Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 386 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 262 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3221 SP
    Member jnku's Avatar
    ))) un fel de Marseille - dinamo de acum cativa ani

2. #3222 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Exact..doar ca la mine erau 2 metri de poarta..si poarta goala

3. #3223 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Am pățit eu,dar m-am gândit ca poate a fost off-side și a fluierat direct finalul de repriza Asta offline.
    Online am pățit de 3-4 ori, la penalty când schimb jucătorul sa șuteze singur

4. #3224 SP
    Member AlexG's Avatar
    Unde se castica cei mai multi coins la fifa 15 ?

5. #3225 SP
    Junior Member Robert_Alex's Avatar
    din trading

6. #3226 SP
    Junior Member radu2025's Avatar
    Salutare, am si eu o intrebare ca un viitor cumparator de fifa 15. Daca am contul de xbox facut pe Uk, o sa am lagg pe deoarece sunt inregistrat in UK si eu am ISP-u in Romania? Urmeaza sa imi iau XBox live goldul, dar am zis sa ma interesez mai inainte sa nu dau banii si dupa sa joc in poze(mentionez ca am conexiune de internet f. buna)

7. #3227 SP
    Member Striker09's Avatar
    N-are treaba. E totul în regula. Așa joaca 90% dintre cei din Ro

8. #3228 SP
    Junior Member radu2025's Avatar
    Sa traiesti si iti multumesc pentru raspuns. Sa vina fifa mai repede si la cat mai mult bulan la opening packs

9. #3229 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Lag o sa ai, e din partea casei celor de la EA

10. #3230 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    @reddyBo erai probabil in prelungiri fix pe final si mingea a revenit la tine dintr-un adversar, joocul a considerat ca a respins mingea sau cel putin adversarul a recuperat-o..si de aia a fluierat. Mie mi-a fluierat cand alergam spre portar 1vs1 in prelungiri..la vreo 20 de metri de poarte Fhiuuuu stop joc

@robert123 eu am renuntat sa mai schimb jucatorii la penalty din acelasi motiv. am grija sa fie setat de la bun inceputul meciului omul care executa penalty. Este primul fifa in care se intampla asta.

11. #3231 SP
    si daca nu va enervat jocul asta suficient...uitati inca un motiv pentru care s-ar putea sa va faceti pacate in Postul Craciunului

12. #3232 SP
    Senior Member nina's Avatar
    cred ca tinea LT/LB + sut 3 bars ca la lovituri libere ca sa lovesti puternic

13. #3233 SP
    asta conteaza mai putin..ideea e ca jocul e praf...

14. #3234 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    si daca nu va enervat jocul asta suficient...uitati inca un motiv pentru care s-ar putea sa va faceti pacate in Postul Craciunului

Golul de la 0:52 seamana cu golul dat de Hagi de la mijlocul terenul pe cand juca la Real Madrid. Acest gol nu e ireal, numai ca in ziua de azi, numai un nebun se poate trezi sa suteze pe poarta de la mijlocul terenului.

Si daca vrei o comparatie cu realitatea, uita-te la loviturile libere batute de Juninho Pernambucano de la orice distanta si din orice pozitie, parca erau puse cu mana la vinclu sau in orice colt al portii.

15. #3235 SP
    Member Sopi's Avatar
    Hai sa fim serios,ca in realitate nimeni nu da gol la inceputul meciului de pe loc de la mijloc fara sa isi ieie avant sau ceva...portaru are timp sa faca 5 flotari si dupaia numa sa ridice mainile in aer si o scoate...in timpul meciului inteleg ca mai suta cate unu de pe acolo si da gol,se poate...merge in viteza sau ceva dar nu chiar cu ala de 73 shoot,poate cu ceva legenda.

16. #3236 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Hai sa fim serios,ca in realitate nimeni nu da gol la inceputul meciului de pe loc de la mijloc fara sa isi ieie avant sau ceva.

Cum zici tu.
    Attached Images Attached Images images1111.jpg

17. #3237 SP
    Junior Member GameOnRomania's Avatar
    Eu am dat un gol cat-de-cat asemanator, nu stiu daca se pune. Am sutat cu Zarate (79 long shots, finishing si shot power). Ce-i drept, mi-am luat ceva avant.

https://fbcdn-video-l-a.akamaihd.net...f5df288439cad3

18. #3238 SP
    Member jnku's Avatar
    Cine asteapta pachetele de craciun? Ce jucator ati vrea "cadou" in pachet?

19. #3239 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Am deschis azi pachetele de 25k... m-am umplu de respect, asa ca nu mai astept nimic.

20. #3240 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Ce credeti ca mi-a picat in Pack de 5k ?
    Attached Images Attached Images b489w7biaaaywlz.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.