Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 205 of 386 FirstFirst ... 105 155 195 203 204 205 206 207 215 255 305 ... LastLast
Results 4,081 to 4,100 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #4081 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    O sa avem un MOTM dupa dubla cu Real Madrid . "El Niño"

Sau Giovinco....are și el 2 boabe în Copa Italia + că mai are o repriză la dispoziție, dacă mai bagă unu sigur iese

2. #4082 SP
    Member Sopi's Avatar
    Nu vi se pare ca Isco fuge mai tare de 76??In meciul din seara asta unde el a facut tot,zic eu ca fuge mai tare de 76...la un contratac se tinea lejer de ronaldo,merita mai mult parerea mea.

3. #4083 SP
    Member jnku's Avatar

4. #4084 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Pai MOTM nu se da in finale?

5. #4085 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Numai frustrari observ pe forum in ultimul timp..inclusiv in postarile mele...

6. #4086 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Interesanta ! Vad ca ii ai in echipa si pe Konko si pe Maicon, la rezerve...ti se pare mai bun francezul ? Intreb pentru ca as vrea sa-l schimb pe Maicon cu Caceres IF sau Konko .

7. #4087 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Interesanta ! Vad ca ii ai in echipa si pe Konko si pe Maicon, la rezerve...ti se pare mai bun francezul ? Intreb pentru ca as vrea sa-l schimb pe Maicon cu Caceres IF sau Konko .
    Mi se par cam la fel. O sa ii mai adaug pe Pogba si pe IF Nainggolan in Squad. Sunt Curios cum o sa functioneze IF Menez - Ibarbo - Cuadrado - Gervinho, echipa de atleti

8. #4088 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    A mai incercat cineva un winger pe post de atacant? L-am facut pe Schurrle din LM in LF si l-am pus ST. Avea 5 chem dar cu manager 6. Am mai jucat inca 2 meciuri, am dat 1 gol si s-a facut 7 chem. Credeam ca e bun dar nu prea s-a descurcat ST. Poate mai stie cineva jucatori buni care pot juca si ST .

9. #4089 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    A mai incercat cineva un winger pe post de atacant? L-am facut pe Schurrle din LM in LF si l-am pus ST. Avea 5 chem dar cu manager 6. Am mai jucat inca 2 meciuri, am dat 1 gol si s-a facut 7 chem. Credeam ca e bun dar nu prea s-a descurcat ST. Poate mai stie cineva jucatori buni care pot juca si ST .
    dar de ce nu iti cumperi direct un ST?

10. #4090 SP
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Eu pe Aubameyang...si e racheta..mai bun ca Ramos

11. #4091 SP
    Member micul_'s Avatar
    Merită să îl fac pe Di Maria CM din CAM? Vreau sa trec la 4321 din cauza lui Hazard. Parca în 433 îmi joaca prea retras. Dar în 4321 nu e CAM asa ca Di Maria trebuie făcut CM. Dar nu știu dacă are același randament.

12. #4092 SP
    daca nu stiati acest video pana acum... Pe mine m-a lasat cu gura cascata...

13. #4093 SP
    Member namename's Avatar
    Aveti cumva idee daca exista vreun mod prin care as putea sa joc online cu un prieten care sa fie la mine acasa? Adica noi doi pe consola mea pe acelasi cont si acelasi joc

14. #4094 SP
    un fel de co-op vrei sa spui ?

15. #4095 SP
    Member namename's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    un fel de co-op vrei sa spui ?

asa ceva , da, dar sa nu fie nevoie sa aiba fiecare cate o consola si cate un cont psn. sa jucam 2 de la mine.

16. #4096 SP
    nu am jucat niciodata co-op, insa te asigur ca fiecare controller trebuie sa aiba un cont distinct. altfel nu se poate activa

17. #4097 SP
    Member AlexG's Avatar
    A tras careva pachete albastre ?

18. #4098 SP
    eu maine cred ca o sa trag, doua de 50k. Nu stiu daca nu cumva Duminica seara nu vor fi pachete cu tot TOTW...nu asa a fost anul trecut? ca nu mai tin minte... si s-ar putea sa fie cele de 100k

19. #4099 SP
    Member namename's Avatar
    Deci nu mai exista couch coop

20. #4100 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Ronaldo 99 .... pana cand mai are Messi contract cu Fifa? M.am saturat de el

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.