Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 203 of 386 FirstFirst ... 103 153 193 201 202 203 204 205 213 253 303 ... LastLast
Results 4,041 to 4,060 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #4041 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    ai coins de mai multi? am observat ca si lui Lichsteiner i-a scazut mult pretul

---------- Post added 15-01-2015 at 13:44 ----------

adi, daca te blestem sa-ti pice si anul asta TOTY Ronaldo, imi cumperi si mie un Ronaldo regular?
    o da )

nina , item-ul cumparat la 90k si vandut la 110k inseamna un profit de aprox 15k ...daca esti nevoit sa astepti 2 sapt pt vanzarea asta mai bine investesti in chestii pe care le poti vinde si acum, 30 de item-uri vandute pe zi cu un profit de 250 coins inseamna 7.5k/zi in doua saptamani poti ajunge la 100k ...nu doar 15k

2. #4042 SP
    Member The Antagonist's Avatar
    ^Teach me master. Eu in Fifa 14 o faceam cu antrenori si luam profit 150-200. Acum cum e treaba? Contracte, etc?

3. #4043 SP
    Member jnku's Avatar
    dream team
    Attached Images Attached Images image.jpg

4. #4044 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    vezi ca ai antrenor roman - reghe blat - il bagi pe turcia sau anglia - si iti da chemistry 100

5. #4045 SP
    Member jnku's Avatar
    nu e gata, mai am de luat cativa jucatori, il astept si pe Sanmartean

6. #4046 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu o sa fie...poate in 2016 si iti lipseste regele..la Fifa 14 am avut echipa de romani, inclusiv pe rege

7. #4047 SP
    Quote Originally Posted by The Antagonist View Post
    ^Teach me master. Eu in Fifa 14 o faceam cu antrenori si luam profit 150-200. Acum cum e treaba? Contracte, etc?
    vorba ta: "Need a answer? - Google it"

Da tot cu antrenori produc si eu, dar mai bag:
    - contracte gold de manageri. buy 200 sell 500
    - Diverse carduri de pozitie buy xxx sell xxx+ 300 coins (carduri pt atacanti in special)
    - Cate un Kit de la cluburile importante, doar ca se vand foarte greu...aceeasi metoda ca si la Positioning cards.
    - carduri de manager, GER1 buy 400 sell 800 ...

si tot asa..unele isi gasesc cumparatori mai repede, altele la 2-3 relistari.

totul inseamna pierdere de timp, e clar! la 30 items vandute pe zi. (eu vand si cate 50 cateodata) cu un profit de 250 coins pe fiecare inseamna coinsi curati 7500.

Fara munca nu merge

8. #4048 SP
    am scos si eu din doi sanchez 5k...pe unul ce-i drept l-am prins mult prea ieftin...41.75k vandut cu 45k, iar un hunter cu 44k, dat cu 50k

9. #4049 SP
    E vorba de timing..cand vinzi, cand cumperi...piata trebuie urmarita tot timpul..sa-i vezi tendintele , dimineata...seara..
    orele la care nu e bataie pe licitatii...
    acum este un moment bun pt achizitii...spre exemplu poti stoca in club carduri de positioning CM>CAM sau CM>CDM ...etc pe care le iei ieftin acum si pe care le poti vinde triplu peste 3 saptamani si mai sunt chestii vandabile usor care se pot stoca ca si consumabile in club

10. #4050 SP
    corect..de ex, acum dadeam linistit cardul basic cu 46.5k ..

11. #4051 SP
    Senior Member nina's Avatar
    francul elvetian e mai ceva ca un jucator din team of the year

12. #4052 SP
    Member jnku's Avatar
    Pai nu o sa dau bani pe Hagi, am facut echipa asta in gluma, o sa ma joc maxim cateva turnee cu ea.

