Unfortunately the raw footage didn't have any audio, so I magically edited some authentic stadium/crowd effects. Obviously the game will have proper sound when it's released.
Cheers for watching!
Unfortunately the raw footage didn't have any audio, so I magically edited some authentic stadium/crowd effects. Obviously the game will have proper sound when it's released.
Cheers for watching!
Totusi arata mai bine ca si Fifa 14 pe ps4![]()
Precomanda ? de unde e mai bine sa il comand ?
Sa il am in mana la sfarsitul lui septembrie![]()
eu am comandat de pe altex, acum nu stiu cum sunt comenzile din Romania si in cat timp ajung..pana acum faceam precomanda in Spania, ca in Romania nu erau alte editii decat cele standard
Ceea ce mi se pare schimbat si interesant sunt sprinturile...ruperile de ritm...daca a ti vazut primul gol al lui City..exact asta a facut..cred ca Jesus Navas a fost ..a accelerat si s a dus pana in poarta cu ea
Pentru posesorii de PS3 ce o sa ofere acest FIFA 15 merita luat sau o sa fie un upgrade si nimic mai mult ..? Ma refer strict la PS3
Eu am facut precomanda la cel normal. Asta dupa ce m-am ars cu FIFA14 Ultimate Edition in anul precedent si mi-am luat o mare tzeapa cu toate pachetele si oricum a trebuit sa castig coins si sa-mi fac o echipa de doamne ajuta. Asa ca prefer sa joc si cumpar pack-uri decat sa dau banii aiurea.
Dupa aprecierile unui youtuber de incredere, Capguntom, se pare ca headingul nu va mai fi op, pt ca, chipurile, crossingul e crap. In plus, driblingul va fi metoda cea mai eficienta.
da, si se pare ca portarii sunt cu adevarat prosti, iar daca nu se va schimba acest aspect pana la lansare, va fi cea mai mare mizerie de fifa din ultimii ani...mi-a cam taiat entuziasmul vestea asta... in afara de animatiile noi, care par realiste, tot ce tine de portari, reactii, gandire etc, sunt extrem de stupide
Ma sperie faptul ca o sa incep Manager Mode si o sa ma disper ca nu pot termina 10-15 meciuri fara gol primit / sezon.
Iar inca o ciudatenie a jocului (Fifa 14 ) : luam gol in primele 2 minute a partidei , meciuri la rand![]()
"Customize - The new Edit Pro menu option - Style - allows fans to customize penalty and free kick animations, as well as choose their running and finishing celebrations. Celebration animation examples are also now visible in the menu." am luat acest quote de la EA de pe site ,sectiunea News & Media . Ma intreb daca vor adauga acest feature la Career Mode->My Player de-asemenea sau doar la modul Pro Clubs . Pareri ?
Buna ziua , eu am facut precomanda la Altex acum sper sa imi ajuunga acasa in ziua lansarii cum m-au obisnuit in ultimele editii de FIFA desi la precomanda de la Diablo am asteptat 24 h .
ar fi interesant sa ajunga in ziuua lansari, eu dupa cum spuneam nu am cumparat nici o editie din Romania, asta ar fi prima
---------- Post added 21-08-2014 at 12:41 ----------
in alti ani erau si editii limitate de Fifa. Anul trecut mi-am luat editia cu Messi, si carcasa metalica...erau si packete cu tricou, sau minge...si cu editii ale cluburilor din Spania... Anul asta nu mai vad pe nicaieri asa ceva..
Bookmarks