E cineva din tulcea pe aici..cu echipa cu numele tulcea...?
Intrucat imi place mult SHARE factory (PS4), am facut si eu 3 filmulete. Pe viitor sper sa-mi iasa mai bine(atat jocul cat si filmuletele)
Jocul de inceput
Un joc din Season (in cupa)
Un joc din UT
Salut , am ametit de tot cu codurile alea de la Altex ... Eu am cont pe US si ei mi-au trimis pe UK , am contactat pe cei de la EASports si a ramas sa fac poze etc la bon la carcasa la cd la carti etc , acum am facut alt cont PSN sa vad daca merg codurile si chiar au mers cele de la Altex , dar nu am echipa dupa contul USA , mor de nervi .... atata zapaceala ...
Edit: exista vreun risc sa iau ban ceva ?
I-am contactat si eu pe cei de la EA sa imi dea coduri pe US, unde am contul pe care il folosesc, dar n-am avut prea mult succes. Eu le dadusem reedem pe cel de UK, unde au mers, dar nu s-au transferat pack-urile si pe cel de US. Mi-au oferit doar un Premium Gold Pack pe contul de US si atat... Cum contul de UK nu-l mai folosesc, e cam aiurea.
gvingi76, gasesc un tutorial pe undeva cum sa inregistrez si sa fac si eu capturi asa sa le pun pe youtube? Eu am putut sa le pun doar pe facebook pana acum. Plus ca la mine inregistrarile nu au sunet original din joc ...
Nu poti pe YouTube direct, el le-a pus pe stick apoi pe pc si YT, dupa următorul update o sa poți direct pe YT
Si cu sunetul din joc exista vreo setare sa inregistrez cu sunet? In primul rand eu ma chinuiesc sa inregistrez instant replay-urile si apas share si apoi nu stiu cum se opreste record-ul ...
Incearca aici, poate te ajuta
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1066213
PS4 Guides - How To Upload Screenshots & Video On…:
Pe Youtube le-am pus din calculator. Filmarea initiala am editat-o cu SHARE factory(o gasesti in Store) si am salvat rezultatul in PS4. De acolo am luat videoclipurile cu un stick formatat FAT(cum a zis si Dant3).
Referitor la sunet, trebuie sa fie ceva din setari, dar nu stiu deocamdata sa-ti zic, ca nu am intalnit problema.
Multam. Sunetul cred ca asa il rezolv: ''you have to configure sound to play through your headset then set the SHARE function to pick up sound from the headset.''
E o setare dupa ce apesi share sa preia sunetul din gamepad/casti.
Credeam ca o data cu FIFA 15 dispar si acele momente penibile in care jocul pur si simplu nu te lasa sa castigi dar se pare ca m-am inselat... Dupa 3 zile in care am reusit sa ajung in liga a 2 fara sa retrogradez deloc azi am luat bataie pe banda rulantamai aveam nevoie de 3 puncte din 6 meciuri pt a ramanr in liga si ghici ce, nu am reusit sa fac nici macar 1 punct. Toate meciurile s-au terminat la scor, nu cred ca a fost meci in care sa iau bataia la diferenta mai mica de 3 goluri, pur si simplu orice sut al adversarului era gol, orice lansare cu l1 +
il lasa singur cu portarul...
si tu vrei sa zici ca pana sa ajungi in liga 2-a ai dat doar goluri legitime si doar adversarii dau goluri nemeritate.. interesant
p.s. oare ter stegen aseara a vrut sa evolueze precum in fifa sa confirme jocul ?![]()
Tu ai jucat ultimate team pana acum?cine a comentat de modul in care am dat sau primit goluri?
Stai ca asta e nouacautam pe webapp niste Manageri si butonand next next next destul de rapid...hop!
Am intampinat si eu chestia respectiva. Vor sa ne invete aritmetica
Probabil este o masura impotriva auto-buyerelor
isi regleaza baietii autobuyer-ele sa nu mai faca spam la secunda ci la 5-10 sec...sa nu-i detecteze serverul
Sper si eu sa scapam de ei..dar nu se stie niciodata
Bookmarks