13. #4053 SP
    Member ramusg's Avatar
    Zici ca suntem la piata pe ultimile pagini, daca toata lumea cumpara si vinde si doar atat vedeti la jocul asta, cred ca cel mai nimerit e jocul ala de te faci ca esti MANAGER. Asta e joc pt cei cu skill putin, voi cumparati in draci doar sa alergati de la centru in zig zag si sa marcati? Sau poate sa dati pase cu triunghi, asta e tot skil-ul necesar in jocul asta.
    Spor la "am dat 10k, am cumparat 5 pachete si nimic"...EA sa traiasca!

14. #4054 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Reus s-a inteles cu Real Madrid! Cel mai tare transfer din 2015 a fost anuntat in Spania - www.sport.ro

Tineti-va bine! O sa ii creasca pretul lui Reus foarte mult daca transferul este 100% la 100% adevarat. Eu deja l-am luat cu 98k si mi-am facut o echipa din Bundesliga.

15. #4055 SP
    La mine Aguero e cel mai praf jucator...se vede ca fu mocca

16. #4056 SP
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Zici ca suntem la piata pe ultimile pagini, daca toata lumea cumpara si vinde si doar atat vedeti la jocul asta, cred ca cel mai nimerit e jocul ala de te faci ca esti MANAGER. Asta e joc pt cei cu skill putin, voi cumparati in draci doar sa alergati de la centru in zig zag si sa marcati? Sau poate sa dati pase cu triunghi, asta e tot skil-ul necesar in jocul asta.
    Spor la "am dat 10k, am cumparat 5 pachete si nimic"...EA sa traiasca!
    Ne poți prezenta echipa ta de UT?

Faptul că pare a fi piață nu este nimic neobișnuit atât timp cât jucătorii TOTY sunt în pack-uri și evident asta a determinat căderea pieței de tranzacții. Eu unul nu văd nimic aiurea în treaba asta și mai ales în faptul că se dezbate situația actuală a pieței.
    Cum altfel să îți faci o echipa cu jucatori ca David Silva care întradevăr este un skiller foarte bun.

---------- Post added 15-01-2015 at 19:27 ----------

Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    La mine Aguero e cel mai praf jucator...se vede ca fu mocca
    Să știi că și eu am avut probleme cu Aguero o perioadă. Ori aveam așteptari prea mari de la el și de fapt eu eram de vină, ori a început să se miște bine după o perioadă de acomodare. Fie cu echipa, tactica...fie cu mine

17. #4057 SP
    Member ramusg's Avatar
    Hai sa fim seriosi, 90% din cei care joaca si de aici nu stiu sa dribleze eficient, alearga in zig zag si spun a a trecut in dribling si a dat o pasa "vizionara" spamand xxx. Cand cauti un joc pe manual stai 27 de minute pe ceas sa gasesti un jucator , toti prefera xxx asistat si l1 triunghi. Sa lasam lauda cu skill-ul ca am tot jucat cu cei care considera skill spamatul lui x.]

PS: am echipa de brazilieni , multi cu 4 si 5 stele la skills, joc cu Dintosul , sa iti dai seama cam ce prefer , skill sau PACE

18. #4058 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by The Antagonist View Post

In sfarsit, de cand asteptam, a inceput sa semene fotbalul real cu jocul fifa.

---------- Post added 15-01-2015 at 20:30 ----------

Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Reus s-a inteles cu Real Madrid! Cel mai tare transfer din 2015 a fost anuntat in Spania - www.sport.ro

Tineti-va bine! O sa ii creasca pretul lui Reus foarte mult daca transferul este 100% la 100% adevarat. Eu deja l-am luat cu 98k si mi-am facut o echipa din Bundesliga.

Daca se duce la Real e terminat, nu are unde juca titular. O sa faca tusa ca Robben. Reus s-a dus pentru bani la Real, deoarece e si el constient ca nu poate juca titular in locul lui Ronaldo sau Bale.

19. #4059 SP
    Senior Member nina's Avatar
    sunt doar 3 momente in care se merita sa faci trading: la release,toty si tots
    joaca pes omule....nu prea le-a iesit myclub mode

20. #4060 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Ce ziceti de Benzema IF , l-a incercat cineva ? L-am incercat pe Suarez 10 meciuri si nu prea tine pasul cu Bale&Neymar , se misca greu...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.