Am inceput sa ma obisnuiesc cu deposedarile.Asta ma enerva cel mai mult.Am observat ca nu trebuie sa selectezi niciodata fundasul cand este fata in fata cu atacantul,lasi AI -ul sa il incetineasca si in timpul asta tu te retragi in spatele lui cu alt fundas sau cu un mijlocas.Trebuie fff multa rabdare cand nu ai mingea."ai , n-ai mingea tragi la poarta "![]()
da, nu mai merge treaba cu pressing-ul sufocant... merge doar cu cei care nu stiu sa foloseasca skill movbes,, si nu sunt stapani pe jocul de pase
pana la urma la asta se rezuma, deposedari, cand cei care se plang acum vor invata sa se apere isi vor schimba parerea. portarii par insa cam slabi, prea multe goluri pe centrul portii sau printre craci efectiv. rushul spre posesorul mingiei cu butonul de sut poate fi inutil chiar si impotriva unui skill move de o stea, trebuie rabdare si tatonare
Am jucat cateva meciuri la sezoane, sunt prin divizia a 3 a, si pot sa spun ca jocul devine din ce in ce mai frustrant. Daca la inceput mi se parea imposibil sa joc impotriva lui Real, acum aproape ca nu reusesc sa inscriu deloc impotriva lui Chelsea. 4-2-3-1 de la Chelsea mi se pare cea mai frustranta asezare posibila. Pur si simplu jucatorii mei se impiedica atunci cand incerc sa depasesc apararea lor, Terry il prinde la viteza pe Reus, iar Diego Costa trece prin fundasii mei de parca sunt ultimele ciurucuri. Cel mai mult ma enerveaza ca astia care folosesc Chelsea sunt dominati tot meciul de mine, dar pe 2 faze de contraatac iau gol de la Diego Costa. Cata rabdare sa ai ca sa poti juca atat de sec ?
in ut div 7 sunt si eu, 2-1-1 pana acum...insa infrangerea a fost contra unui super jucator..calm in aparare si fulgerator in atac...0-2 scurt
Am reusit sa ajung in liga 2, singura liga in care am stat mai mult a fost liga 3, in rest nu au fost mari probleme... Portarii incep sa devina putin cam enervanti sper sa reuseasca la urmatorul update sa ii imbunatateasca putin
Am urmărit nenumărați pro players care lauda FIFA 15. Si mie imi place la Nebunie. Nu vad ce atâta sentimente negative.
Ea Sports s-a laudat foarte mult cu portarii, ca sunt mult mai buni si chestii de genul asta. Da apara foarte mult 1vs1 dar cand vine vorba de suturi de la distanta sunt praf si sa nu mai spun ca daca nu esti atent meci de meci faci penalty cu portarul
Gifturile alea ar trebui sa fie zilnice...si asa sunt vai de ele
Maine intru si eu in liga 15 ...
Au fost zilnice, dar pana pe 29.09.2014. Asa scria pe banner cand a aparut webapp-ul.
http://www.fifplay.com/fut15-web-app/
FIFA 15 Ultimate Team Web App is live now.
Login to *** Web App and receive your daily gift until Sep 29th!
Bookmarks