Sa speram ca o sa scada sa imi fac si eu echipa de BBVA![]()
De *** mare
---------- Post added 16-01-2015 at 23:33 ----------
La mine inca e ZERO Aguero..lent..rateaza enorm..zici ca e mort
---------- Post added 16-01-2015 at 23:37 ----------
Sper sa fie si la att pachetele de 50k , altfel nu ma bag
deci vrajeala multa cu marele crash TOTY .. preturile sunt ceva mai jos .. dar nu cine stie ce .
adica aguero dupa prima zi era 260.000 .. acu e 290.000-300 . mare scadere .. ma asteptam sa fie un 170-200.000 sincer .. pt marele crash de piata ..
nu mai spun ca la multi a si crescut chiar pretul ... ok , la unii a scazut mult , dar nu la aia esentiali .. doar la cei asa si asa . dezamagire mare pana acum , repet
mare afacere .. ai castigat la fernandinho 1000-2000 de coins joci 3-4 meciuri si ai facut banii . o teapa de crash
aia intangibili de 300-400-700.000 era important sa scada la jumatate .. ca acolo sunt sute de mii de coins reducerea .. cand sa castigi coinsii astia din meciuri ?
pana acum e un mare bluf , pt jucatorii medii da - e o afacere , dar pt aia cu adev buni .. aproape nici o schimbare . adica aguero de la 360-380.000 sa scada la 50% . el e si acum in jur de 300.000 .
unde e marele crash ? o teapa
da cum sa scada preturile atat de mult? ca nu e nimeni atat de inconstient sa il vanda pe unu de 250k cu 100k
EA Sports asa se laudau in comunicatele lor, ca scad si cu 50 % din valoarea lor. Si eu zic c-a fost o mare teapa TOTY, si asta din cauza autobuyerelor, nu puteai sa cumperi nimic, chiar daca iti gasea un jucator la un pret foarte decent.
Fifa 15 online e definitia frustrarii,daca EA au impresia ca asa trebuie sa arate un joc in 2 3 ani cel mai batran user fifa va avea 10 ani! Cu jocul asta ne demonstreaza clar ca Americani sunt exact la fel de retardati cum se zvoneste! Nu e posibil 5 meciuri in a row sa se termine la egalitate si la toate meciurile golul a enit in minutul 90 ,sincer acest joc atenteaza la sanatea psihica a userului! Un pusti de 10 ani se bucura de se caca pe el ca a egalat scriptul pt el in minutul 90 dar un gamer serios simte dezgust si daca scriptul a functionat in favoarea lui si evident frustrare maxima cand functioneaza in defavoarea lui! Cred ca in cativa ani in stilul asta isi vor da direct autogoluri jucatori in minutul 90 daca conduc! M**e EA M**e ignite!
cand ne pica noua bine si ni se pare ca rulăm ca zeii pe teren nu spunem nimc, cand ne-o luăm în freză ...jocul ne lucrează
același sentiment îl împartășesc și eu dar ce să facemgo on!
crash market a fost o data cu prima lansare de toty defenders. eu nu mă așteptam să scadă prea tare prețurile fiindcă deja o luase-ră în jos.
Întradevăr oamenii au ținut tare de prețurile jucătorilor scumpi precum Aguero....tu , tu sau tu l-ai fi vândut pe 180k când l-ai cumpărat cu 380k? Eu unul nu...mai bine îl lăsam să zacă în club
Jucator---Preț DEC---Preț acum
TEVEZ--- 50k ---11k
POGBA --80k---25k
Ramires --48k ---20k
D Silva --- 26k -- 5.3k
Sunt foarte multi jucători buni a căror prețuri au scăzut cu peste 60% ...eu unul sunt mulțumit de faptul că mi-am vândut jucătorii scumpi cu 200k și i-am recumpărat cu 80k ...restul de coins mi-au rămas în visterie.
----
LE: Întrebare de 1000 de puncte...unde aș putea găsi informații despre rating-urile jucătorilor IN GAME. în funcție de pozitia de joc, CDM CM CAM ....etc. Unii jucatori capătă altfel de stats atunci când le se schimbă poziția.
mda .. ai dreptate .. dar tevez era de mult 29.000 inca de acum o luna , pogba vreo 45 000 , silva si el mai putin
au scazut preturile dar doar la jucatorii umflati .. gen sturridge .. pai era vreo 60 000 initial) si vargas de 2 000 era mai bun ca el in fifa 15 , chiar si welbeck se misca mai bine si era 800-900 .
la ce anuntau ei prevedeam o inflatie de aguero si de restul scumpi din pachete care puteau sa duca preturile si spre 170-200.000 la el .
pentru ca vroiai sa tragi pachete , nu puteai daca nu vindeai jucatorii scumpi , si cum inflatia de jucatori buni si noi din pachete era mare , il dadeai si cu 170-200.000 .
eu cred altceva .
EA si multe siteuri au inceput se preconizeze declinul pietii si perioadele , si constienti fiind , oamenii nu mai vand ca disperatii , si chiar daca a fost perioada de TOTY , nimeni nu a mai vandut aiurea si a tinut pretul sus cel putin la jucatorii buni .
plus ca , se pare ca EA nu a fost generoasa deloc in packuri .. sa iti cada 1 jucator din toty cand bagi 8.000.000 e foarte putin .
avand sanse asa mici , oamenii nu se mai grabesc sa vanda ieftin si sa is incerce sansa ..
am zis ca lovesc si eu piata bine in TOTY si .. nimic extraordinar nu s-a intamplat .. mici reduceri la jucatorii care ii vroiam . sunt cam dezamagit
pe tevez l-am vândut eu la sfarșit de Decembrie cu 50k ..era Hunter ce-i drept
În fine, ca și anul trecut, piața a avut cam aceeași curbă. Diferenta dintre piata de astazi si cea din fifa14 este ca in fifa 14 toate preturile erau muuuuul mai jos. asta e toata treaba si de aici tragi concluziile...de unde infuzia de conins? oamenii cumpara din ce in ce mai multi? hmmm...eu cred ca da. Altfe nu vad de ce influentele astea....
Gandeste-te ca eu anul trecut am dat CR7 TOTY 92 LW, cu 2.5 mil coins...iar acum este peste 10 mil!! think![]()
Te-ai scos..parca era undeva la 800k..nu stiu daca nu cumva a scazut
Nina...tie Ramos ti-a picat blue? Sau regular?
La voi merge Ultimate Team Online ? La mine da direct no opponent found si nici nu mai cauta, imi arunca direct mesajul.
Bookmarks