Nu reușesc sa înțeleg ce trebuie sa fac la task manager la faza cu add player concept team in your squad
Îl am pe Zabaleta care e în echipa BPL dar tot nu pot completa cererea asta ;(
Nu reușesc sa înțeleg ce trebuie sa fac la task manager la faza cu add player concept team in your squad
Îl am pe Zabaleta care e în echipa BPL dar tot nu pot completa cererea asta ;(
npc
---------- Post added 30-09-2014 at 14:54 ----------
trebuie doar sa mergi in concept squads si sa dai swap pe un jucator cu optiunea de search on tl![]()
Tocmai am primit codurile de la Altex pentru precomanda (Standard Edition) , am trimis e-mailul vineri .
Tot ce exista in catalog nu poate fi detinut decat o singura data, indiferent daca este achizitionat de tine sau este primit cadou.
Altfel spus, daca tu ai achizitionat deja ceva din Catalog nu-l vei putea primit prin gift. Userul care face gift-ul va primi mesaj ca tu deti deja acel item. Iar din cate stiam coins boost-urile nu se puteau face gift.
Dar asta era in FIFA 14, poate acum s-a schimbat, desi ma indoiesc.
Joc fifa de cand ma stiu, dar jur ca la fifa15 (xbox360) ma simt un noob. Aparare varza, incerc sa imi imbunatatesc controlul balonului, dar jur ca parca as juca pt prima oara..
cine vrea sa-si incerce norocul cu mine, ID: HopelessRug09
Ai PlayStation sau Xbox ? Pentru PlayStation te duci la Store>Redeem Code si bagi acolo codurile.
Spuneti-mi si mie va rog cum va descurcati cu deposedatul?incerc orice varianta si efectiv uneori vad cum se da la o parte fundasul meu din fata atacantului.Simt de multe ori parca ar fi 2 magneti cu polaritate inversa si se resping![]()
eu nu mai primesc xp si fcc points de ieri chiar daca joc club,ut sau seasons mode
poate sa imi dea cineva coins boost cel 1000 x 5 meciuri,e in jur de lvl 30,costa 800 fcc dar fiind gift iti va lua 50% si 400 fcc nu chiar mult
Bookmarks