))) un fel de Marseille - dinamo de acum cativa ani
Am pățit eu,dar m-am gândit ca poate a fost off-side și a fluierat direct finalul de reprizaAsta offline.
Online am pățit de 3-4 ori, la penalty când schimb jucătorul sa șuteze singur
Salutare, am si eu o intrebare ca un viitor cumparator de fifa 15. Daca am contul de xbox facut pe Uk, o sa am lagg pe deoarece sunt inregistrat in UK si eu am ISP-u in Romania? Urmeaza sa imi iau XBox live goldul, dar am zis sa ma interesez mai inainte sa nu dau banii si dupa sa joc in poze(mentionez ca am conexiune de internet f. buna)
Sa traiesti si iti multumesc pentru raspuns. Sa vina fifa mai repede si la cat mai mult bulan la opening packs
@reddyBo erai probabil in prelungiri fix pe final si mingea a revenit la tine dintr-un adversar, joocul a considerat ca a respins mingea sau cel putin adversarul a recuperat-o..si de aia a fluierat. Mie mi-a fluierat cand alergam spre portar 1vs1 in prelungiri..la vreo 20 de metri de poarte Fhiuuuu stop joc
@robert123 eu am renuntat sa mai schimb jucatorii la penalty din acelasi motiv. am grija sa fie setat de la bun inceputul meciului omul care executa penalty. Este primul fifa in care se intampla asta.
si daca nu va enervat jocul asta suficient...uitati inca un motiv pentru care s-ar putea sa va faceti pacate in Postul Craciunului
Golul de la 0:52 seamana cu golul dat de Hagi de la mijlocul terenul pe cand juca la Real Madrid. Acest gol nu e ireal, numai ca in ziua de azi, numai un nebun se poate trezi sa suteze pe poarta de la mijlocul terenului.
Si daca vrei o comparatie cu realitatea, uita-te la loviturile libere batute de Juninho Pernambucano de la orice distanta si din orice pozitie, parca erau puse cu mana la vinclu sau in orice colt al portii.
Hai sa fim serios,ca in realitate nimeni nu da gol la inceputul meciului de pe loc de la mijloc fara sa isi ieie avant sau ceva...portaru are timp sa faca 5 flotari si dupaia numa sa ridice mainile in aer si o scoate...in timpul meciului inteleg ca mai suta cate unu de pe acolo si da gol,se poate...merge in viteza sau ceva dar nu chiar cu ala de 73 shoot,poate cu ceva legenda.
Eu am dat un gol cat-de-cat asemanator, nu stiu daca se pune. Am sutat cu Zarate (79 long shots, finishing si shot power). Ce-i drept, mi-am luat ceva avant.
https://fbcdn-video-l-a.akamaihd.net...f5df288439cad3
Bookmarks