la ele. Avand in vedere ca sunt multe de schimbat la Custom Tactics, e un mare minus sa stai sa ti le configurezi la fiecare meci manual, e o ineptie. Meniul jocului are lag, la fel ca si jocul de altfel, mi se pare ca raspunde destul de greu la comenzi. Portarii se arunca la pamant aiurea, adversarii se debaraseaza de tine ca si cand ai fi din hartie. Multe lipsuri pentru inceput din pacate. Dar portarii cu care se laudau atata inainte de lansare ... sunt marele minus de pana acum al jocului, multe suturi pe poarta portarul sta si se uita la minge cum intra in poarta, nu schiteaza niciun gest, e spectator. Am vreo 40 de meciuri jucate in total.
Il gasesti pe forum la 200 de lei
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1164595
Asta am facut eu. Am anulat comanda la altex si urmeaza sa ma intalnesc cu Snick
![]()
Da vezi sa nue zona 1 si si-a revenit.
Toata ziua au facut asa...cadeau-reveneau inapoi si cand reveneau jucam un meci cand terminam nu imi dadeau coins ci ma scotea direct din UT
Am incercat sa cumpar ceva contracte mi-au luat din coins da contractele din particati nervi mi-au facut astazi
![]()
am nevoie la vp online de boosts de la level 25 in sus
prin gift va ia jumatate din cat costa normal
voi nu aveti issues cand jucati online in seasons de exemplu? tot se intrerupe, ca si cand as avea lag...m-as gandi ca e de la netul meu, daca nu ar avea aceeasi problema inca un prieten...poate fi din cauza ca avem contul de PSN pe US?
La mine erau niste setari din router. Am dezactiviat uPnp din router si am pus ip-ul PS4-ului pe DMZ in router (o optiune care dezactiveaza firewall-ul total pe acel ip). Fara uPnP si cu ip-ul pe DMZ pot sa spun ca gameplay-ul s-a schimbat radical in bine, cat si browsingul din meniul jocului. Fara lag, fara freeze-uri. Eu am un D-Link DIR 655. Am citit de workaround-ul asta pe forumurile EA Sports de la alti useri care s-au confruntat cu lag si freeze si asa au rezolvat problema. La mine a functionat tweak-ul asta foarte bine.
imgur: the simple image sharer
guess it's gonna be an all nighter
Bookmarks