Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 386 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 259 ... LastLast
Results 3,161 to 3,180 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3161 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu cred ca e vorba de invidie..cum as putea fi invidios din moment ce eu nu trag pack-uri ??? E doar ideea de a share-ui si cu noi, ca doar de asta e forum...nu doar sa ne laudam, ci sa share-uim..inclusiv pareri sau poze

2. #3162 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    exact despre asta este vorba...de forum, de comunitate, suntem atat de vechi pe thread-ul asta incat pozele se subinteleg si DA le asteptam cu toii, unii de la ceilalti! si vine "X" sau "Y" si arunca un RONALDO sau mai stiu eu ce ...iar noi obisnuiti sa ne sheruim chestiile astea prin foto...e normal sa cerem!
    una peste alta cred ca e mai misto sa sheruim poze nu doar vorbe!

ON! pan' la ora 14:00 pauza de masa
    Attached Images Attached Images b4ovcjliyaaxwtn.png

3. #3163 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    mi se pare mie sau au stricat tot ? si sut si pase si tot ..acum mi se pare prea mica diferenta intre un jucator cu finishing 80 si unu cu 90 ..mai toti o baga in poarta, la fel si la passing.

4. #3164 SP
    la fifa 15 in general..sau dupa patch? la ce anume te referi?

Legat de patch..am observat ca nici penalty-urile nu se mai dau atat de usor, la simple contacte umar la umar de exemplu..sau poate mi s-a intamplat doar mie..

5. #3165 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    la fifa 15 in general..sau dupa patch? la ce anume te referi?

Legat de patch..am observat ca nici penalty-urile nu se mai dau atat de usor, la simple contacte umar la umar de exemplu..sau poate mi s-a intamplat doar mie..
    Oricum se dădeau mult prea ușor. Și da cred ca ai dreptate.

6. #3166 SP
    Junior Member enachesil's Avatar
    Salut.
    Daca acum avem ps store in romania, exista vreo sansa sa avem in urmatorul fifa si echipe din romania ?

7. #3167 SP
    nu, EA sports are parteneriat cu Microsoft, nu cu Sony..

8. #3168 SP
    niciun IF la nimeni? am ramas fara coins, sunt ca la pielea goala am cumparat tot felul de jucatori si combinatii. creez si sterg echipe non stop, a devenit joc de strategie am stat acum 2 seri, 3 ore sa fac 2 echipe ...am jucat 3 meciuri si m-am culcat. ceva nu e bine cu mine

9. #3169 SP
    te superi daca te intreb ce varsta ai?

10. #3170 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    34 are

11. #3171 SP
    doar ca sa fac analogia..cred ca tot asta se intampla si cu mine

12. #3172 SP
    m-a turnat Ccristian

mai am doi colegi de birou unul de 38 altul 36 cu acelasi "probleme"

13. #3173 SP
    si inca unul de 30, mai mic, dar cu aceleasi pb, si care nu ti-e coleg de birou

14. #3174 SP
    Member micul_'s Avatar
    Eu am tot 34 Nu sunt chiar mic 😁

15. #3175 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Inca unul de 34... diseara incerc de columbieni

16. #3176 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    baieti - e mai simplu - anii 80 anul 80 si aici

17. #3177 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    nu, EA sports are parteneriat cu Microsoft, nu cu Sony..

N-are nicio legatura raspunsul tau cu intrebarea lui @enachesil.

Nu sunt echipe romanesti in FIFA deoarece ori ne-a cautat EA Sport si nu le-am dat licenta de la FRF, ori nu ne-a cautat EA Sport deoarece avem 'super' campionat.

---------- Post added 12-12-2014 at 19:24 ----------

Quote Originally Posted by adibose View Post
    niciun IF la nimeni? am ramas fara coins, sunt ca la pielea goala am cumparat tot felul de jucatori si combinatii. creez si sterg echipe non stop, a devenit joc de strategie am stat acum 2 seri, 3 ore sa fac 2 echipe ...am jucat 3 meciuri si m-am culcat. ceva nu e bine cu mine

Cred ca ti-a spalat creierul cei de la EA Sports.

18. #3178 SP
    Pai cam are...caci el a asociat psn store-ul din romania cu echipele romanesti..deci..cam are

19. #3179 SP
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    N-are nicio legatura raspunsul tau cu intrebarea lui @enachesil.

Nu sunt echipe romanesti in FIFA deoarece ori ne-a cautat EA Sport si nu le-am dat licenta de la FRF, ori nu ne-a cautat EA Sport deoarece avem 'super' campionat.

---------- Post added 12-12-2014 at 19:24 ----------

Cred ca ti-a spalat creierul cei de la EA Sports.
    in ce sens? m-au facut sa fac sau sa cred ce? argumenteaza-ti replica te rog

20. #3180 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Pai cam are...caci el a asociat psn store-ul din romania cu echipele romanesti..deci..cam are

Ba nu are, el a pus intrebarea putin anapoda. Esenta intrebarii era daca o sa avem echipe romanesti in FIFA. Nu stiu ce legatura are intelegerea EA Sports cu Microsoft in acest sens. Poate ne luminezi tu.

---------- Post added 12-12-2014 at 21:24 ----------

Quote Originally Posted by adibose View Post
    in ce sens? m-au facut sa fac sau sa cred ce? argumenteaza-ti replica te rog

Ma refeream la faptul ca ati devenit dependenti de UT, sa deschideti pack-uri la nesfarsit sau sa bagati bani reali pentru aceste pack-uri, ca sa va pice Bale/Ronaldo/Messi etc. si daca nu va pica vreun jucator de valoare sa va para rau si iar s-o luati de la capat sa faceti coins ca sa-i bagati in pack-uri speciale cu jucatori IF sau TOTY etc. Nu ma refeream la tine neaparat, ci in general la toti care sunt dependenti de UT.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.