la mine nu au aplicat regula incaplus dublura la if morata
Iar am luat teapa si cu moting..se pare ca am mare ghinion la tradingmmmnu sunt inspirat deloc..
---------- Post added 14-02-2015 at 22:55 ----------
Macar am echipa cu hagi)
@jnku: mi se pare mie sau am văzut la tine 80 sloturi disponibile pe TL? Cum fac si eu sa cresc de la 40 la 80?
Merci!
Da, stiu asta...
Dar ma gandeam ca poate-mi face cineva cadou aceste itemuri
Eu sunt pe la level 33 daca nu ma insel, asta-i ritmul de crestere:
*** INCREASED TRANSFER LIST SIZE
LEVEL PRICE EFFECT 11 600 FC C 10 35 1,250 FC C 10 53 2,750 FC C 30 83 2,000 FC C 20
Update Ultimate team, azi ora 12:00
"doar" 700.000 de tranzactii pe transfer list, stocurile de coins epuizate la comerciantii chinezi, preturile scad.
Intram in normalitate![]()
www.youtube.com/watch?v=yBitUaQv-2s
aici aveti youtube-ul care explica exact ce au facut si de ce cu transferurile .. de la 4.000.000 de tranzactii la 700.000 ..![]()
E cam nasol.... acum poti sa faci trading decat pe consola.... nu cred ca o sa tina prea mult cu el inchis.... mie unu nu prea imi place... cand ajung acasa de la munca vreau sa ma joc.. nu sa fac trading.... macar sa gaseasca o solutie sa opreasca auto-buyer si sa ne lase webapp deschis![]()
Nu încerca sa spui că echipa ta e o echipă slaba. Mai ales că îl ai pe ramos în atac. Ai o groază de jucători OP. Probabil joci bine, nu am cum sa contest, dar nu încerca sa îți torni cenușă în cap cum ca ai avea o echipă mediocra. Da, în realitate nu te-ai bate la champions league. În joc însă, ești extrem de favorizat de caracteristicile jucătorilor tai.
Bookmarks