mie jucatorii care ii iau ... dispar si nu imi mai apar nicaieri .. voua unde va apar mingiile sau jucatorii care ii cumparati din catalog ?
mie jucatorii care ii iau ... dispar si nu imi mai apar nicaieri .. voua unde va apar mingiile sau jucatorii care ii cumparati din catalog ?
Iniesta sau Modrici pe pozitie de CAM ? Momentan il am pe Iniesta dar nu imi prea place cum se misca... Voi ce ziceti ?
@: Echipa o am din BBVA
deci eu ii cumpar jucatorii din catalog iar in F>UT Central - nu imi apare absolut nimic . efectiv nimic . si nu sunt singurul .. ce naiba se intampla ?
Daca imi vand toti jucatorii fac vreo 400000.Cred ca o sa ii vand cand preturile o sa ajunga iar mari,nu mai joc o perioada pana scad iar si il iau pe Aguero.De restul banilor mai cumpar 21 de jucatori din BPL.Si dupa iar ma apuc sa cumpar cate unul bun cum mai strang niste monezi.Alta sansa nu am sa il vad pe Aguero in echipa![]()
eu zic ca faci cea mai buna alegere .. sunt niste jucatori decenti si ieftini in BPL care cu tot cu aguero fac o super echipa - vorbesc pentru banii respectivi .. asa te chinui cu multi mediocrii .
joaca careva wager pe x1?
5k ca sa nu fie prea mare
jderule te bagi? sau bogdanii sau cine mai este aici cu xbox one
sau daca cumva ar fi interesate 3 persoane,putem juca un ut cup cu 5k intrare,invingatorul ia tot 20k
astia cu ps4 poate sa faca lejer astfel de cupe wager
uite cristi - echipa mea - BPL - Brasil - Argentinae simpatica rau echipa ce zici :
https://www.easports.com/fifa/ultima...AKQjRnLDki:ps3
Cabella si Rafael sunt rezerve oricumsi imi leaga brazilienii de BPL mai bine .. de exemplu cand joc cu Rafael e legat de Sancez etc
David Luiz e si el la rezerve - il pot schimba oricand dar Miranda e mai bun la cap mi se pare
![]()
Ia zi tu sincer - ce merge in locul lui oscar acolo ? Neymar sau Hazard ? ca mai mult nu am ce sa facca sunt amandoi pe la 300K - 400K facuti LM normal
si ii pot lega unul de Filipe Luis ca il iau azi sau maine pe stanga iar celalalt de Marcelo
Bookmarks