Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 256 of 386 FirstFirst ... 156 206 246 254 255 256 257 258 266 306 356 ... LastLast
Results 5,101 to 5,120 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5101 SP
    Member jnku's Avatar
    la mine nu au aplicat regula inca plus dublura la if morata
    Attached Images Attached Images image.jpg

2. #5102 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    la ce cutremur e pe piata de la preturi )

nici nu pot sa ma mai bucur daca pica ceva

3. #5103 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Iar am luat teapa si cu moting..se pare ca am mare ghinion la tradingmmmnu sunt inspirat deloc..

---------- Post added 14-02-2015 at 22:55 ----------

Macar am echipa cu hagi )

4. #5104 SP
    Member jnku's Avatar
    Cgx - pai tu erai bucuros ca sunt mici preturile

5. #5105 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    @jnku: mi se pare mie sau am văzut la tine 80 sloturi disponibile pe TL? Cum fac si eu sa cresc de la 40 la 80?
    Merci!

6. #5106 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    trebuie sa cresti in LEVEL dupa care iti deblochezi din FC Catalog, extra slots

7. #5107 SP
    Da, stiu asta...
    Dar ma gandeam ca poate-mi face cineva cadou aceste itemuri

Eu sunt pe la level 33 daca nu ma insel, asta-i ritmul de crestere:

*** INCREASED TRANSFER LIST SIZE
    LEVELPRICEEFFECT
    11600 FC C10
    351,250 FC C10
    532,750 FC C30
    832,000 FC C20

8. #5108 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Cgx - pai tu erai bucuros ca sunt mici preturile
    pai sunt ... l-am luat pe Hazard cu 410.000 aseara efectul lipsei de boti combinat cu mega pachete de de 35K in mod normal sub 650.000-700.000 nu il prindeam

9. #5109 SP
    Update Ultimate team, azi ora 12:00

"doar" 700.000 de tranzactii pe transfer list, stocurile de coins epuizate la comerciantii chinezi, preturile scad.

Intram in normalitate

10. #5110 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    www.youtube.com/watch?v=yBitUaQv-2s

aici aveti youtube-ul care explica exact ce au facut si de ce cu transferurile .. de la 4.000.000 de tranzactii la 700.000 ..

11. #5111 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by adiradu View Post
    Da, stiu asta...
    Dar ma gandeam ca poate-mi face cineva cadou aceste itemuri

Eu sunt pe la level 33 daca nu ma insel, asta-i ritmul de crestere:

*** INCREASED TRANSFER LIST SIZE
    LEVELPRICEEFFECT
    11600 FC C10
    351,250 FC C10
    532,750 FC C30
    832,000 FC C20
    Iti fac eu cadou, da-mi add pe xbl.

12. #5112 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    E cam nasol.... acum poti sa faci trading decat pe consola.... nu cred ca o sa tina prea mult cu el inchis.... mie unu nu prea imi place... cand ajung acasa de la munca vreau sa ma joc.. nu sa fac trading.... macar sa gaseasca o solutie sa opreasca auto-buyer si sa ne lase webapp deschis

13. #5113 SP
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Iti fac eu cadou, da-mi add pe xbl.
    Multumesc, mare domn

14. #5114 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Primul sezon la Pro Club , primul castigat .
    Attached Images Attached Images fifa-15-pro-clubs-1-3-z-r-v-bar-2nd-half.jpg

15. #5115 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    E cam nasol.... acum poti sa faci trading decat pe consola.... nu cred ca o sa tina prea mult cu el inchis.... mie unu nu prea imi place... cand ajung acasa de la munca vreau sa ma joc.. nu sa fac trading.... macar sa gaseasca o solutie sa opreasca auto-buyer si sa ne lase webapp deschis

Sustin desfiintarea webapp si companion. Numai smecherii se fac.

16. #5116 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by Striker09 View Post
    Nu cred ca e atat de importanta echipa impotriva careia joci... adica eu consider ca doar 15-20% conteaza echipa. Cel putin pe PS4 acolo unde evoluez, am reusit sa castig Div1 si nu am probleme in cupele online, cu o echipa mediocra fata de ce am intalnit. Echipa e urmatoarea: Leno-Piszczek, Hummels,Benatia,Rodriguez-Aubameyang,Gustavo,Gundogan,Draxler-Lewa,Ramos. Dpmdv conteaza foarte mult jocul pe care il practici si cat de concentrat esti... Da, daca intalnesti un jucator bun, care stie sa se apere foarte bine, iar pe atac stie cam toate situatiile din care se marcheaza si are TOTY, devine complicat. Dar nu asta face jocul interesant?
    Nu încerca sa spui că echipa ta e o echipă slaba. Mai ales că îl ai pe ramos în atac. Ai o groază de jucători OP. Probabil joci bine, nu am cum sa contest, dar nu încerca sa îți torni cenușă în cap cum ca ai avea o echipă mediocra. Da, în realitate nu te-ai bate la champions league. În joc însă, ești extrem de favorizat de caracteristicile jucătorilor tai.

17. #5117 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Quote Originally Posted by Striker09 View Post
    Nu cred ca e atat de importanta echipa impotriva careia joci... adica eu consider ca doar 15-20% conteaza echipa. Cel putin pe PS4 acolo unde evoluez, am reusit sa castig Div1 si nu am probleme in cupele online, cu o echipa mediocra fata de ce am intalnit. Echipa e urmatoarea: Leno-Piszczek, Hummels,Benatia,Rodriguez-Aubameyang,Gustavo,Gundogan,Draxler-Lewa,Ramos. Dpmdv conteaza foarte mult jocul pe care il practici si cat de concentrat esti... Da, daca intalnesti un jucator bun, care stie sa se apere foarte bine, iar pe atac stie cam toate situatiile din care se marcheaza si are TOTY, devine complicat. Dar nu asta face jocul interesant?
    ce id ai pe ps4 poate facem cateva amicale

18. #5118 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    Quote Originally Posted by adiradu View Post
    Update Ultimate team, azi ora 12:00

"doar" 700.000 de tranzactii pe transfer list, stocurile de coins epuizate la comerciantii chinezi, preturile scad.

Intram in normalitate
    ora romaniei?

19. #5119 SP
    da, ora Romaniei

20. #5120 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    La ora 22:00 Winter Upgradeeeeeeeee .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.